Creative Ödemeler Keşinleşti ( Şubat Ayı )

• Kullanıcı ibrahim92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
78$ kesinleşmiş banka hesabına yatar değilmi? Bide not paid yazmıyor bnde low saldo yazıyor ne demek bu beyler

Low Saldo Yazıyorsa Bankaya Değilde Paypala İste Mayıs 7-10 gibi alırsın o parayı low saldo limiti geçmedin demek.

Sildigim kanalın 29 dolardan 26 dolar kesinleşmiş.

2 telif alan kanalımın parası kesinleşmiş . Diğeri zaten iyi gidiyor :)

gözümüz aydın kesinleşen paralar direkt ödenir, size tavsiyem 150 dolar üzeri banka hesabınızı seçin çünkü paypaldan çok zarar edersiniz.

Youtube tarafindan bloklanan paralari unutun arkadaslar , benimde creativdeki 1 kanalda bloklanma var.

biri açıklayabilirmi ? renk network deydim

wjkvMJ.png

Ustte yazdim. Odeme youtube tarafindan bloke edildiginden dolayi incelenecekmis. Bu inceleme 3-4 hafta surebilirmis. Buyuk ihtimalle odemezler bu paralari.

2 - YouTube tarafından engellendi 2014 ödeme dışarı. Sizin kanal usulsüzlük nedeniyle AdSense soruşturma altında. Araştırmalar normalde 3-4 hafta sürebilir.

OVl78cx.png

Bu ne arkadaşlar [MENTION=1316]Alex[/MENTION] beyin alt bayisindeydim. (kanal kapandı 2 teliften) Ödeme alamayacak mıyım ?

Benimde Mart ayı 1350$ şimdi korkmaya başladım :(

---------- Mesaj saat 22:09:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:29 civarında gönderildi. ----------

75 yazıyorlar oraya bizi kandırıyorlar.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RenkNetwork bayisiyim banka ödemesi 75$ yazıyor ama 150$ miş..Bunu moderatöre iletmek gerekiyor.

78$ kesinleşmiş banka hesabına yatar değilmi? Bide not paid yazmıyor bnde low saldo yazıyor ne demek bu beyler
arkadasim bende de ole yaziyo. ingilizce anadilimdir ama bole bi terim yok bu dilde :) sanirim yetersiz bakiye demek istemis banka transferi icin. ben ole bi sonuc cikardim. gir hesap bilgilerini paypal olarak degistir. ben ole yaptim. ancak bi daha ki ay yatar artik.. ama bence creative azar azar paranin ustune yatiyo. kanalim telif yemisti kaanmisti. yarisini bile vermedi . 4 te birini veriyolar. ilginc hesap cikarmislar.

[MENTION=4847]krebnac[/MENTION] durum şu arkadaşım RenkNetwork bayisine kayıtlıyım banka ödemesi 75$ yazıyor.. Ama 150$ miş.Olan bana oluyor bu ay para alamıcaz :(

gözümüz aydın kesinleşen paralar direkt ödenir, size tavsiyem 150 dolar üzeri banka hesabınızı seçin çünkü paypaldan çok zarar edersiniz.
haklisin bende o mantikla yaptim ama bekledigim miktarin 4 te biri gelince 150 nin altinda kaldik.

---------- Mesaj saat 22:16:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:38 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=4847]krebnac[/MENTION] durum şu arkadaşım RenkNetwork bayisine kayıtlıyım banka ödemesi 75$ yazıyor.. Ama 150$ miş.Olan bana oluyor bu ay para alamıcaz :(
aynen.. yeterki yatsin gec olsun. 3 kurus 3 kurus tur arkadasim. bize ders oldu budna sonra paypal emin degilsek .

Ödemeler keşinleşti arkadaşlar ama ödeme kısmında not paid yazıyo ödenen değilmiş türkçesi bu ne anlama geliyor herkeste aynı mı ?

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] [MENTION=781]gfbilker58[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=537]duygusal-adam[/MENTION]

Bu arkadaşlar creative ile çalışıyorlardı bildiğim kadarıyla açıklayabilirler sanırım yada
[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Renk network'ün ana bayisiymiş yani HUB'u creative'nin şu mesajında okumuştum http://www.ytpara.com/294556-post25.html

sanırım açıklayabilir arkadaşlar :D:D

bende low saldo yazıyor 300 doların üstüne yattılar resmen şaka gibi 0 dolar kesinleşen! Bende martta atıldım şubatı nasıl ödemezler yav böyle dolandırıcılık olabilir mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri