Creative Nation'dan Davet Geldi

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
En az 10 konuyu okudum ama, son zamanlarda bazı olumsuz yorumlar gördüm Creative Nation hakkında.

Awe'den ayırdığım kanalım için 2-3 partnere başvuruda bulundum iki gün önce, Creative Nation'dan davet geldi.

Diğer başvurduğum iki firma ise;
QuizGroup ve Forela Network.

Bunların sonuçlarını beklemelimiyim, yoksa Creative Nation'a geçmelimiyim.
Bu network hakkında son dönemde kesintileri %50 yapıyorlar bazı kanalların diye yorumlar okudum.

Ve, awesomenessda telifsiz 2 kanalım ile yaklaşık 2k parası kalıp üzerine soğuk su içen birisiyim.
Yani, yağmurdan kaçıcam diye doluya tutulmak istemiyorum.
Yorumlarınız nelerdir arkadaşlar.

Arkadaşlar Merhaba
En az 10 konuyu okudum ama, son zamanlarda bazı olumsuz yorumlar gördüm Creative Nation hakkında.

Awe'den ayırdığım kanalım için 2-3 partnere başvuruda bulundum iki gün önce, Creative Nation'dan davet geldi.

Diğer başvurduğum iki firma ise;
QuizGroup ve Forela Network.

Bunların sonuçlarını beklemelimiyim, yoksa Creative Nation'a geçmelimiyim.
Bu network hakkında son dönemde kesintileri %50 yapıyorlar bazı kanalların diye yorumlar okudum.

Ve, awesomenessda telifsiz 2 kanalım ile yaklaşık 2k parası kalıp üzerine soğuk su içen birisiyim.
Yani, yağmurdan kaçıcam diye doluya tutulmak istemiyorum.
Yorumlarınız nelerdir arkadaşlar.

Pm attım hocam :)

Aynı anda birkaç partnere başvuru yapılabiliyormu

ilk başvuruyu cretiveyemi yaptınız ?

benim önerim QuizGroup ve Forela Network ü beklemeniz

Creative'deyim, nisanda ilk ödemeyi alacağım şu an kesinti %15 bende. Telif gelirse ne olacak bilmiyorum.

hocam valla sallamışsınızda sallamışsınız nasıl konu okuyorsunuz anlamıyorum creative %50 yapmadı eşleşen telif dünya genele çok yersen %50 ye iner yani spam yapamassın partnerde yada dikkatli yapıcaksın bir kere sana davet gelmiş o davet varken 2. davetde gelmez

Aynı anda birkaç partnere başvuru yapılabiliyormu

ilk başvuruyu cretiveyemi yaptınız ?

benim önerim QuizGroup ve Forela Network ü beklemeniz

Bu 3 networkde başvururken erişim izni falan istemiyor.
Dolayısıyla aynı anda başvuru yapılması mümkün gibi geldi bana.
Ama cevabını bilmiyorum, neden mümkün olmasın ki birden fazla davet gelemiyormu bir kanala :confused:

İlk başvuru QuizGroup.
Bunun cevabını bilen vardır sanırım.

Kendi forumlarında açıklama yapmışlar, ihtar alırsanız kesinti oranınız %50 olacak diye.
Diğer iki firma sizi kabul etsede, ilk önce creative nin daveti olduğu için diğerleri görünmeyecektir. Kabul edip etmediklerinden emin olmadığınız için de güvenip creativeyi red edemiyeceksiniz... Bu türkçe destek sunan aracılar kullanmanızda fayda var diyorum.
Çün ki kabul edilip edilmediğinizi onlar söyleyebilir ve ona göre istediğiniz veya istemediğiniz davetleri red edebilirsiniz.

diğer iki firmaya mail de atabilirsiniz, acemi gibi. Benim kanalımın son durumu endir falan deyin, kabul ettik hesap özetinizi kontrol edin drlerse cerativeyi red edebilrisiniz.

Diğerlerinin kabul ettiğini creativeyi red etmeden göremezsin.

hocam valla sallamışsınızda sallamışsınız nasıl konu okuyorsunuz anlamıyorum creative %50 yapmadı eşleşen telif dünya genele çok yersen %50 ye iner yani spam yapamassın partnerde yada dikkatli yapıcaksın bir kere sana davet gelmiş o davet varken 2. davetde gelmez

Sallamıyorum güzel kardeşim.
Başka bir partnerin alt bayisi değilim.
Awede olsan anlardın neden bu kadar takıldığımı bu konulara.
Ben "bazı kanallar" diye not düştüm, detayını bilmediğim için size sormak istedim.
Çünkü bunu yazan arkadaşlar benim %50'ye düşürülmüş yazdığında "telifimde vardı,dünya engelimde vardı" diye bir not düşmemişler.
Şimdi anladınız galiba, ben gördüğümü yazdım.
Lütfen konuyu iyi okuyalım.

---------- Mesaj saat 15:37:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:23 civarında gönderildi. ----------

Kendi forumlarında açıklama yapmışlar, ihtar alırsanız kesinti oranınız %50 olacak diye.
Diğer iki firma sizi kabul etsede, ilk önce creative nin daveti olduğu için diğerleri görünmeyecektir. Kabul edip etmediklerinden emin olmadığınız için de güvenip creativeyi red edemiyeceksiniz... Bu türkçe destek sunan aracılar kullanmanızda fayda var diyorum.
Çün ki kabul edilip edilmediğinizi onlar söyleyebilir ve ona göre istediğiniz veya istemediğiniz davetleri red edebilirsiniz.

diğer iki firmaya mail de atabilirsiniz, acemi gibi. Benim kanalımın son durumu endir falan deyin, kabul ettik hesap özetinizi kontrol edin drlerse cerativeyi red edebilrisiniz.

Teşekkür ederim hocam,
Mail atıcam dediğiniz gibi, 2 gündür onlar cevap vermeyince bende Creative Nation'a başvurdum.

Ben düşündüm en azından mail ile dönüş yaparlar, ama dediğini gibiymiş demekki, öyle yapıcam.

Ben "bazı kanallar" diye not düştüm, detayını bilmediğim için size sormak istedim.
Çünkü bunu yazan arkadaşlar benim %50'ye düşürülmüş yazdığında "telifimde vardı,dünya engelimde vardı" diye bir not düşmemişler.

---------- Mesaj saat 15:37:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:23 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim hocam,
Mail atıcam dediğiniz gibi, 2 gündür onlar cevap vermeyince bende Creative Nation'a başvurdum.

Ben düşündüm en azından mail ile dönüş yaparlar, ama dediğini gibiymiş demekki, öyle yapıcam.

Mailde gelir tabiki ama sistemden kaynaklı o mailler bazen çıkış yapmıyor. Ona güvenemezsiniz, en sağlıklısı mail atmak.

Maildende diğer partnerlerin davetini göremezmiyiz ?

Mailde gelir tabiki ama sistemden kaynaklı o mailler bazen çıkış yapmıyor. Ona güvenemezsiniz, en sağlıklısı mail atmak.

Teşekkür ederim hocam, mail attım şimdi dediğiniz gibi 2 firmaya, 1 gün beklerim olmassa geçiş yaparım Creative Nation'a.

Maildende diğer partnerlerin davetini göremezmiyiz ?

%100 garanti değil ki o mailin gelmesi.

---------- Mesaj saat 15:55:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:51 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim hocam, mail attım şimdi dediğiniz gibi 2 firmaya, 1 gün beklerim olmassa geçiş yaparım Creative Nation'a.

Aynen kardeşim, Creative yeni bir firma hakkında yorum yapmak istemiyorum, sonuç olarak dah aönce iyi bir firma böyle devam ederlerse dedim ama ihtarlı kanalları %50 kesintiye çevirmeleri bence mantıklı bir karar değil, atmak bir firma, kurumsallık davranışı idi ama kesintiyi %50 yapmaları bana mantıklı gelmiyor. Bu yüzden geçin yada geçmeyin diye Creative konusunda kararsızım...

kanalın özellikleri nasıldı hocam ona göre bende bi başvuru yapıyım awe den çıkıp. Mümkünse pmden atar mısın hocam ?

Quiz i beklemek en mantıklısı.

Quizde keyfi eserde maillerime cevap verirse bekleyecem de.Çok geç onaylıyor anlamadım hala cevap yok.

---------- Mesaj saat 17:31:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:05 civarında gönderildi. ----------

kanalın özellikleri nasıldı hocam ona göre bende bi başvuru yapıyım awe den çıkıp. Mümkünse pmden atar mısın hocam ?

Hocam 3k aboneli günlük 10-20k izlemeli kanalda, azıcık düştü istatistikler 3 gündür az video giriyorum risk almamak için, partneri bekliyorum.Dünya engeli falan filan gelir durduk yere kanaldan olmayalım.

Aweden çık, çıkarmazlarsa aç telefon çıkmak istiyorum de.
Kendin arayamassan ingilizce bilen birini bul, skypeda 5$'a kontör yükle arıyıver bu karaktersizlerle uğraşılmaz.2 kanalımı kurtardım da iş işten geçti biraz ne heves kaldı ne birşey, sen 3 ay boyunca awede her ay kazan , hiç para alama, adamı çileden çıkarır awe.

---------- Mesaj saat 17:33:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:17 civarında gönderildi. ----------

%100 garanti değil ki o mailin gelmesi.

---------- Mesaj saat 15:55:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:53:51 civarında gönderildi. ----------

Aynen kardeşim, Creative yeni bir firma hakkında yorum yapmak istemiyorum, sonuç olarak dah aönce iyi bir firma böyle devam ederlerse dedim ama ihtarlı kanalları %50 kesintiye çevirmeleri bence mantıklı bir karar değil, atmak bir firma, kurumsallık davranışı idi ama kesintiyi %50 yapmaları bana mantıklı gelmiyor. Bu yüzden geçin yada geçmeyin diye Creative konusunda kararsızım...

Tamamen katılıyorum, banada etik gelmedi böyle bir karar umarım diğer 2 firma dönüş yapar.

Teşekkür ederim hocam,

sıkıntı yok sadece konuyu okumuşsunuz yorumlarada baksaydınız keşke.

zaten awedeyim anlamıcak birşey yok :D 2 telif bir ihtar ödememide aldım awe bu seni sorgulamadan alıyorsa bunlara katlanmak zorundasın yapıcak birşey yok

Quizde keyfi eserde maillerime cevap verirse bekleyecem de.Çok geç onaylıyor anlamadım hala cevap yok.

Hocam quiz hergün bizim saatimize göre öğlen 13:00 ile 18:00 a kadar maillere bakar her gün cevap verir.Şahsen bana veriyor ne yazsam cevap.S.a yazsam adam a.s yazacak derecede.Ayrıca partnere girince sizinle ilgilenen baska bir kişi oluyor o daha çabuk cevap veriyor maillere.İsmi Armen.Ayrıca quiz en az 1 aylık kanal alıyor şimdilik.3-4 hafta olmadıysa girmeniz zor.Saygılar.

sıkıntı yok sadece konuyu okumuşsunuz yorumlarada baksaydınız keşke.

zaten awedeyim anlamıcak birşey yok :D 2 telif bir ihtar ödememide aldım awe bu seni sorgulamadan alıyorsa bunlara katlanmak zorundasın yapıcak birşey yok

Haklısın hocam baştan yaptık hatayı, sülük gibi yapışmasalar gene kurtarırdım hesabıda , en son arayıpda kurtardım hesapları.
Parayı da artık değişik şekiller yapıp gerisini hallederler :D

---------- Mesaj saat 17:41:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:13 civarında gönderildi. ----------

Hocam quiz hergün bizim saatimize göre öğlen 13:00 ile 18:00 a kadar maillere bakar her gün cevap verir.Şahsen bana veriyor ne yazsam cevap.S.a yazsam adam a.s yazacak derecede.Ayrıca partnere girince sizinle ilgilenen baska bir kişi oluyor o daha çabuk cevap veriyor maillere.İsmi Armen.Ayrıca quiz en az 1 aylık kanal alıyor şimdilik.3-4 hafta olmadıysa girmeniz zor.Saygılar.

Hocam 4 aylık kanal 3k abone.
Özel mailleştiğiniz mail adresi varmı hocam ? Yani partnerken sizinle özel ilgilenen ayrı bir mail adresi varmı.

Enteresan 2 mail attım ses soluk yok.

Haklısın hocam baştan yaptık hatayı, sülük gibi yapışmasalar gene kurtarırdım hesabıda , en son arayıpda kurtardım hesapları.
Parayı da artık değişik şekiller yapıp gerisini hallederler :D

---------- Mesaj saat 17:41:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:40:13 civarında gönderildi. ----------

Hocam 4 aylık kanal 3k abone.
Özel mailleştiğiniz mail adresi varmı hocam ? Yani partnerken sizinle özel ilgilenen ayrı bir mail adresi varmı.

Enteresan 2 mail attım ses soluk yok.

hayırlısı artık :D ben şuan gine awedeyim he ödemesede gine sorun yok zaten aweye girmesem başka network almıyor adsensedede olmuyor ekstra gelir gelirse gelir gelmesse gelmez pek düşünmüyorum artık :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri