Creative Ödemeler Keşinleşti ( Şubat Ayı )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Geçen aylarda telif yüzünden networktan atılan kanallar (kendi kanalalrım) kesintisiz ödeme aldı bu ay da alıyorum. Dediğim gibi bazı kanallar için özel durum olabilir. Önceki mesajımda belirttiğim gibi bu sadece Cnation'a has bir durum değil aynı bilgiyi geçen ay ödeme alamadığım kanalım için awesomeness i arayıp sordugumda da vermişlerdi. Konu linki paylaştığınıza göre ingilizce biliyorsunuz varsayıyorum. Kesin ve net bilgi için konu altına soru sorup 1. ağızdan detaylı cevap alabilirsiniz.

dostum meraba bi kanal var bende creative de sana bağlıymış gabriel öyle dedi 129 dolar var low saldo diyor banka transferi seçmiştim. bi yapıver şunu.senin halletmen lazımmış.

dostum meraba bi kanal var bende creative de sana bağlıymış gabriel öyle dedi 129 dolar var low saldo diyor banka transferi seçmiştim. bi yapıver şunu.senin halletmen lazımmış.

Bi kaç kanal daha var banka ödemesi low saldo yazıyor 75 doları geçmesine rağmen. Shane ile konuştum sistemde low saldo yazsa bile banka ödemelerini manuel yapıyoruz 75 dolar üstü ödenecek dedi bana

Bu soruna çare bulan var mı arkadaşlar şimdi ödeme alamayacakmıyız.

kcj1boS.png

creawe nation hiç kimse ödeme alamıcakmı bu ay nasıl yanı herkesın kesınleşen kazançlarında yotube ıncelemeyemı aldı yazıor bende yuklu bır mebla alcağım cok ağır iddalar var anlayamadım?

creawe nation hiç kimse ödeme alamıcakmı bu ay nasıl yanı herkesın kesınleşen kazançlarında yotube ıncelemeyemı aldı yazıor bende yuklu bır mebla alcağım cok ağır iddalar var anlayamadım?

Yanında NOT PAID Yazıyorsa Alırsın Low Saldo Yada Uzun bir Mavi Yazı Varsa Alamazsın...

dostlar siteden kanal a tıklıyorum ordan analytics e tıklıyorum Kanal "xx" için veri yok dio ya nasıl bakıcam ben yansıyan paralara ?? youtubedn hesaba gırıyorum hesap ayakta orda yansıyoda analytics e ama siteden bakamıyorum _? sebebını bılen var mı ?

Bunlara bağlı kanallarımda ne var ne yoksa silmiştim büyük ihtimal ödemeyecekler ama bir umut Mart kazancının kesinleşmesini bekliyorum.

Bunlara bağlı kanallarımda ne var ne yoksa silmiştim büyük ihtimal ödemeyecekler ama bir umut Mart kazancının kesinleşmesini bekliyorum.

Bende silsem mi kanalı yada videoları 4 rakamlı kazanc var mart ayı şubat ayı kazanç kesinleşti ama miktar az olduğundan da olabilir.

Bende silsem mi kanalı yada videoları 4 rakamlı kazanc var mart ayı şubat ayı kazanç kesinleşti ama miktar az olduğundan da olabilir.

Aynı durumu yaşıyoruz vallahi kardeşim benimde Şubat ayı kazançları 100$ altı ve hepsi kesinleşti.Mart ayı kazançları çok yüksek içerikler ilk Şubat ayındakilerle aynı ben sildim ama seni yanlış yönlendirmek gerçekten

Aynı durumu yaşıyoruz vallahi kardeşim benimde Şubat ayı kazançları 100$ altı ve hepsi kesinleşti.Mart ayı kazançları çok yüksek içerikler ilk Şubat ayındakilerle aynı ben sildim ama seni yanlış yönlendirmek gerçekten
Valla ya ödeselerde rahatlasak bir daha bulaşmasak bu creativeye 4 kanalımı attılar bir bu kaldı içerik attıklarıyla aynı bunu niye atmadılar anlamadım çok düşükde olsa ödeme ihtimalleri var diye atmadılar diye düşünüyorum yüzde 15 ödiyecekler parayı bana göre :)

Valla ya ödeselerde rahatlasak bir daha bulaşmasak bu creativeye 4 kanalımı attılar bir bu kaldı içerik attıklarıyla aynı bunu niye atmadılar anlamadım çok düşükde olsa ödeme ihtimalleri var diye atmadılar diye düşünüyorum yüzde 15 ödiyecekler parayı bana göre :)

Benim hiçbir kanalımda sorun yok ne telif,ne başka bir şey sorunsuz XXXX'lere ulaştım 4 kanalda da.Gerçi videoları sildikten sonra kanalları özgün çalışılmış sonra ara verilmiş havası verdim ama yinede umudum düşük :)

Benim hiçbir kanalımda sorun yok ne telif,ne başka bir şey sorunsuz XXXX'lere ulaştım 4 kanalda da.Gerçi videoları sildikten sonra kanalları özgün çalışılmış sonra ara verilmiş havası verdim ama yinede umudum düşük :)

Benim 1 kanal kaldı hiç ellemedim hala duruyo videolar ayın 20 sinden sonra amatör 3 5 video koyup diğerlerini gizliyim mi :)

Benim 1 kanal kaldı hiç ellemedim hala duruyo videolar ayın 20 sinden sonra amatör 3 5 video koyup diğerlerini gizliyim mi :)

Ben diğer videoları sildim amatör logosuz Youtube'de olmayan 10 15 video attım bıraktım ama sen gizle istersen kardeşim ben parayı alırsam Creative'den çıkıp farklı bir partnerde tekrar yükleme yapmayı düşündüğüm için silmiştim :)

Ben diğer videoları sildim amatör logosuz Youtube'de olmayan 10 15 video attım bıraktım ama sen gizle istersen kardeşim ben parayı alırsam Creative'den çıkıp farklı bir partnerde tekrar yükleme yapmayı düşündüğüm için silmiştim :)

İnanırmısın şuan en çok kazanan kanalım onun için pek silmeyi istemiyorum öderler belki diye bekletiyorum videoları creative atarsa şansımı life da denerim en kötü :D

İnanırmısın şuan en çok kazanan kanalım onun için pek silmeyi istemiyorum öderler belki diye bekletiyorum videoları creative atarsa şansımı life da denerim en kötü :D

Videoları silmeden önce kanal 400$ 450$ bırakıyodu günde silmeseydim belki günde 1K'ya ulaşırdı ama elimdeki bulgurdan olmayayım dedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri