Çukur

Merhaba, severek izlediğim diziydi.
Artık izlememe kararı aldım, yeni gelen oyuncu iyice soğuttu birde Trafik polisini rencide etmesi beni deli etti

2. olarak Sultan hanım efendi de şükür namazı kılarken hangi dindeki namaza göre kıldığını anlayamadım 1 gün öncesinden zil zurna sarhoş içki tüketip arkasından saçı görünür şekilde ayakları çıplak olarak namaz kılması bence hiç hoş bir sahne olmadı şimdi bazı arkadaşlarımız içki içen namaz kılamaz mı diyecekler ama olaya öyle bakmayın.

Güzel başladı ama kötü bitti.!

Artık izlememe kararı aldım, yeni gelen oyuncu iyice soğuttu birde Trafik polisini rencide etmesi beni deli etti

2. olarak Sultan hanım efendi de şükür namazı kılarken hangi dindeki namaza göre kıldığını anlayamadım 1 gün öncesinden zil zurna sarhoş içki tüketip arkasından saçı görünür şekilde ayakları çıplak olarak namaz kılması bence hiç hoş bir sahne olmadı şimdi bazı arkadaşlarımız içki içen namaz kılamaz mı diyecekler ama olaya öyle bakmayın.

Namaz içkiliyken kilinmaz. Ama içki içip tovbe edenin namazi niye kilinmasin.
Namaz kilip hala icki iciyorsa bi yerde sikinti vardir. Munafiklarin yaptigi gibi yapiyor cunku.

Sonuçta dizi olsada insanlarin beynindeki dusunceleri karistiriyor haklisin.
O amirmidir ne maldir benimde hosuma gitmedi cok itici geldi

Dizideki o serseri serbest stillerini o amirin üstünde de yaratmaya çalıştılarda yemez :D Geçenlerde haberlerde de çıktı yeni birtane komser restorant sahibini falan dövdü keyfi, ona sövdüğüm kadar bu sahnede bu amirede sövdüm çünkü böyleleri var gerçektende. Bunu dizide çok normalmiş gibi göstermeleri cahillikten başka birşey değil. Beni koruması için para alan polis kafasına göre eşkıyalık yapacak buda normal karşılancak, aptallık.

Namaz niyaz konusunda birşey denmez haklısın ama, yeni gelen zaten kötü polis rolünde olacak belli birşey bu. Dışarıdan yapılan hareket hoş gib görünmüyor ama eninde sonunda ipi çekilecek.
Eğer olaya bu yönden bakarsan, vartolu uyuşturucu satıyor. Bu yüzden gerçek hayatta nice gençler kaybolup gidiyor.
Bir diğeri silah kaçakcısı, bireysel silahlanmanın en büyük sorumluluları. Olaya o yönden baktığında bunları da değerlendirip hiç izlememen gerekir.
Ama neticede dizi bu kötüler her zaman kaybedecektir. Polisin en fazla 4 5 bölüm ömrü var diye düşünüyorum.

Twittera yazmış birisi "Jandarmaya sıkana sıkarım diyen Vartolu karakterinden görevini yapan trafik polisini küçük düşürme hadsizliği gösteren Emrah karakterine nasıl düştünüz" diye cidden doğru. Dizidir ama izle eğlen geç.

Namaz niyaz konusunda birşey denmez haklısın ama, yeni gelen zaten kötü polis rolünde olacak belli birşey bu. Dışarıdan yapılan hareket hoş gib görünmüyor ama eninde sonunda ipi çekilecek.
Eğer olaya bu yönden bakarsan, vartolu uyuşturucu satıyor. Bu yüzden gerçek hayatta nice gençler kaybolup gidiyor.
Bir diğeri silah kaçakcısı, bireysel silahlanmanın en büyük sorumluluları. Olaya o yönden baktığında bunları da değerlendirip hiç izlememen gerekir.
Ama neticede dizi bu kötüler her zaman kaybedecektir. Polisin en fazla 4 5 bölüm ömrü var diye düşünüyorum.

öyle baktığımızda sende haklısın, aslında çocuklarımız gençlerimiz için olumlu değil ama dizi izleyip geçeriz de işte bazı şeyleride izleyip geçmemek gerek dediğin gibide.

Dizinin ilk bölümlerinde zaten Sena'nın kardeşinden bahsediliyordu.
Yani "Komiser Emrah" sürpriz bir oyuncu değil.
Dizinin reytinglerde zirvede olmasında "Vartolu Sadettin" karakterinin payı büyük...
Dizide Vartolu'nun "iyi adam" rolüne evrileceğini düşünüyorum.
"Beyefendi" karakteri ortak düşmanları olacak gibi...
Tabi yeni düşmanlar türemezse... :)

Ciddi anlamda severek izlediğim dizi iken dün ki bölümde o kadar çok pot vardı ki..

Paşa ile Metin arasındaki kilise sahnesini izleyin mesela :)

Dün gece çok saçmaladılar emniyet teşkilatını resmen yerin dibine soktular hiç hoş olmadı .
Çok yanlı davranıldı dün gece ki bölümde hem dini hemde manevi duygular üstünden

böyle şeylere takılmamak lazım sonuçta bu bir dizi ve her zaman gerçeklik katmak ön planda olmalıdır

Sanki gerçek hayatta olmuyor bunlar

Trafik polisi olayini ben gormedim arkadaşlar kaçıncı dakikada?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle şeylere takılmamak lazım sonuçta bu bir dizi ve her zaman gerçeklik katmak ön planda olmalıdır

Sanki gerçek hayatta olmuyor bunlar

Hocam haklısınız ancak bir kesim var ki bu diziyi izleyip uzun palto ile tesbih sallayan.
Bazı kardeşlerimiz çok fazla etkisinde kalıyor. ayrıca türk toplumu olarak koyun psikolojisindeyiz.
ne görürsek onu benimsiyoruz.Hele ki bu birde yerli ve içimizden kişiler tarafından olunca
Çoçuklar ilerde amir olup karşısındaki ezmek istiyor ego olarak misal şimdiden

Trafik polisi olayini ben gormedim arkadaşlar kaçıncı dakikada?

Çakallar kesmişler o sahneyi puhutvden. Aynen bende acayip sinir oldum mal bi karakter yaratmışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri