Creative Nation'ın son durumu ne ?

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

palipleten

Kayıtlı Üye
arkadaslar cn ye 4-5 kanal bağladım bu kanallarda iyi kazandırıyor
bu kazancları sorunsuz alabilir miyim. 4 hane sıkıntı yasatıyor mu bloke vs
cn'un son aylarda esamesi okunmuyor forumda güncel bigi pek bulamadım
eski bilgilerde cnyi sövüp saymaktan ibaret :D

mn=cn diyebilir miyiz

böylseyse iyidir :D

Kesinti orani haric MN = CN. 1 Telifte atmiyor.Kanal kapandigi zaman odeme yapmiyor. Bazen acik kanalada yapmiyor. 5k $ paraya bloke koydular. M.nation daha guvenli bence.Hic olmazsa kanal ayaktaysa parasini cok kesinti yapsada oduyor sonucta.

MN eğer senin için "bulaşma" düzeyindeyse, CN "hiç hiç bulaşma" düzeyinde olmalı :D

Normalde ben 7-8 aydır bir kanaldan ayda 250 dolar civarı alıyorum sorun yaşamadım, geçen ay bir kanal açıp 5 video attım bu ay 2500 dolar birikmiş önümüzdeki ay belli olacak neyin ne olduğu?

Music Nations bu ay YTRNetwork altındaki ortalama her 100 kanalın 88ine ödeme yapacak ve her 100 dolarlık kazancın 78 dolarını kesinleştirmiş. Kalan kısmı bloke olarak düşünülebilir; ancak oran olarak Creative'in bu kadar yakın olabileceğini düşünmüyorum. Creative düştükçe Music yükseldi :)

Normalde ben 7-8 aydır bir kanaldan ayda 250 dolar civarı alıyorum sorun yaşamadım, geçen ay bir kanal açıp 5 video attım bu ay 2500 dolar birikmiş önümüzdeki ay belli olacak neyin ne olduğu?

büyük ihtimal şansın varsa alırsın yani içerikte ahım şahım birşey değilse alırsın ama bunların işi belli olmaz ben olsam hiç uğraşmak life ile quiz varken

Ne zaman oldu bloke?

Cesitli aylarda (2014) 15 civari kanala bloke koydu. Odedigi kanallarda var.
Ama bulasmamak en iyisi. MN de bircok kanalim var, gecen ay 1 kanala bloke koymuslar.Ayni kanal bu ay kesinlesti.Tabii gecen ayin bloke edilen parasi buyuk ihtimal kim vurduya gidecek.

300 civarı izlenme varken bağladım kanalı bir anda patladı bu kadar büyüyeceğini bilsem zaten quize sokardım

CN sahibi bi forumda dalga geçiyormuş biri yazmıştı üstüne yattığı paralarla ilgili.

Bütün networkların ödeyeceğine inanırım, Creative nation un tek allah 1 dediğine inanırım.

Hayatımda gördüğüm en dolandırıcı network, Yakından tanıyorum birebir Hub olarak çalıştım. Adam özgün çizim yapan kanalda adamın çizdiği karakteri tv de görüyorum diyip ödemedi. Gerçek hikaye bu uydurmuyorum...

şu anda cnden ödeme alanlar varmıs en azından umudumuzu kaybetmemek lazım :)

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

şimdi bgbgleri kontrol ettimde
aynı kategori-dilde life ve quizde 5-8 dolar verirken
cnation 12-15 dolar veriyor

şu anda cnden ödeme alanlar varmıs en azından umudumuzu kaybetmemek lazım :)

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

şimdi bgbgleri kontrol ettimde
aynı kategori-dilde life ve quizde 5-8 dolar verirken
cnation 12-15 dolar veriyor

film devam mı üstat filme ödeme yapmayabilir mn filme %80 ödüyor ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri