CS:GO Kumar Kanalı

Oyun içi eşyaları sitelerde bozdurup bildiğin kumar oynuyosunuz hocam,benim de amacım bunu yaparken videosunu çekip ilerde de bu sitelerden sponsorluk almak. Hem rakip az hem de kazanç çok fazla

kazanabiliyosan ne ala , nogamewin den yapıcaksın buyuk ıhtımalle , mantıgını cozduysen basla kısa zamanda buyursun

kazanabiliyosan ne ala , nogamewin den yapıcaksın buyuk ıhtımalle , mantıgını cozduysen basla kısa zamanda buyursun

3-4 aya sponsorluk alabilcek seviyeye gelirsem çok daha büyük projelerim var ona sermaye hazırlamak için bu kanal aslında inşallah büyür hocam

Kumar kanalına sponsor olmadan para yetiştiremessin evini kurutur çoğu video sponsorlu

Kumar kanalına sponsor olmadan para yetiştiremessin evini kurutur çoğu video sponsorlu

Hocam hep kaybedicem diye bişey yok evrenin bi dengesinin olduğuna inanıyorum ben bi kazanır bi kaybederim debgelenr para :D

---------- Spam Engelliyici 23:36 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

kendine spam site kur sonra çevir babam çevir :D

Ben öyle işlerle hiç uğraşamam ya sıkıcı geliyor bana :D

Hocam hep kaybedicem diye bişey yok evrenin bi dengesinin olduğuna inanıyorum ben bi kazanır bi kaybederim debgelenr para :D

Evrenin bi dengesi vardır da kumarda her zaman kasa kazanır. :)

sen sanıyorsun :D kazananlar harbi kazanıyor öylemi :D site adminleri youtuberlara video çeksin diye para veriyor +10 falanda tutturma şansı veriyor bazılarına arka planda hangi rengin gelceğini falan söylüyorlar hatta yabancı bir yayıncı abonelerini dolandırdığı için hapise girdi phantomlordmu neydi sponsorlu hiçbir video gerçek değildir unutma :D

Kumar olayına hiç bulaşmayın. O Youtube'ta gördüğünüz çoğu video sahte.

Onlar oyun kanalarına verilen içerik reklamı . Para ile girmenizi önermem ayrıca ufacık cocuklara kumar alıstırılıyor. İçerik reklamı 50-100k abonelerden sonra teklif usulu veriyorlar. Özel bir kodla kazanma oranları yüksek büyük ihtimalle. Standart bi hesapla kazanamazsınız. Kumarda herzaman kasa kazanır. Boşuna ufacık cocukları kumara alıştırmayın derim.

Hiç doğru bulmuyorum bu olayı 15 yaşındaki çocuk kumar ile tanışıyor bi düzenleme getirilmesi gerekir

sen sanıyorsun :D kazananlar harbi kazanıyor öylemi :D site adminleri youtuberlara video çeksin diye para veriyor +10 falanda tutturma şansı veriyor bazılarına arka planda hangi rengin gelceğini falan söylüyorlar hatta yabancı bir yayıncı abonelerini dolandırdığı için hapise girdi phantomlordmu neydi sponsorlu hiçbir video gerçek değildir unutma :D

Zaten ben bu kanal fikri aklımda oluşmadan önce de oynuyordum hocam merak etme :D

---------- Spam Engelliyici 07:28 ---------- Önceki Mesaj 07:28 ----------

Kumar olayına hiç bulaşmayın. O Youtube'ta gördüğünüz çoğu video sahte.

Evet, siteler youtuberlerin şansını arttırıyor doğrudur

---------- Spam Engelliyici 07:30 ---------- Önceki Mesaj 07:28 ----------

Onlar oyun kanalarına verilen içerik reklamı . Para ile girmenizi önermem ayrıca ufacık cocuklara kumar alıstırılıyor. İçerik reklamı 50-100k abonelerden sonra teklif usulu veriyorlar. Özel bir kodla kazanma oranları yüksek büyük ihtimalle. Standart bi hesapla kazanamazsınız. Kumarda herzaman kasa kazanır. Boşuna ufacık cocukları kumara alıştırmayın derim.
Daha önceden de oynuyordum hocam her zaman sitrnin kazanması zaten mantıklı bişey ben de ona göre oynuyorum zaten biraz analiz yeteneği ile kazanmak kolay

Kumar çok tehlikeli iş.. bir gece 10 paykasa alarak başladım maçlarda 170 tl yaptım. rulete girdim 1200 tl para oldu çekmedim sistemim siyah kırmızı şeklindeydi. 1 saat ıçinde 1200 lira 74tl gördü öyle hızlı kaybettim son 74 liranın 30 lirasını 0 rakamına bastım 40 küsürüde maçlara bırakcaktım şeytan işte sıfır geldi tekrardan 1080 lra oldu 1 sonraki ele 1000 tl siyah bastım oda geldi parça parca paykasa çekip bayilere sattım 1500 tl lik paykasa kodu bayıere gidince 1220 tl aldım ve o günden sonra aldıgım paykasalar 10 bini buldu şimdi öyle arada 5-6tl lik düz iddaa oynuyorum oda aklıma geldiğinde dışarı çıkıp unutıyım diye şimdilerde pek oynamıyorum.. Uzak durun kumardan..

hocam merhabalar.

Ben youtubeda csgo oyununun videolarini cekiyorum.
Kumar ve kasa acilimi icin hemen hemen gerekli olan 30k sub, her videoda 5k izlenim.

Hellcase, opencsgo gibi sitelerde inanilmaz paralar cevirebilirsin.

Eger baslarsanda haber ver birbirimize ref olalim :)

Neden kıbrısta bazı kumarhaneler batıyor, hadi bunu da açıklayın :D

Kumar sistemleri tamamen kasanın kazanma olasılığı yüksek şekilde ayarlanmıştır. Kumarı oynayan kişi ise bu olasılıkları yani kasanın kurallarını kabul ederek oyuna girer. O kumarhane batma işleri farklı işlerdendir.

hocam merhabalar.

Ben youtubeda csgo oyununun videolarini cekiyorum.
Kumar ve kasa acilimi icin hemen hemen gerekli olan 30k sub, her videoda 5k izlenim.

Hellcase, opencsgo gibi sitelerde inanilmaz paralar cevirebilirsin.

Eger baslarsanda haber ver birbirimize ref olalim :)
kaç abonen var hocam merak ettim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri