Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
CryptoDouble
Hello. We are not a ponzi. We pay and will pay in future.

haha :D
biraz bilgi verin ne adınız var ne sanınız neredesiniz filan cevap vermiyorlar :D

Neden 2 katını veriyor ve nasıl zarar etmeden veriyor diye sorarlar adama?

1 bitcoinim olsa direk gireceğim site,

2 yapar 1ini çekerim tamam işte o geri kalan 1 tanesiyle gittiği yere kadar nasolsa zararda değilim ama her şey 1 1 bitcoine bakıyor :(

Not:Neyse ben madenciliğe devam :D: :D :D :D

CryptoDouble
Hello. We are not a ponzi. We pay and will pay in future.

haha :D
biraz bilgi verin ne adınız var ne sanınız neredesiniz filan cevap vermiyorlar :D

aynı soruyu 3 defa farklı saatlerde sordum resmen cevap vermiyorlar.

bi adres verin resim gösterin kimsiniz resmi sirketiniz nerede....1kere bile cevap vermediler canlı destek'den sanki yeminli

Dün gece 0.22 Bitcoin (yaklaşık 135 TL) yatırdım bakalım gerçek mi göreceğiz :)

yatırdım bende bakalım ne olacak :D

---------- Spam Engelliyici 11:13 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------

aynı soruyu 3 defa farklı saatlerde sordum resmen cevap vermiyorlar.

bi adres verin resim gösterin kimsiniz resmi sirketiniz nerede....1kere bile cevap vermediler canlı destek'den sanki yeminli

aynen hiç cevap yok :D

yatırımları çoğalmaya devam bakalım.
bu arada arkadaşlar ödemelerin yapılıp yapılmadığını öğrenmek için
https://blockchain.info/tr/
bu siteye girip arama yerine btc kodunu yazın ve dökümanı gösterir. Payouts yazan yere gelip herhangi birinin btc kodunu kopyalayıp deneyebilirsiniz.
Bol kazançlar...

Bende cointellectin birikmişini buraya aktardım az bir miktar. Bakalım ne olacak giderse gider zaten hiç benim olmamıştı.
(Bu arada geçen sene ne güzel al sat yaparak para kazanıyordum şimdi o ponzi senin bu ponzi benim hepsine yatırıyorum :D)

Beyler bu arada sakın ha aaa parayı katlıyoruz bak ne güzel varımı yoğumu koyayım kredi çekeyim falan demeyin. (Çekecek varsa ya ctye girsin ya da hemen şu an yatırsın) ne olacağı belli değil sitenin çünkü ne sağlam bir argümanları var ne adresleri adamlar piyasası olmayan coinleri bile kabul ediyorlar. Hatta esas endişelenmeniz gereken kısım bu da değil şu an korkunç bir katlanma oranıyla yatırımlar devam ediyor yedi sekiz güne nanay olabilir sistem, daha fazlasını kaldıramaz doyuma çabucak ulaşırsa. Cointellect gibi değil bu adamlar

0.9 btcattım hadı hayırlısı odemegelırse yarısını cekecem amorti edıcem kendımı sonra devam benım olmayan parayla :)

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

20 btc atanı gordum ve 16 btc çekenler var

---------- Spam Engelliyici 19:23 ---------- Önceki Mesaj 19:21 ----------

salı gunu kapansın umrumda olmaz pazar ve pazartesıyı geçsınde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri