[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION] konuyu germeyin benım kötülediğim yok üst üste darbe vurdular yalan mı ?
bu sizin içinde geçerlidir [MENTION=5168]r1primo[/MENTION]
ben hiçbirzaman creative kötüledim üstüne konu açtım %15 kesinti istemeyen arkadaşlar için %10 luk başvuru şeklini anlattım tam tersine teşvik ettim herkesi özelden gelen cevapları tek tek cevapladım niçin şah şöhret için mi ? para için mi ? kendi ağım mı ? hayır tabi övmesini biliyorsam açıklarınıda söylemekten çekinmem
Hocam arada sırada her networkda olan şeyleri yazıyosunuz ve başlığada creativenden bir yeni sorun daha yazıyosun ben burda kötü niyet aramam ama partnere girecek yeni arkadaş diyecek demekki creative kötü.
Reklam çıkmıyosa çerezlerini sil modemi kapat aç bak bakalım çıkıyomu çıkmıyomu partner reklam çıkartmaz bunuda söyliyim tekrardan biz partnerin adsensesine bağlıyız ve reklamları direkt google bize verir reklam çıkmama sorunu yüzde 99 olmaz analytics deki sorun sadece creative için değil aynı altyapıyı kullanan bütün firmalar için geçerli zaten hep olan bişeyde değil arada yt ye erişimde sorun oluyor oda ondan kaynaklı oluyor.