Youtube tarafindan bloklanan paralari unutun arkadaslar , benimde creativdeki 1 kanalda bloklanma var.
bloklanan kanalda topluluk yada telif varmıydı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube tarafindan bloklanan paralari unutun arkadaslar , benimde creativdeki 1 kanalda bloklanma var.
forumda konuyu baya sıcak tuttumparayı alamayacağımı anladım bari biraz yükleneyim dedim Shane Ergenine
---------- Mesaj saat 20:24:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:45 civarında gönderildi. ----------
Beyler Shanele forumda konuşuyorum. Adama hak talebi eden tarafları sordum bana ne dese beğenirsiniz. BBC dedi, Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, BBC ile alakalı kanalım partnerlerinde %90 revenue ile duruyor şuan ve bu ayki kazancı kesinleşmiş. bana kanıt olarak BBC nin ismini söylüyor olaya bak.. İngilizcesi olan foruma dadansa köşeye sıkışacak belki az yardımcı olsanız?
ingilizce metin gönder bana: avukata verdim bu dolandiriciligniz yanininza birakmyacagim gibi bir yazi
EDIT
Ek olarak: "sahte telif atan oldu 2 kalima. Belki bu telifleri atan creative calisanbiri olabilir süphesindeyim gerisini avukat halledecek" eklenmeli.
Bence bunlar koseye sıkıştırabilinir toplu harek edilse. Adamın yazdığı cevaplar anlayabildigim kadarıyla ancak bir cocugun agzından cıkabilir.
yok tertemiz kanal
Yalan söylüyor abi buna bariz emin oldum.. Adam bana BBC diyor ama kanalı partnerinde tutuyor. Üstelik o kanalın kazancı kesinleşiyor.. Cevap vermedi son yazdığıma, cevap verecek yüzü yok
Etkili bir mesaj biraktim konuya. Bir faydasi olmaz ama en azindan onlarda gece rahat uyuyamaz.
Etkili bir mesaj biraktim konuya. Bir faydasi olmaz ama en azindan onlarda gece rahat uyuyamaz.
[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=537]duygusal-adam[/MENTION]
Bu arkadaşlar creative ile çalışıyorlardı bildiğim kadarıyla açıklayabilirler sanırım yada
[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Renk network'ün ana bayisiymiş yani HUB'u creative'nin şu mesajında okumuştum http://www.ytpara.com/294556-post25.html
sanırım açıklayabilir arkadaşlar![]()
54 kişi var ağımızda ben bile ödeme alamadım aylardır öyle bekliyorum![]()
54 kişi var ağımızda ben bile ödeme alamadım aylardır öyle bekliyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.