Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
bitcointalk dan alıntıdır, ingilizce bilen arkadaslar durumu anlayabilir ve girmek isteyene yön verir.
Konu ödemelerin neden yapılmadıgı ve sistemin gidişatı ile alakalı.

Kısacası bunu yazan vatandas site sahibinin arkadasıymıs ve insanları uyarıyormus nedeni ise basit adamlar işi çok yakında bırakıp gidiceklermis.

bende bu olayı anlamıyorum herkes böyle birşey yapsın o zaman neden yapmıyorlar acaba hocam?
Ekleme: Konu ne zaman açılmış? yav patlamadan şu parayı alaydık :)

Bosuna para yatırmayın artık bunların süresi doldu muhtemelen, bitcointalk ta bi cok kisi odemesini alamamıs.
Ayrıca yeni ponzi sitesi gelmis yatırdıgınız paranın %30 unu veriyor size tam detaylarına bakmadım ama ödeme alanlar varmıs
İlgilenenler için : Weekly Ponzi

185000 dolar ne demek hocam ya :D adamların 1 haftada topladığı paraya bak vallahi şaka gibi.

---------- Spam Engelliyici 16:25 ---------- Önceki Mesaj 16:24 ----------

1120000 doge 0.18 de btc yatirmistim bakalim sonu ne olacak :D

hocam para patlarsa bana bi taktik verirsin artık bari yt dan kazanalım :D

bende bu olayı anlamıyorum herkes böyle birşey yapsın o zaman neden yapmıyorlar acaba hocam?
Ekleme: Konu ne zaman açılmış? yav patlamadan şu parayı alaydık :)
bende bir miktar dogecoin atmıstım oraya hala 3 günü var bari 1 ayı cıkarsaydı sistem iyi olurdu :)
weeklyponzi ise max 1 btc yatırılıyor adam zaten ponzi oldugunu acıkca soyluyor forumda bir kişi 0.5 btc yatırmıs 6 saat sonra 0.65 btc almıs kanıt falanda sunmus, tabiki bu sisteminde süresi 10 gün ancadır.

@Dehşetengiz hocam pending den cıkması uzun sürebiliyo galiba dün @UgurSeyma arkadaşta baya bi saat sonra paid oldu diye biliyorm

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

Arkadaşlar felaket tellallığı yapmanın alemi yok diye düşünüyorum. Buraya olumsuz yorumlar yazıp milletin içini çökertmenize gerek yok...
Zaten buraya yatırdığınız miktarlara yok gözüyle bakmanız gerekiyor, bir beklentiye girmemenizi tavsiye ederim..

2M + Doge
1.1 BTC yatırdım ve daha da saat sürelerine bile bakmadım hiç.. Soran arkadaşlar olduğu zaman bakıyorum..

Dönerse senindir dönmezse kelebeğindir diyip yolunuza bakmalısınız..

kafanız mı güzel sizin, neyin tellağıymış bu :D

CryptoDouble.com Live Statics

söylemeyelimde millet yatırmaya devam etsin, yatırın beyler 800 lira zaten birşey değil size :D

Kafam güzel değil de buraya zaten '' kendisi için birşey olan '' miktarı yatıran arkadaş riski seviyor demektir. Onun içinde şu yorumların hiç bir ifadesi olmaz..

Yatırdığı paraya bel bağlayıp iş yapıyorsa zaten yapmasın bu sektörde.. YT bile kafasına göre ödeme yaparken tutupta bu tarz şirketlere bel bağlanmaz..

Kafam güzel değil de buraya zaten '' kendisi için birşey olan '' miktarı yatıran arkadaş riski seviyor demektir. Onun içinde şu yorumların hiç bir ifadesi olmaz..

Yatırdığı paraya bel bağlayıp iş yapıyorsa zaten yapmasın bu sektörde.. YT bile kafasına göre ödeme yaparken tutupta bu tarz şirketlere bel bağlanmaz..

matematikten anlıyorsan olur, zaten birşeye bel bağlayan yok ama sonradan bu eleman yatırmıs bende yatırayım diyen kişiler olacaktır, şu saaten sonra 1.1 btc yatırsın bakalım biri sisteme pendingte ne kadar saat duracak ölçeriz :)

Şimdi ben btctürkten bitcoin yatırdım 4 gün sonra tabi alabilirsek katlanan paramızı göndermeleri için adresmi verecegiz yoksa btc bitcoin yolladıgımız adresine oto mu gelicek?yani buraya para gönderdigimiz btc hesabınamı

matematikten anlıyorsan olur, zaten birşeye bel bağlayan yok ama sonradan bu eleman yatırmıs bende yatırayım diyen kişiler olacaktır, şu saaten sonra 1.1 btc yatırsın bakalım biri sisteme pendingte ne kadar saat duracak ölçeriz :)

Hiç sorun değil tüm ödemeler tamamlandıktan sonra 4M Doge, 2 BTC basacağım..

Bana göre iddaa'dan daha garanti bir durum bence..

Neyse chat yapmanın alemi yok, iyi forumlar :)

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

Şimdi ben btctürkten bitcoin yatırdım 4 gün sonra tabi alabilirsek katlanan paramızı göndermeleri için adresmi verecegiz yoksa btc bitcoin yolladıgımız adresine oto mu gelicek?

Zaten ikinci adımda kendi adresini giriyorsun hocam, otamatik yolluyorlar o adrese..

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] evet onları mahsus bekletiyorlar havuzdaki miktar withdraw oranını aşması için pendingler daha da uzun sürececektir yatıranda azaldığı için...

hatta 0,1 şeklinde 20 adet basılabilir nasılsa otomatik ödeme var

[MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION]

tamam işte diğerleri için sorun olabilir diye diyoruz :)
yatıracaksan direk değilde 0,2 şeklinde 10 adet veya komple böl, otomatik ödemeye dahil olmak daha avantajlı

D8yg2l.png

abi en alttakiler patlattı yeminlen :D :D bende dalıyoum yavaştan pazartesi hadi hayırlısı bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri