Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
hemen gözüküyor hocam 15 dk sonrada harcanablr hale geliyor

Kaç saat kaldığını takip ettiğimiz sayfada ADRESS kısmının altında yazanlar cüzdan numaraları mı oluyor? yani ödemeler süre bittiğinde ADRESS kısmında yazan numaraya mı yapılıyor?

Kaç saat kaldığını takip ettiğimiz sayfada ADRESS kısmının altında yazanlar cüzdan numaraları mı oluyor? yani ödemeler süre bittiğinde ADRESS kısmında yazan numaraya mı yapılıyor?

evet
My Investments bur kısımda sizin yatırdıklarınız gözüküyor

Siteye burdan gidebilirsniz
http://goo.gl/qorjJF

evet
My Investments bur kısımda sizin yatırdıklarınız gözüküyor

Siteye burdan gidebilirsniz
http://goo.gl/qorjJF

teşekkürler hocam.

hadi hayırlısı bakalım

cv405m2e0s13p50px.gif

100 tl biction satabılcek arkadaşlar yokmu acaba ödeme iş bank yada paypal :) ?

Senin Ödeme Adres kurmak derken ben şimdi btc hesabı açtım bu hesaba kaydoldugum mail adresinimi istiyor yoksa btc den ayrı bir adresmi alıcam

Btcden 20 tl aldım bende havale yaptım ama sanırım yarın geçecek hesaba saat geç olduğu için daha sonra ne yapıcam yardımcı olacak varmı :)

Senin Ödeme Adres kurmak derken ben şimdi btc hesabı açtım bu hesaba kaydoldugum mail adresinimi istiyor yoksa btc den ayrı bir adresmi alıcam
hocam nerden btc hesabı açtınız?

Btcden 20 tl aldım bende havale yaptım ama sanırım yarın geçecek hesaba saat geç olduğu için daha sonra ne yapıcam yardımcı olacak varmı :)

hocam P.tesi geçebilir desteğe mesaj atın detaylı bilgi verirler

ödeme alan arkadaş olursa yazarsa iyi olur bizde takip ederiz :) benim daha 98 saat var :)

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] hocam kaç para yatırdınız acaba meblalar yüksekmidi

.........

Son düzenleme:
1 btc 700 tl oluyo ortalama
ona göre resimden anlayabilirsin kardeş
2000 2500 falan yatırdım sanırım hesaplamıyorum geleni tekrar koyuyorum
asıl yapacağım yatırım salı günü paypal çekimlerim olacak 10 15 binden fazla girmeyi düşünüyorum bi turluk :/ şu an kafamdaki bu en azından..bakalım.

,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Ödeme zamanında paid yazan kısıma tıklamaya gerek kalmıyor değil mi?

Çerez tutmuyorum ben çünkü.. Takip olayı sorun değil de ödemeyi almak için herhangi bir işlem yapmaya gerek var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri