Creative Ödemeler Keşinleşti ( Şubat Ayı )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
forumda konuyu baya sıcak tuttum :) parayı alamayacağımı anladım bari biraz yükleneyim dedim Shane Ergenine :)

---------- Mesaj saat 20:24:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:45 civarında gönderildi. ----------

Beyler Shanele forumda konuşuyorum. Adama hak talebi eden tarafları sordum bana ne dese beğenirsiniz. BBC dedi, Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, BBC ile alakalı kanalım partnerlerinde %90 revenue ile duruyor şuan ve bu ayki kazancı kesinleşmiş. bana kanıt olarak BBC nin ismini söylüyor olaya bak.. İngilizcesi olan foruma dadansa köşeye sıkışacak belki az yardımcı olsanız?

ingilizce metin gönder bana: avukata verdim bu dolandiriciligniz yanininza birakmyacagim gibi bir yazi

EDIT

Ek olarak: "sahte telif atan oldu 2 kalima. Belki bu telifleri atan creative calisanbiri olabilir süphesindeyim gerisini avukat halledecek" eklenmeli.

Arkadaslar ingilizcesi olan ali tahsin in konusuna destek versin. Yada burada ingilizce yazilar hazilayarak forumu bombalayalim. Ben parami aldim banae demeyin garanti veriyourm sizinde basiniza gelcek.

ingilizce metin gönder bana: avukata verdim bu dolandiriciligniz yanininza birakmyacagim gibi bir yazi

EDIT

Ek olarak: "sahte telif atan oldu 2 kalima. Belki bu telifleri atan creative calisanbiri olabilir süphesindeyim gerisini avukat halledecek" eklenmeli.

Hocam banada [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] yardımcı oluyor sağolsun. Yani benimde ahım şahım bir ingilizcem yok maalesef. :/

Bence bunlar koseye sıkıştırabilinir toplu harek edilse. Adamın yazdığı cevaplar anlayabildigim kadarıyla ancak bir cocugun agzından cıkabilir.

Bence bunlar koseye sıkıştırabilinir toplu harek edilse. Adamın yazdığı cevaplar anlayabildigim kadarıyla ancak bir cocugun agzından cıkabilir.

Yalan söylüyor abi buna bariz emin oldum.. Adam bana BBC diyor ama kanalı partnerinde tutuyor. Üstelik o kanalın kazancı kesinleşiyor.. Cevap vermedi son yazdığıma, cevap verecek yüzü yok

12 ay boyunca Adsense hesaplarında nasıl tutacaklarmış acaba? Google aylık ödeme yapmıyor mu bunlara paranın üstüne yatmak için bahane aramasınlar Google ödeme yapmak istemediği kanalı komple kapatırken bunlara ödeme gönderip bir de geri mi isteyecekmiş ayrıca geri ödeme talep etseler bile bunun süresi 1 ay 12 ay diye sallayıp uyutuyolar milleti.İçerde biriken 9.000 10.000 $ var ve videolarımın tümünün telifsiz olduğundan eminim yok orası şikayet etti yok burası şikayet etti diye oyalasınlar bakalım noluyor.

Yalan söylüyor abi buna bariz emin oldum.. Adam bana BBC diyor ama kanalı partnerinde tutuyor. Üstelik o kanalın kazancı kesinleşiyor.. Cevap vermedi son yazdığıma, cevap verecek yüzü yok

Etkili bir mesaj biraktim konuya. Bir faydasi olmaz ama en azindan onlarda gece rahat uyuyamaz.

Bu network aveden kötü çıktı ya ave en azından 2 3 kanaldan birine ödüyodu bunlar bütün parayı cebe indiricekler nereye elimizi atsak kuruyo arkadaş bıktım artık böyle şeylerden.

Forum yönetiminin bu tarz networkler için zaman zaman uyarı yapması gerekiyor zira birçok arkadaşımızın para kazanma hayalleri suya düşüyor.

Bu arada, kaç gün içinde çıkabiliyoruz bu networkden bilen var mı ? Çıkmayı düşünüyorum gireli 1 hafta oldu , biraz abone kasıp çıkıcam kaç gün içinde çıkabiliriz tam gün olarak bilen varmı ?

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=537]duygusal-adam[/MENTION]

Bu arkadaşlar creative ile çalışıyorlardı bildiğim kadarıyla açıklayabilirler sanırım yada

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Renk network'ün ana bayisiymiş yani HUB'u creative'nin şu mesajında okumuştum http://www.ytpara.com/294556-post25.html

sanırım açıklayabilir arkadaşlar :D:D

54 kişi var ağımızda ben bile ödeme alamadım aylardır öyle bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri