CsGo Süpriz Yaptı

Arkadaşım 1500 liralık bıçağını kaptırdı dikkat et çok akıllıca yöntemleri var dolandırıcıların

Hocam açma şöyle konular az bir paramız var kasa açmaya teşvik etme bizi :D

Çok özür dilerim.Nefsine hakim ol hocam.Sevicimi paylaşmak istedim.Umarım sizede düşer.Hayırlı geceler.

Arkadaşım 1500 liralık bıçağını kaptırdı dikkat et çok akıllıca yöntemleri var dolandırıcıların

Hocam haklısın fakat bilemiyorsunuz dolandırıcı yolunu mutlaka buluyor inşallah denk gelmez

3 üncü

1 i sinde taramalı tabanca geldi 20 küsürdü
2 sinde 50 kr luk tabanca
3 de bu bıçak
4 .sünde tekrar tabanca

Balını yiyeyim mübarek senin şansa bak ki telefonum bozuk mobil onay olmadan hiç bir şey yapamıyorum ne csgo kasa açma sitelerinde gezebiliyorum nede steama para atabiliyorum param oluyor harcamaya çalışıyorum oda olmuyor ben ne cenabetmişim ya :D

Balını yiyeyim mübarek senin şansa bak ki telefonum bozuk mobil onay olmadan hiç bir şey yapamıyorum ne csgo kasa açma sitelerinde gezebiliyorum nede steama para atabiliyorum param oluyor harcamaya çalışıyorum oda olmuyor ben ne cenabetmişim ya :D

Bir abdest tazele bide tesbih namazı kıl hocam :)

tiger tooth çıkmış hayırlı uğurlu olsun hocam inşallah bizede çıkar :D

Dış Görünüş: Az Aşınmış

Etkili darbeler için tasarlanan bu hançerleri kullanmak, bir iki yumruk atmak kadar kolaydır. Kaplan çizgi deseninin el ile oyulmasıyla turuncu renkte andonize edilmiştir. Kaplan gibi nadir... Kaplan gibi ölümcül...

https://steamcommunity.com/market/listings/730/★ Shadow Daggers | Tiger Tooth (Minimal Wear)
https://csgostash.com/skin/877/Shadow-Daggers-Tiger-Tooth
132 key yazıyorda 120 ile 135 arası gider diye düşünüyorum tam piyasayı takip etmiyorum bu aralar en iyisi key olarak toplu takas yapıp devamında onları 8.10 dan dh de alanlar var yada direk 8 tl ye güvenilir siteler var onlara satıp pazara koyup beklemek yerine direk ordan nakite çevirebilirsin yada 130 keyi açıp tekrar şansını deneyebilirsin :D

tiger tooth çıkmış hayırlı uğurlu olsun hocam inşallah bizede çıkar :D

İnşallah hocam teşekkür ederim nasip bu işler şans eseri çıktı bakalım karşılığını alabilecek miyiz

https://steamcommunity.com/market/listings/730/★ Shadow Daggers | Tiger Tooth (Minimal Wear)
https://csgostash.com/skin/877/Shadow-Daggers-Tiger-Tooth
132 key yazıyorda 120 ile 135 arası gider diye düşünüyorum tam piyasayı takip etmiyorum bu aralar en iyisi key olarak toplu takas yapıp devamında onları 8.10 dan dh de alanlar var yada direk 8 tl ye güvenilir siteler var onlara satıp pazara koyup beklemek yerine direk ordan nakite çevirebilirsin yada 130 keyi açıp tekrar şansını deneyebilirsin :D

İlgim için teşekkür ederim.Nakite ihtiyacım olduğu için bozdurmak zorundayım.

görünüm ne ft fn ww ?

Hocam dün alıntıda bilgin Yok olarak çıkmış telefondan cevapladığım için o şekilde çıkmış lütfen kusura bakmayın şimdi gördüm ve düzelttim

Eğer direkt bynogame e satacak olursan almazlar.St bıçağım vardı csgo analyst de görünmüyor diye fiyat vermemişlerdi.Senin bıçakta görünmüyor hocam fiyat olarak.

Birde eğer kasa falan açmak istiyorsanız bence csgolive dan falan açın.Çok daha iyi oyunun kendisinden.

Eğer direkt bynogame e satacak olursan almazlar.St bıçağım vardı csgo analyst de görünmüyor diye fiyat vermemişlerdi.Senin bıçakta görünmüyor hocam fiyat olarak.

Birde eğer kasa falan açmak istiyorsanız bence csgolive dan falan açın.Çok daha iyi oyunun kendisinden.

Şuanda sosyal medya üzerinden teklifler var fiyat belli ama dediğin gibi tek bende var bıçak sanırım veya satmak isteyen Yok
Csgolive hakkında bilgim Yok pc geçince bit araştırırım aklıma gelirse .

Herhalde bir tek ben anlamıyorum bu CS go muhabbetini. Zamanında CS1.6 online atardık, şimdi CS Go'dan geri kaldık :)

Hocam benimde pek anladığım bir konu değil arada kafa dağıtmak için giriyorum birde zevkine kasa açıyorum arada...
Konuyu takip edersen bazı şeyleri öğrenirsin arkadaşlar yardımcı oluyor yararlı bir konu oldu benim açımdan.Tabiki her zaman olduğu gibi düşünce ayrılıkları olabilir bizim yapacağımız herkesin görüşüne saygı duymak

Steamden satışa sunulmuştur tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim hayırlı forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri