Creative Nation

tekrar tekrar bakmıştım şimdi çıktım siteden de resimdekinin doldur seçeneğinden sonra entera basmış olabilirim yani ikinci defa basmaya çalışmış olabilirim galiba bilmiyorum. başvurunuz incelemeye alındı gibi bi yazı gelmesi gerekiyor mu? yarın başka bi kanalla tekrar deneyeceğim

teşekkür ederim.

send dedikten sonra birşey gelıyor evet günlük gereken şeyleri yazıyor mavi bir tabloda

send dedikten sonra birşey gelıyor evet günlük gereken şeyleri yazıyor mavi bir tabloda

tekrar teşekkür ederim daha sonra yeniden denerim artık.bu arada hazırladığınız yazı çok iyi yöneticiler sabitleyebilirse iyi olur sanki.diğer partnerler için de böyle ubi konu açılsa ne güzel olur :)

tekrar teşekkür ederim daha sonra yeniden denerim artık.bu arada hazırladığınız yazı çok iyi yöneticiler sabitleyebilirse iyi olur sanki.diğer partnerler için de böyle ubi konu açılsa ne güzel olur :)

bilmıyorum yönetim nerdeyse artık ben report ettım ama sıralamaya bile koymadılar diyer networklerde çalışmadım o yüzden tam bilgi sahibi değilim belki ileride açabilirim yada açabilirler konu hakkında görüşlerin içinde teşekkür ederim

@silentspy arkadaşında sorduğu üzere bende merak ediyorum acaba telif yendikden ve networkden atıldıkdan sonra o dönem içindeki kanalın kazancını ödüyorlarmı acaba ?

@silentspy arkadaşında sorduğu üzere bende merak ediyorum acaba telif yendikden ve networkden atıldıkdan sonra o dönem içindeki kanalın kazancını ödüyorlarmı acaba ?

konu içinde yazıldı ama tekrar yazayım ödeme alan arkadaşlar var bende olmak üzere şubat ayının paraları var 1 kanal atıldı bır tanede telıften atıldı onların parası yapılırsa onunla ilgilide bir konu açıcam

konu içinde yazıldı ama tekrar yazayım ödeme alan arkadaşlar var bende olmak üzere şubat ayının paraları var 1 kanal atıldı bır tanede telıften atıldı onların parası yapılırsa onunla ilgilide bir konu açıcam

aynen hocam bi aydınlatırsan o konu ile alakalı cok güzel olur sonucu alınca

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]; [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION]; bu partnerden için urlsiz kanal almıyorlar diyorlar ancak sizin bilgili oldugunuzu düşünerek size sormak istiyorum.

2 adet kanalım var örnek olarak;

1cisi :https://www.youtube.com/channel/asdasfasdwa şeklinde bu kanalla direk olarak başvurdum ve kabul edildi. şu anda istedigim url oluşturabiliyorum.

2cisi:https://www.youtube.com/channel/asdasgadsad-p şeklilde bi kanal var yani kanal isminde - işareti oldugu için başvuruda kanal ismini kabul etmiyor ve url istiyor.

bu şekilde youtubenin otomatik tanımladıgı kanal idleri ; url isteyen partner networklarının bugu olabilirmi?

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION]; [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION]; bu partnerden için urlsiz kanal almıyorlar diyorlar ancak sizin bilgili oldugunuzu düşünerek size sormak istiyorum.

2 adet kanalım var örnek olarak;

1cisi :https://www.youtube.com/channel/asdasfasdwa şeklinde bu kanalla direk olarak başvurdum ve kabul edildi. şu anda istedigim url oluşturabiliyorum.

2cisi:https://www.youtube.com/channel/asdasgadsad-p şeklilde bi kanal var yani kanal isminde - işareti oldugu için başvuruda kanal ismini kabul etmiyor ve url istiyor.

bu şekilde youtubenin otomatik tanımladıgı kanal idleri ; url isteyen partner networklarının bugu olabilirmi?

Bende cevap vereyim, alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü panele düşen kanal kısmı /user/kanaladi olarak alınıyor. Urlsiz oluncada /Channel olarak geliyor. Sizin /Channel/KanalKodu olan yer panele /User/KanalKodu olarak düşüncede reddediyorlar. Düşüncem bu doğruluk, yanlışlık bilgililerden :cool:

Bende cevap vereyim, alakası olduğunu sanmıyorum. Çünkü panele düşen kanal kısmı /user/kanaladi olarak alınıyor. Urlsiz oluncada /Channel olarak geliyor. Sizin /Channel/KanalKodu olan yer panele /User/KanalKodu olarak düşüncede reddediyorlar. Düşüncem bu doğruluk, yanlışlık bilgililerden :cool:

o zaman creative beni sevdi urlsiz kanalı aldıgına göre.

ama ben bunun bug oldugunu düşünüyorum :D

cnkü kanal idsinde url olarak kabul edilmeyen simgeler olan kanalların başvuruları url olarak isterken bu tür kanalları kabul ediyor başvuruyu.

+ olarak 3 başvuru daha yaptım dipnot olarak ekleyim.

Bence url oluşturmadan alınan kanallarda ilerde sorun çıkar. Dashboardda analitck bölümüne bakarken kanal ismi çıkıyor. İlerde url değiştirilirse orda sıkıntı cıkabilir.

Bence url oluşturmadan alınan kanallarda ilerde sorun çıkar. Dashboardda analitck bölümüne bakarken kanal ismi çıkıyor. İlerde url değiştirilirse orda sıkıntı cıkabilir.

sürekli güncellenen bir kısımdan bahsederken ileride ne gibi sorun cıkabilirki:)

youtube bug'larla dolu. urlsiz kanal isteyenler için güzel bir bug fırsatı doğmuşken .

butür sorunların oluşma ihtimali %1 felandır.

örnek olarak: awe urlsiz kanal alıyor. önceleri ödeme formu doldururken. kanal adı yazan yere kanal urlsinide yazsan id'sinide yazsan ödemeni alıyordun.

Kabul edilecek bir kanalı url siz oalrak gönderdiğinizde kabul edilmem şansı vardır. Genelde url siz kanallar kabul edilmezler .

Günlük 80'den 33'e indirmişler şartları:

Our Requirements

Our partnership requirements are very simple, we look for 3 main things :
- 33 views daily
- Good Quality Content
- No copyrighted content or community guildline strikes

Arkadaşlar ben ana sitesinden başvurdum ne mail geldi nede partnerlik geldi.Acaba kaç gün içinde dönüş yapıyolar?

Cizgi.film olan.kanalimi alirlarmi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde yeni öğrendiğim paypal kesintisini sizinlede paylaşmak istiyorum ileride sıkıntı olmasın.

Paypal ile Ödeme Alırsanız Fazladan %2 Kesintisi Vardır. Yani %12 olur.
En düşük kurdan parayı çeviriyolar yüzde 2 oldu sana yüzde 3 hatta yüzde 4 :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri