hemen hemen her kanalı alıyor tabi açtıktan 1 hafta sonra başvurun garanti olsun,
benimde bir kanalımı tek telifte attı hızlı atıyorlar
benimde bir kanalımı tek telifte attı hızlı atıyorlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
burda kesinti azmış,başvuruların cevabı erken geliyormu acaba
gunluk 25 bin izlenim gelen kanala 24 saat icinde davet gonderdilerburda kesinti azmış,başvuruların cevabı erken geliyormu acaba
hemen hemen her kanalı alıyor tabi açtıktan 1 hafta sonra başvurun garanti olsun,
benimde bir kanalımı tek telifte attı hızlı atıyorlar![]()
Hocam telif yediğiniz gün mü attılar yoksa 1 hafta vs bekleme süresi oldu mu? Son olarak partnerden atıldıktan sonra videolarınızın para kazanma durumu yeniden incelendi mi yoksa herhangi bir değişlik olmadı mı?
Hocam telif yediğiniz gün mü attılar yoksa 1 hafta vs bekleme süresi oldu mu? Son olarak partnerden atıldıktan sonra videolarınızın para kazanma durumu yeniden incelendi mi yoksa herhangi bir değişlik olmadı mı?
Hocam ben subat 19 da telif yedim. Bugun atılmışım . $ işareti sönüktü. Para kazanmayı acinca açılmıyor du. Bende sildim kanali.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-5 gün sonra attılar sanırım ama hala panele girebiliyorum
para kazanmalar yeniden inelenmiş evet bir sürü videoyu ünlemden dolayı kaybettim
Creative Nation Network
Site: Creative Nation
Başvuru Sitesi: Creative Nation
Forum Sitesi: Creative Nation - Community
Soru Sormak İçin: [email protected]
Kesintisi: %10'dur.
Kendi Dashboard Paneli vardır. İstatistiklerinizi Buradan Takip Edebilirsiniz
Panele Giriş: http://networks.cnation.co/dashboard/index.cfm
Ödeme Seçenekleri ve Limitleri:
Paypal: 1 $
Western Union: 75 $
Banka: 75 $
Ödeme Tarihleri:
Paypal Ayın 10′u
Western Union Ayın 14′ü
Banka Ayın 14′ü
Örnek: Şubat ayı kazancınızı Nisanın 10'unda alırsınız
Bazen erken ödemede yapılabiliyor.
Partnerlik Şartları:
Aslında çok kolay sadece 3 şey isterler.
Günlük 80 views isterler yani izlenim.
Kaliteli İçerik.
Telif Hakkı İhtarı ve Telif Hakkı Olmayan İçerikler.
Partner başvurusunda daha verimli sonuçlar alabilmek için en az 4000 bin izlenime sahip olmanız sizin için bir avantaj olucaktır.
Önemli Açıklama:
Kaliteli bir network olmak için tek telifli kanalları partnerde barındırmamaktadırlar.
Dashboard'a Nasıl Kayıt Oluruz?
Partnere girdikden sonra bir iki gün içerisinde Dashboarda kayıt olmak için gmail hesabınıza mail gelicektir. Bu mail de size bir link verilecektir http://networks.cnation.co/signup/index.cfm Dashboarda kayıt olmak için Channel owner'ı seçip youtube kullanıcı adınızı girip tamamlıcaksınız tekrar bir mail gelicek bu mailde youtube kullanıcı adınızla birlikte size bir şifre verilecektir giriş yaptıkdan sonra bu kullanıcı adını ve şifreyi değiştirme sayfası gelicektir istediğiniz kullanıcı adı ve şifreyi koyabilirsiniz.
merhaba ben başvuru yapamadım buna ya send tuşu aktifleşmiyor neyi yanlış yapıyorum uyarı da vermiyor. herşeyi doldurdum.
herşeyi doldurmadıgınızda send tuşu aktif olmaz dikkatli bakın tekrar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.