CryptoWin | CryptoDouble İkizi | %25-%120 Arası Kazanç

• Kullanıcı ahab07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

ahab07

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...

CryptoDouble sitesini birçok arkadaşımız duymuştur.Yaptığınız yatırımın 100 saat sonra 2 katını size ödeyen bir sistemdi fakat birkaç ay devam ettikten sonra kapandı.

Bahsedeceğim bu site de onun neredeyse aynısı ve henüz açılalı 2 gün oldu. Cryptodouble sitesine de erken giren arkadaşlar yatırımlarının 2 katını almayı başarmışlardı. Riski göze alarak bu siteye de ufaktan 3-5 yatırım yapılabilir diye düşünüyorum ama kesinlikle Cryptodouble sitesi gibi bir sonu olacağını unutmayınız çünkü benimde baya yatırımım içerde kalmıştı o sitede.

Bu sitemizde ise 3 seçenek verilmiş bize;

- 25 Saat %25
- 50 Saat %55
- 100 Saat %120

şeklinde bize geri ödeme yapıyor.

geri kalan herşey Cryptodouble sistemiyle aynıdır. Tek farklı adım dediğim gibi bu 3 paketten birini seçerek yatırım yapıyorsunuz.

ÖNEMLİ: KESİNLİKLE SİTENİN BİR PONZİ SİTESİ OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ VE SONUNDA KAPANACAĞINI AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ VE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÜZÜLECEĞİNİZ MİKTARLARDA YATIRIM YAPMAYINIZ.

REFERANS LİNKİM
refsiz link

Referans linkim ile yatırım yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Bol Kazançlar Dilerim...

Yatırımım sitede göründü. Ekran görüntüsünü alt satırda görebilirsiniz.

N9L3Gg.png

18 Ocak 2015 Tarihli Güncelleme

Arkadaşlar şu anda ödeme sisteminde bir problem oluştuğu ve çözmek için uğraştıkları bilgisini site üzerinden paylaştılar. Yatırım düşünen arkadaşlar isterlerse bu sorunun çözülmesini bekleyebilirler yada risk alıp yatırıma devam edebilirler...

Güncelleme -2-

Şu an yeni bir açıklama daha geldi siteden. Site sorunu çözmek için uğraştıklarını fakat bu süreçte de sürelerin dolup ödemelerle ilgili sorun yaşamamak adına yatırımların süre sayaçlarını durdurduklarını, sorunlar giderildikten sonra sayaçları tekrar çalıştıracaklarını ve ödemelere kaldıkları yerden devam edeceklerini açıkladılar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...

CryptoDouble sitesini birçok arkadaşımız duymuştur.Yaptığınız yatırımın 100 saat sonra 2 katını size ödeyen bir sistemdi fakat birkaç ay devam ettikten sonra kapandı.

Bahsedeceğim bu site de onun neredeyse aynısı ve henüz açılalı 2 gün oldu. Cryptodouble sitesine de erken giren arkadaşlar yatırımlarının 2 katını almayı başarmışlardı. Riski göze alarak bu siteye de ufaktan 3-5 yatırım yapılabilir diye düşünüyorum ama kesinlikle Cryptodouble sitesi gibi bir sonu olacağını unutmayınız çünkü benimde baya yatırımım içerde kalmıştı o sitede.

Bu sitemizde ise 3 seçenek verilmiş bize;

- 25 Saat %25
- 50 Saat %55
- 100 Saat %120

şeklinde bize geri ödeme yapıyor.

geri kalan herşey Cryptodouble sistemiyle aynıdır. Tek farklı adım dediğim gibi bu 3 paketten birini seçerek yatırım yapıyorsunuz.

ÖNEMLİ: KESİNLİKLE SİTENİN BİR PONZİ SİTESİ OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ VE SONUNDA KAPANACAĞINI AKLINIZDAN ÇIKARMAYINIZ VE KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ÜZÜLECEĞİNİZ MİKTARLARDA YATIRIM YAPMAYINIZ.

REFERANS LİNKİM
refsiz link

Referans linkim ile yatırım yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Bol Kazançlar Dilerim...

hocam o bahsettiniz site kaç gün açık kalmısdı:D

siteyi açmadan konuyu açmışsın :D

site yeniyse denenebilir

Evet hocam site yeni News kısmında 16 Ocak itibariyle açıldığı yazıyor. Taze bir site ama yine de büyük oynamamak gerekiyor diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Bu sistemin karı nerede tam olarak anlamadım hocam ?

Sistem size min 25 saat max 100 saat içinde yatırımınızı seçtiğiniz pakete göre %25 ile %120 arasında geri ödüyor hocam.

site sanırım dün sabah açılmış iyi para kazanılabilirde sonu hüsranlada bitebilir dikkatli olun kapanacağı aşikar önemli olan ne zaman kapanacak sorusunun cevabı

site sanırım dün sabah açılmış iyi para kazanılabilirde sonu hüsranlada bitebilir dikkatli olun kapanacağı aşikar önemli olan ne zaman kapanacak sorusunun cevabı

Kesinlikle hocam her ne kadar referans sistemi ile bana gelir sağlayacak olsa da konuda göze çarpacak şekilde riskten açıkça bahsettim ve uyarımı yaptım kimsenin parasının yanmasını istemem ve bu alana hakim olmayan arkadaşların yatırım yapmasını tavsiye etmem. Bilen arkadaşlar zaten riskin de farkında çünkü.

HYIP Sitelerinin %90'ı Yeni Üyeden Aldığını Eski Üyeye Aktarır..

Yani Şöyle Anlatayım..

A Kişisi Üye Olur Yatırım Yapar.. 100 Saat Sonra %120 Olarak Geri Alacaktır..
Daha Sonra B, C, D Kişileri Üye Olur.. Bunlar Da Yatırım Yapar.. Bu Kişilerden Aldığı Parayı A Kişisine Öder Ve Bu Döndü Kısa Süre Devam Eder.. Sonunda Site Sahibi Kaçar :D

Diğer %10'luk Kısım İse Aldığı Paraları Forex Tarzı Kullanır Ve Kazanırsa Ödemeleri Yapar Kaybederse O Da Kaçar..

Evet hocam site yeni News kısmında 16 Ocak itibariyle açıldığı yazıyor. Taze bir site ama yine de büyük oynamamak gerekiyor diye düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Sistem size min 25 saat max 100 saat içinde yatırımınızı seçtiğiniz pakete göre %25 ile %120 arasında geri ödüyor hocam.

bizim kazancı anladımda hocam sistemin karı ne buradan ? siz bana 100 tl verin ben niye size ertesi gün 125 tl vereyim ki ? bunu anlamadım hocam

demin 100k dogecoin attım 15 dakika oldu hala yansımadı :D

sadece bir kereligine girilip parayi alıp geçmek lazım.gelen parayıda yatırırsanız mutlaka bi babafingo durumu oluyor.

demin 100k dogecoin attım 15 dakika oldu hala yansımadı :D

Bende 100k doge gönderdim az önce ve beklemedeyim hocam yansıdığında konuya ekleyeceğim.

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

sadece bir kereligine girilip parayi alıp geçmek lazım.gelen parayıda yatırırsanız mutlaka bi babafingo durumu oluyor.

Yada en kötü eğer yatırımı karıyla geri alabilirsek sonrasında o karla oynamak lazım hocam giderse de kardan zarar etmiş oluruz.

Bende 100k doge gönderdim az önce ve beklemedeyim hocam yansıdığında konuya ekleyeceğim.

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:49 ----------

Yada en kötü eğer yatırımı karıyla geri alabilirsek sonrasında o karla oynamak lazım hocam giderse de kardan zarar etmiş oluruz.

benimki yansıdı :)

yapma hocam milletin hakkına giriyosunuz sistem bariz hyip yeni kılıf buldular yazık günah giden paralarınıza gevurları zengin ettiniz yıllarca %5-10 referans kazancı için insanların hakkına girmeyin.Artık bu konulara bir önlem alınması lazım [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri