Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.
Hocam hesaba istersek ödemeyi TL hesabı versek yatarmı? yoksa $ hesabımı açmamız gerekli ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.
Partner olmayanlardada varKanalınız partner olduğunda videonuz izlenirken sağdaki videoalr sizin kanalınızdan seçilir buda izlenmelerinizi artırır. Buda kazancınızı etkiler![]()
Benimde aynı şekilde günde 2 k izlenme alan kanalım partnere girince izlenme rekoru kırdı bende dedim kesin partnerden böyle oldu ama baktım da alakası yokmuşinşallah daha iyi kazanırsın .
Neden spamı bırakıyosun ikisini aynı anda yap özgün iyidir ama spamda o kadar da kötü değilİnşallah hocam hepimiz çok kazanalım.Bakalım sonraki kazançlar ne durumda olacak eğer yine böyle devam ederse ben spamı falan bırakır direk Creative'den özgüne başlarım![]()
Neden spamı bırakıyosun ikisini aynı anda yap özgün iyidir ama spamda o kadar da kötü değil![]()
Yok hocam benim spam dediğim günde max 5 video zaten onun karşılığını adsense veriyordu ama bu Creative böyle kazandırmaya devam ederse harcadığım zamanı artırır özgün videolar çekerim.Kafam rahat olur![]()
Hocam hesaba istersek ödemeyi TL hesabı versek yatarmı? yoksa $ hesabımı açmamız gerekli ?
hocam o izlenmeye ve bin gösterime ancak insurance car mıydı neydi o tür videolar atmışsındır. yoksa 32.26 oranı ne dizi ne çizgi film hiçbiri vermez imkansız.
mesajım olsun. peki ödemeler hakkında sıkıntı yapıyormu yani telif alsakta ödeme yapıyormu
şuana kadar telif alanlar atılanlar ödemelerini aldılar
Dolar hesabı açmak zor değil bence dolar hesabı açıp onun iban'ını girin çünkü tl hesabı girince bankalar bazen ödemeleri bekletebiliyorlar.
hocam o izlenmeye ve bin gösterime ancak insurance car mıydı neydi o tür videolar atmışsındır. yoksa 32.26 oranı ne dizi ne çizgi film hiçbiri vermez imkansız.
oranlar muhteşem hocam allah daha çok versin video ortası reklem açık mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.