Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
2015-01-07 22:37:16 Bitcoin 144wnPvuN7sqR37MkhXYP35aG2JKE8TvcY 25 BTC
DEPOSIT TRANSACTION ID

99:27:56 50 BTC

denk geldim az önce herhal araba filan alacak :)

2015-01-07 22:37:16 Bitcoin 144wnPvuN7sqR37MkhXYP35aG2JKE8TvcY 25 BTC
DEPOSIT TRANSACTION ID

99:27:56 50 BTC

denk geldim az önce herhal araba filan alacak :)

fake bence kimse böyle bi sisteme 25 btc yatırmaz adam ya sabancı olacak ki sabancı gibi adamın böyle bi sistemle işi olmaz yada aklını yitirmiş olcak :)

25 btc o kadar büyük bir rakam değil ben dandik dice sitesine zar başı 0.5 btc koyan adamlar biliyorum sıkıntıdan :D

bu btc işini kavrayamadım bir türlü 2 gün önce 660 tlydi şimdi 710 tl yani o zaman alıp sımdı satsaydım 50 tl mi kazancaktım nasıl anlamadım yani

btc cok oynak piyasası var al sat illaki sonunda zarara sokucaktır evet alıp satsan 50 tl karda olurdun ama bu btc zamanında 2.300 tl idi bunlarıda göz önünde bulundurun

Son birkaç gündür cryptodouble sitesi coin gündemini meşgul ediyor. İlgi günden güne katlanarak artıyor. Herkes parasını 100 saatte ikiye katlamanın hayalini kurarken aynı zamanda sitenin kapanıp coinlerinin çöpe gitmesinden de korkuyor. Kenardaki coinleri değerlensin diye Cryptodouble'a yatıranlar da var, büyük risk alıp 100 saatte köşeyi dönmeyi hedefleyenler de.

Ben de yaklaşık 0.7 BTC yatırdım ve ilk ödememi 2 gün sonra alacağım. Bir site bu kadar yüksek kazanç verince endişe de o oranda büyük oluyor. Sitede tüm yatırılan ve çekilen coinler şeffaf olsa da toplam ne kadar yatırılmış, ne kadar çekilmiş, sitenin şuanki karı ne kadar bilmeden yatırım yapınca önünüzü göremiyorsunuz. Sitenin günlük kazancı artıyor mu? Yoksa günlük kazancı geriledi ve site tası-tarağı toplayıp kaçacak mı? Bunu bilmek biraz daha sağlam adım atmamızı sağlıyor.

Bu ihtiyaca binaen Cryptodouble'a şimdiye kadar yatırılan-çekilen coinlerin toplam ve günlük istatistiklerini belirten bir istatistik yayınlamaya başladım. Bu istatistiği sürekli güncelleyeceğim ve detaylandıracağım. Bu istatistiğin Cryptodouble'a yatırım yapacak arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

Mesela dün (07.01.2015) siteye 647 BTC yatırılmış ve 188 BTC çekilmiş. Yatırılan BTC çekilen BTC'nin yaklaşık 3,5 katı. Bu istatistik sonucuna göre şimdilik sorun yok gibi. Bakalım önümüzdeki günlerdeki istatistikler bize neler gösterecek.

Herkese bol kazançlar.

Cryptodouble Istatistikleri için buraya tıklayın.

site şu an ya saldırı altında ya da kaçacaklar :(

Beyler geçende ben ufak bi para yatırdım denemek için yarın akşam benim sürem dolacak duruma göre yazarım vakit bulup yazamazsamda skype den ulaşabilirsiniz (sercanyt)

Beyler geçende ben ufak bi para yatırdım denemek için yarın akşam benim sürem dolacak duruma göre yazarım vakit bulup yazamazsamda skype den ulaşabilirsiniz (sercanyt)

site error şu an bro sık sık gidip geliyo
benim de 24 saatten az bi süre kalmıştı

site error şu an bro sık sık gidip geliyo
benim de 24 saatten az bi süre kalmıştı

Gitsin önemli değil hocam 16000 doge yatırdım. böyle yerlere büyük paralar bağlamam ama gelirse geleni yatırmaya devam ederim onun dışında bişey yapmak zaten çok mantıklı değil

4 günde 2 katı mı :) 10 tl girsem 40/160/720/1440/2880 1 ay bile çekmiyor:Dn 20 gün:)

ilk yatırımın geri dönüşüne son 2 saat 8 dk :)

4 günde 2 katı mı :) 10 tl girsem 40/160/720/1440/2880 1 ay bile çekmiyor:Dn 20 gün:)

Maşallah hocam matematiginiz baya kötüymüş :)))

10 tl 4. günün sonu 20 tl.
20 tl 8. günün sonu 40 tl.
40 tl 12. günün sonu 80 tl.
80 tl 16. günün sonu 160 tl.
160 tl 20. günün sonu 320 tl.
320 tl 24. günün sonu 640 tl.
640 tl 28. günün sonu 1280tl.
1280 tl 32 günün sonu 2560tl.

32 günde 10 tl 2560tl oluyor.
Böyle bişey imkansız bence :)

Maşallah hocam matematiginiz baya kötüymüş :)))

10 tl 4. günün sonu 20 tl.
20 tl 8. günün sonu 40 tl.
40 tl 12. günün sonu 80 tl.
80 tl 16. günün sonu 160 tl.
160 tl 20. günün sonu 320 tl.
320 tl 24. günün sonu 640 tl.
640 tl 28. günün sonu 1280tl.
1280 tl 32 günün sonu 2560tl.

32 günde 10 tl 2560tl oluyor.
Böyle bişey imkansız bence :)
4 gun ile 4 kati kafa karsmis ilk iki donguyu 4 kat almism:))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri