Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

Usta diğer firmalarda direk ödeme yapmayanlar var benzeri durumlarda. Bu 12 ay bekletme, sonra %50'sini ödeme olayının mantığını sordum. Çok açık yanıtları var:

"Spam çalışanların, özgün çalışmayanların kendi partner firmamız ile çalışmasını istemiyoruz. 12 ay bekletme nedenimiz Google'ın sözleşmesine göre 12 ay boyunca (Google'dan para alıp daha sonra Google'ın para istediği Adsense kullanıcıları var forumda, -'ye düştüğü Adsense hesabının) hak sahiplerinin teması ya da büyük bir dolandırıcılık söz konusuysa parayı geri alma hakkı var. Yani adsense hesabından düşme hakkı var. Bu süre zarfında elimizde tutuyoruz. Ardından 12 aylık sürecin sonunda %50 verme nedenimiz de caydırıcılık. Google ve bizim, bizim ve sizin aramızda yapmış olduğumuz sözleşmeler sonrası bizim, sahte tık, sahte izleme, telif hakları ihlali başta olmak üzere bir çok durumda kanal sahibinin kazancının tamamı ya da bir kısmına el koyma hakkımız bulunuyor."

Adam açık açık diyor, özgün değilseniz gelmeyin diyor :) Bu nedenle bunu bile bile kanal sokup sonra dizi, film vs. atıp da firmaya laf atmanızı doğru bulmuyorum. Ben kendi kanallarımda da spam çalışıyor muyum? Tabi ki evet. Hepsinden para alabiliyor muyum? Tabi ki hayır. Laf ediyor muyum? Hayır. Size de bunu öneririm :) Spam çalışacaksanız ya başka firmalarda deneyin ya da olduğu ile yetinin. Tek kanaldan 10.000 kazanırsanız almanız zor. 100 kanaldan 300 kazanırsanız 90'ını alırsınız spam ile de. Yapacaksanız da adabıyla yapın yani. Büyük ihtimalle ceo'ları bu postları okuyor, ona rağmen açık açık diyorum, adamlarla benim de problemlerim var birçok konuda. Hem de kısa zamanda yaşamaya başladık bu problemleri. Ama genel olarak bu konudaki tutumları konusunda laf söyleyemiyorum. Haklılar :)

onur hiç k.bakma bu adamlar beni direk kendi içeriğimle aldı öyle özgün yapıpda sonra spama geçmedim adamlar bile bile aldılar benı girdikten sonra video bile atmadım benı alıyorsa paramı ödeyip atacak ama bunlar öyle yapmıyor Suçlu her zaman onlar ilk önce kendi kurallarını uymuyorlar sonrada caydırıcılıkmış falan filan saçmalığın daniskası deli olucam valla tamam spamızda ödeme almayabiliriz anlarım ama benı almasını biliyorsa atarkende paramı ödemesinide bilmeli birşey demiyorum artık suan bır kanalım var onlarda günlük 500 dolara çıktı bakalım ne katekulleye getirip atıcaklar

Banka ödemelerini ne zaman yapıyor bu partner şirketi ?

Banka ödemesi alan var mı arkadaşlar?

wu odeme alan varmi arkadaslar?ben daha erken diyorum ama arkadaslarim israrla bugun yapilacak diyolar acaba odeme alan oldumu?

Banka ödemelerini yarın gün boyu geçecekler ama Türkiye'de bankaların işleme koyması havuza alması havuzdan hesabınıza geçirmesi ne kadar sürer tam bilgim yok. @mNote yanlışsam düzeltsin ama şuan paypal aracılığı ile tüm ödemeler yapıldı sanırım (yani yapılacak olanlar :( ) :)

Dostum benm banka hesabı TL kuru ,Creative 78$ göndericek bu ay banka ile bi sıkıntı olur mu? Hesab TL gelecek para dolar bi fikrin varmı?

Dostum benm banka hesabı TL kuru ,Creative 78$ göndericek bu ay banka ile bi sıkıntı olur mu? Hesab TL gelecek para dolar bi fikrin varmı?

TL gelir üstad eğer bankada otomatik dolar gelince dolar hesabı açılsın diye talimat yoksa (TEB'de var bir bildiğim, diğerlerini bilmiyorum)

adamlar daha paypalı bitirmedi :D

Ödemeyi paypal 'la alsaydık şimdiye kadar para bankaya 'da yatmış olurdu. Nasıl bir sistemi var ki bunların tutarları hesap makinesi ile hesaplıyorlar galiba. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri