Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende önceden vardı her akşam oynarım oynamak isteyenler pm atabilir![]()
beraber oynarız hocam da ben gümüş seçkinim şu an acayip troller geliyor ruslar falan beraber olup sövüp duruyorlar bana kurwa cyka vodka putin diyip duruyorlar rusça öğrendim sayelerindeama acayip deli oluyorum klavyeyi mouse'u falan kıracam yakında cidden bildiğim ne kadar küfür varsa ediyorum türkçe ingilizce karışık
![]()
Aynen hocam acayip troller var hele de ruslarben daha yeniyim
![]()
valla hemde ne troller varbirde şunu söylemeliyim ki bizim türk milleti de maalesef çoğu oynamayı bilmiyor yaş ortalaması türklerin zaten 12 falan yani CS ile büyümeyen nesiller, biz cs 1.5 ile büyüdük hey gidi günler
![]()
5dk içinde 4 kişi olursanız 5inciniz olayım yoksa survivora kaçıcam![]()
kubilay abi oyun kaç gb ?
unuttumda 9gb falan çekiyo galiba steamden
abi cs dediğin max 1 gb olmazmı ya![]()
[MENTION=7938]hemato[/MENTION]creason oyun kaç gb ? Bunu şimdi satın alsak bir de indirmesini bekliyeceğiz yandık ki ne yandık
@hemato
4.6 gb
Aynen hocam beni skype filan ekleyinde konuşalım sizinle oynarız beraber![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.