Creative Ödemeler Keşinleşti ( Şubat Ayı )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Kesinleştikten sonra bu yazının çıkması gerçekten sahtekarlık bencede,şubat ufak mebla vardı bende sorun yok şuan, ama mart kazançlarını alacagıma inanmıyorum,genelde yüksek ödeme alacaklara yapıyorlar bunu sanırsam.

partnerlerden soğdum Allah bildiği gibi yapsın bunları, adsenseden başka çare yok beyler..

adamlar %90 la once musterileri topladilar , isimlerini duyurdular , simdide paralarin ustune konuyorlar , super legal dolandiricilik bu olsa gerek :)

Ödeme bekleyenler videoalari silin ve özgün videolar yükleyin bir yerlerden bulup. Ödeme aldiktan sonrada bu networkten kurtulmaya bakin.

Ödeme bekleyenler videoalari silin ve özgün videolar yükleyin bir yerlerden bulup. Ödeme aldiktan sonrada bu networkten kurtulmaya bakin.

Ise yaramaz. Hangi videolardan para kazandigini gorebiliyolar. Hatta videolari gizleyip partnerde olmadigim halde adamlarla konustugumda kanaldaki videolarimin gizli durumda oldugunu bile gormuslerdi.

bende halen not paid durumunda ama mart kazancım 1000 kusur dolar sanırım bende alamayacagım odeme ve halen kanalda çizgi film yüklü.kanalı temizleyip odemeyi kurtarmak en mantıklısı olacak sanırım şu saatden sonra

Ise yaramaz. Hangi videolardan para kazandigini gorebiliyolar. Hatta videolari gizleyip partnerde olmadigim halde adamlarla konustugumda kanaldaki videolarimin gizli durumda oldugunu bile gormuslerdi.

Gmailden toptan silsek noolur peki bence ödemeye 15 20 kala gmailden silsek alma şansımız olur.videoları görememeleri lazım belli bir süreden sonra gmailden sildikten sonra

Gmailden toptan silsek noolur peki bence ödemeye 15 20 kala gmailden silsek alma şansımız olur.

Hangi videolardan para kazandigini gorebiliyolar hocam farketmez yani istersen gmaili komple sil adamlarin bi sistemi var demekki hangi videolardan para kazanildigini gosteren. Onlarla konustugumda zaten soyledikleri sey sistemlerine takilan kanallarin odemelerini blokeledikleriydi. Bu tarz sonradan bloke edilmesininde nedenini aciklamis oluyor bu sistem olayi.

Arkadaşlar ödemeler yapılacaktır iki gün içinde, kesintisi kesinleştikten sonra olan arkadaşlar için şöyle bir örnek verebilirim. Adsense kesinleştikten sonra hatta ödeme dahi yapıldıktan sonra -'ye düşen hesap miktarı (geçersiz trafik nedeniyle) arkadaşlar var forumda. Adsense'te oluyorsa bu Youtube'ün sonradan parayı çekme ihtimali de var bu partnerlerden. Hatta bir hayli yüksek bu şekilde olma ihtimali. Eğer iletip öğrenmemi istediğiniz bir sorun var ise yardımcı olayım?

2gün öncede benim başıma geldi kapanmış kanalın kesinleşmişdi sonradan o yazı çıktı.Creative le alakalı değil yani.Zoomindede var aynı olay. 4 hafta bekleyip ödeme alan var mı acaba ?

2gün öncede benim başıma geldi kapanmış kanalın kesinleşmişdi sonradan o yazı çıktı.Creative le alakalı değil yani.Zoomindede var aynı olay. 4 hafta bekleyip ödeme alan var mı acaba ?

Aksine, olay tamda creative ile alakali. Awesomeness konusundada bahsetmistim, adamlar diyor ki; "Size ait olmayan icerik tespit ettigimizde kazanclarinizi bloke etmeye hakkimiz var. Ileride youtube parayi geri isteyebilir diye kazanclarinizi 12 ay boyu kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz, eger 12 ay sonunda youtube parayi geri istememis olursa kazanclarinizin %50sini size oduyoruz"

Haydi biride ciksin bana burda mantikli aciklamasini yapsin, 12 ay bekletiyosun anlarimda neden %50 oduyosun? Neden 12 ay beklettikten sonra dahi paranin yarisina el koyuyosun? Bu durumun youtube ile ne gibi bi alakasi olabilir? :D Bu creative'in tamamen kendi kendine yaptigi bisey, nasil olsa google karismiyor ve icerik orjinal degil diye bu sekilde hareket ediyorlar.

Alım gücü değişiyor sizde ne kadar anlayışsızsınız :D

Aksine, olay tamda creative ile alakali. Awesomeness konusundada bahsetmistim, adamlar diyor ki; "Size ait olmayan icerik tespit ettigimizde kazanclarinizi bloke etmeye hakkimiz var. Ileride youtube parayi geri isteyebilir diye kazanclarinizi 12 ay boyu kendi adsense hesabimizda bekletiyoruz, eger 12 ay sonunda youtube parayi geri istememis olursa kazanclarinizin %50sini size oduyoruz"

Haydi biride ciksin bana burda mantikli aciklamasini yapsin, 12 ay bekletiyosun anlarimda neden %50 oduyosun? Neden 12 ay beklettikten sonra dahi paranin yarisina el koyuyosun? Bu durumun youtube ile ne gibi bi alakasi olabilir? :D Bu creative'in tamamen kendi kendine yaptigi bisey, nasil olsa google karismiyor ve icerik orjinal degil diye bu sekilde hareket ediyorlar.

Doğrudur dedikleriniz hocam, Creative 1 ay parayı bekletiyor, Youtube'e soruyor kanal hakkında değerlendirme istiyor, Youtube parayı geri çekiyor ya da problem yok diyor. Yok derse Creative paranın tamamını ödüyor, var derse parayı geri çekerse hiç ödemeyor, bazı videolarda var derse paranın bir kısmını çekiyor bu şekilde olursa da bir kısmını ödüyor. Eğer spesifik örnek varsa elinizde sorabilirim istediğiniz zaman kanalın durumu ne ;)

Doğrudur dedikleriniz hocam, Creative 1 ay parayı bekletiyor, Youtube'e soruyor kanal hakkında değerlendirme istiyor, Youtube parayı geri çekiyor ya da problem yok diyor. Yok derse Creative paranın tamamını ödüyor, var derse parayı geri çekerse hiç ödemeyor, bazı videolarda var derse paranın bir kısmını çekiyor bu şekilde olursa da bir kısmını ödüyor. Eğer spesifik örnek varsa elinizde sorabilirim istediğiniz zaman kanalın durumu ne ;)

Ben zaten surekli gorusuyorum bu elemanlarla.

My Channel Was Blocked/ Terminated, Will I Still Get Paid Out? - Questions & Answers - Creative Nation - Community

Su konuda yazanida okuyabilirsin. Sana sunuda soyliyim, bloke koyduklari kanallari tamamen random olarak seciyorlar. Bi sistemden bahsettiler, kanal ona yakalanirsa bloke ediyolar, yakalanmazsa sorun yok. Ustte verdigim linktede gorebilirsin paralari bilerek kendi adsense hesaplarinda beklettiklerini ve 12 ay sonra youtube geri istemezse odeme yapacaklarini. Ustelik kazandigin tam miktarda degil, %50 den bahsediyolar sadece. Telif yiyen videoyla yada bazi videolarda sorun olmasiyla falan alakasi yok bu durumun. Kanalinda 0 telif dahi olsa durum ayni. Kimse bu networku aklamaya calismasin, suan aweden bi farklari yok. Basvurularda kabul edip sonradan ayni icerige senin degil odeme yapmiyoruz ne demek? Yada 1 yil sonra %50sini oderiz ne demek? Bu bildigin dolandiriciliktir. Hadi deselerki sorunlu videolarin kazanclarini google'a iade edip sana kalan odenecek, onu anlarim. Fakat durumun oyle degil, bildigin kazandiginin %50sini sana odeyip gerisinin ustune onlar yatacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri