Creative Nation

Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.

Hocam hesaba istersek ödemeyi TL hesabı versek yatarmı? yoksa $ hesabımı açmamız gerekli ?

Kanalınız partner olduğunda videonuz izlenirken sağdaki videoalr sizin kanalınızdan seçilir buda izlenmelerinizi artırır. Buda kazancınızı etkiler :)
Partner olmayanlardada var :) belki biraz daha fazla çıkıyodur o kadar dikkat etmedim :)

Benimde aynı şekilde günde 2 k izlenme alan kanalım partnere girince izlenme rekoru kırdı bende dedim kesin partnerden böyle oldu ama baktım da alakası yokmuş :D inşallah daha iyi kazanırsın .

İnşallah hocam hepimiz çok kazanalım.Bakalım sonraki kazançlar ne durumda olacak eğer yine böyle devam ederse ben spamı falan bırakır direk Creative'den özgüne başlarım :D

İnşallah hocam hepimiz çok kazanalım.Bakalım sonraki kazançlar ne durumda olacak eğer yine böyle devam ederse ben spamı falan bırakır direk Creative'den özgüne başlarım :D
Neden spamı bırakıyosun ikisini aynı anda yap özgün iyidir ama spamda o kadar da kötü değil :)

Neden spamı bırakıyosun ikisini aynı anda yap özgün iyidir ama spamda o kadar da kötü değil :)

Yok hocam benim spam dediğim günde max 5 video zaten onun karşılığını adsense veriyordu ama bu Creative böyle kazandırmaya devam ederse harcadığım zamanı artırır özgün videolar çekerim.Kafam rahat olur :)

Yok hocam benim spam dediğim günde max 5 video zaten onun karşılığını adsense veriyordu ama bu Creative böyle kazandırmaya devam ederse harcadığım zamanı artırır özgün videolar çekerim.Kafam rahat olur :)

1 k ya her zaman 44 dolar vermez belkide bir daha hiç vermez ama şans çok önemli bu işte mesela ben çok şanssızım bgbg 1 dolar ya olur yada dahada altı olur artık alıştım hiç şaşırmıyorum :)

Hocam hesaba istersek ödemeyi TL hesabı versek yatarmı? yoksa $ hesabımı açmamız gerekli ?

Dolar hesabı açmak zor değil bence dolar hesabı açıp onun iban'ını girin çünkü tl hesabı girince bankalar bazen ödemeleri bekletebiliyorlar.

Ya bu network parayı sokaktan mı topluyor 1K izlenmeye 44$ nedir? Hata falan olabilir mi çünkü hem Türkçe içerik hem kısa videolar 1K'ya abartı bir kazanç değil mi bu

İnanmayanlar olabilir o yüzden analytics görüntüsünü de ekleyeyim dedim

hocam o izlenmeye ve bin gösterime ancak insurance car mıydı neydi o tür videolar atmışsındır. yoksa 32.26 oranı ne dizi ne çizgi film hiçbiri vermez imkansız.

Dolar hesabı açmak zor değil bence dolar hesabı açıp onun iban'ını girin çünkü tl hesabı girince bankalar bazen ödemeleri bekletebiliyorlar.

Anladım hocam sağolun acaba dedim hani eskiden de adsense kazançları da $ dı ama ödeme zamanı direk TL hesabına geçiyordu acaba aynı mantık olur mu diye düşündüm...

hocam o izlenmeye ve bin gösterime ancak insurance car mıydı neydi o tür videolar atmışsındır. yoksa 32.26 oranı ne dizi ne çizgi film hiçbiri vermez imkansız.

Hocam şöyle söyleyeyim Adsense'de niche olarak geçen hiç bir kategoriden video yok ama kazanç bu belki şanstır.Herhalde Pazartesi günü dün ve bugünün kazancı yansımış olur gerçekten bir gariplik olduğu kesin.

Buda benim creative bagli 10 kanaldan birsinin istatikleri. Gayet memnunum.

benimde bi kanalım var creativede,bi bakayım dedim duruma ve bişey dikkatimi çekti 25 şubat tarihinde ;

views : 11082
Monetized Playbacks : 12234

izlenme sayısının daha yüksek olması gerekmiyor mu?

Sagolasin kardesim darisi basina. Video ortasi her zaman aciktir bende. Baska türlü kazanilmiyor da zaten. Her videoda toplan 4 reklam vardir.

Çok Kaliteli bir network kanalımda 2 telif var telifleri bu hafta aldım atılacagımı biliyorum.

inş. sorunsuz ödeme alırım...

Kna62a.png

xYaLra.png

Eyvallah sağolasın hocam , yararlı olmuş direk başvuru yapmayı bilmeyen kişiler için.

hocam basvuru yaptım kanalım alt kanaldı alt kanalın e-mail adresini verdim fakat alt kanalın g-maili yok nasıl mail gelecek bana yanlış yaptım sanırsam :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri