Creative Nation Yeni Bir sorun daha ?

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION] konuyu germeyin benım kötülediğim yok üst üste darbe vurdular yalan mı ?

bu sizin içinde geçerlidir [MENTION=5168]r1primo[/MENTION]

ben hiçbirzaman creative kötüledim üstüne konu açtım %15 kesinti istemeyen arkadaşlar için %10 luk başvuru şeklini anlattım tam tersine teşvik ettim herkesi özelden gelen cevapları tek tek cevapladım niçin şah şöhret için mi ? para için mi ? kendi ağım mı ? hayır tabi övmesini biliyorsam açıklarınıda söylemekten çekinmem

Hocam arada sırada her networkda olan şeyleri yazıyosunuz ve başlığada creativenden bir yeni sorun daha yazıyosun ben burda kötü niyet aramam ama partnere girecek yeni arkadaş diyecek demekki creative kötü.
Reklam çıkmıyosa çerezlerini sil modemi kapat aç bak bakalım çıkıyomu çıkmıyomu partner reklam çıkartmaz bunuda söyliyim tekrardan biz partnerin adsensesine bağlıyız ve reklamları direkt google bize verir reklam çıkmama sorunu yüzde 99 olmaz analytics deki sorun sadece creative için değil aynı altyapıyı kullanan bütün firmalar için geçerli zaten hep olan bişeyde değil arada yt ye erişimde sorun oluyor oda ondan kaynaklı oluyor.

Kanalı söyle ben bakayım reklam var mı yok mu :) Şaka maka özelden verebilirsin eğer şüpheye düştüysen

Hocam arada sırada her networkda olan şeyleri yazıyosunuz ve başlığada creativenden bir yeni sorun daha yazıyosun ben burda kötü niyet aramam ama partnere girecek yeni arkadaş diyecek demekki creative kötü.
Reklam çıkmıyosa çerezlerini sil modemi kapat aç bak bakalım çıkıyomu çıkmıyomu partner reklam çıkartmaz bunuda söyliyim tekrardan biz partnerin adsensesine bağlıyız ve reklamları direkt google bize verir reklam çıkmama sorunu yüzde 99 olmaz analytics deki sorun sadece creative için değil aynı altyapıyı kullanan bütün firmalar için geçerli zaten hep olan bişeyde değil arada yt ye erişimde sorun oluyor oda ondan kaynaklı oluyor.

hocam valla kimse öyle demiyor herkes kendi reklamını alıyormuş bilemicem :)

---------- Mesaj saat 22:06:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:40 civarında gönderildi. ----------

Kanalı söyle ben bakayım reklam var mı yok mu :) Şaka maka özelden verebilirsin eğer şüpheye düştüysen

eyw hocam vdsden baktım şuan çıkıyor :D

konuyu düzelttim

---------- Mesaj saat 22:07:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:07:01 civarında gönderildi. ----------

Ben bu partnere girdim hiç bişiyi ellemedim adsenseye göre kazancım 2 kat arttı dahada bişey söylememe gerek yok :)

valla benım normal ilerliyor pek birşey görmedim daha ama kötü değil tabi ki 5 kanalım var güvenmesem bende sokmazdım zaten :D

hala panelde veriler gözükmüyor

hala panelde veriler gözükmüyor

Hocam panele çok takılı kalmayın ara sıra sorunlar olabilir önemli olan youtube analitik dir . Panel de ordan alıyor verileri youtube da yansıyorsa izlenimler korkacak bişey yok er geç panele geçecek ordaki veriler .

Daha önceki aylarda böyle bir durum yaşayan oldumu çünki 2 gün bugün hala aynı panel analctide hiç veri yok diyor, problem herkezde aynımı hala .

arkadaşlar 100 den fazla kanalı tek tek form doldurayak başvurdum cnationa
iletişim bilgilerine tüm kanallar için aynı maili yazdım. 15 gün oldu ne gelen var ne giden. cevap dahi vermediler. normal mi ? hata bende mi;?

Arkadaslar 2 gin once bi kanal actim 2 bin izlenmeyi gecti.creative nationa ne zaman basvurmaliyim sizce ve hangi icerikli videolari silmeliyim ?

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrar aynı sorunu yaşıyorum herkesde yaşıyor galiba gine kanallar yok hatası

bu arada özgün kanalınız yoksa creative girerken 2 kere düşünün derim eğer diyer kanallarımda atılırsa konu açıcam zaten
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] haberiniz olsun hocam

Kanalımda telif uyarı topluluk flag bile yok creative atmş kafasına göre, mail flnda atmamış.

tekrar aynı sorunu yaşıyorum herkesde yaşıyor galiba gine kanallar yok hatası

bu arada özgün kanalınız yoksa creative girerken 2 kere düşünün derim eğer diyer kanallarımda atılırsa konu açıcam zaten
[MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] haberiniz olsun hocam
Hayırdır kardeş gene ne oldu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri