Cumhurbaşkanlığı Normalleşme Planı Takvimi Yayınlandı.

İşim hastane HBYSleri kurmak. Hastanede olan herhangi bir ölüm, bulaşıcı hastalık vs saklama gibi bir lüksleri yok. Anında bakanlığa bildiriyoruz. Saklıyorlar haberlerini görünce gülesim geliyor. Veriler anında bildirildiği gibi değişen veri olmasa bile bakanlık 10 dkda bir verilerin güncellenmesini istiyor. Sistemsel hata olupta otomatik veri gitmediğinde de hemen arıyorlar.

Bu sebeptendir ki verilere güvenin.

Sizin kurduğunuz sistem okeydir fakat bakanlığın saklayabilme ihtimalini gözden çıkarmışsınız . NOT = SAKLANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.

Sabah ve milliyette varsa nabız ölçmedir o

tepki gelen bir şey olursa en tepeden düzeltmeyle yapılır açıklama yoksa aynen yapıştırılır

Sizin kurduğunuz sistem okeydir fakat bakanlığın saklayabilme ihtimalini gözden çıkarmışsınız . NOT = SAKLANDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.

Haklısınız ama bakanlık bu konuda çok şeffaf. Gönderdiğimiz verileri bakanlık tarafında da görebiliyoruz.

Ayrıca hastanelerde belli dönemlerde denetimler oluyor ki bular çok önemlidir hastane açısından. Bakanlıktaki verilerle hastane datasındaki veriler karşılaştırılır, istenilen istatistiklere ulaşılabilirliğe ve belli başlı kriterlere göre de puan verilir.

İşim hastane HBYSleri kurmak. Hastanede olan herhangi bir ölüm, bulaşıcı hastalık vs saklama gibi bir lüksleri yok. Anında bakanlığa bildiriyoruz. Saklıyorlar haberlerini görünce gülesim geliyor. Veriler anında bildirildiği gibi değişen veri olmasa bile bakanlık 10 dkda bir verilerin güncellenmesini istiyor. Sistemsel hata olupta otomatik veri gitmediğinde de hemen arıyorlar.

Bu sebeptendir ki verilere güvenin.

peki virüs saptanmadan hemen ölen insanları bulaşıcı hastalıktan öldü diye gönderip virüslü olduğu anlaşılınca koronadan öldü die sisteme girmelerine ne diceksin ?

edit. Gereken Yapılacak.

Son düzenleme:
hocam ne çok şey biliyorsunuz devletle ilgili ? Cumhurbaşkanı ne biliyim bi bakan falan olsanıza ? Yada bu kadar derin bilgileri nereden biliyorsunuz ? kanıtları koyar mısınız ? aksi halde Halkı kin ve nefrete teşvikten hakkınızda başvuru yapacağım. Kanıtlayamadığınız taktirde başvuru yapacağım bilginiz olsun.
Büyük olasılıkla ilk ölen emekli komutandan bahsediyor.

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

Şahsi düşüncem ise rakamlar az buçuk verilen verilerle doğrudur eğer çok büyük saklanma durumu olsaydı hastanelerin durumundan belli olurdu. Bu süreçte hastanelerin aksadığını görmedik.

Edit. Gereken yapılacak.

Son düzenleme:
Toplum artık iyice kafayı siyasetle bozdu sade vatandaş bile jurnalci olma derdinde.

Yalanlanan görsellerin %95'i gerçek çıktı.
Neyseki sonunda normalleşiyoruz.

- 10 Haziran itibarıyla AT Yarışlarıda başlıyor.
At yarışı severlere müjdeyi verelim.
:cool:

1 haziranda milyonlarca otobüs büyük İstanbul göçü yapacakmış. bilgisi olan var mı? aynı anda milyonlarca araç İstanbul'dan yolcularını alıp kalkacakmış ve konvoy yaparak gidecekmiş. Böyle bir şey büyük bir olay ve orayı düşünemiyorum. Tarihi bir an, bu konuda tam olarak bilgiyi nereden alabilirim. Büyük İstanbul göçünü dünya gözüyle görmek istiyorum :(

spor salonları açılacak diyorlar gerçekmi acaba inşallah randevu ve 3 gün olayı gerçek değildir

Spor salonu bana mesaj attı üyeliğiniz 1 haziranda tekrar aktif edilecek diye. Malesef artık eskisi gibi hayatımızı sürdüremeyiz oranın havuzu oranın saunası oranın havlularını hangi akla mantığa hizmet ile denetimsiz şekilde müşterilerine açacaklar. 2 3 ay daha üyeliğimi durdurdum.

---------- Spam Engelliyici 07:27 ---------- Önceki Mesaj 07:24 ----------

1 haziranda milyonlarca otobüs büyük İstanbul göçü yapacakmış. bilgisi olan var mı? aynı anda milyonlarca araç İstanbul'dan yolcularını alıp kalkacakmış ve konvoy yaparak gidecekmiş. Böyle bir şey büyük bir olay ve orayı düşünemiyorum. Tarihi bir an, bu konuda tam olarak bilgiyi nereden alabilirim. Büyük İstanbul göçünü dünya gözüyle görmek istiyorum :(

Virüs oranı %80 İstanbulda barınıyordu şimdi İstanbuldan %60 ı türkiye ye yayılmak Üzere yola çıkıyorlar 2. Dalga ya hoş geldin Türkiyem.

İstanbul fazla kalabalıktı, belki bu virüs insanlara memleketin değerini hatırlatır.

Yıllardır Anadoludan her taraftan istanbula göçtüler, biz sokağa çıkamazken küçük bir şehirde bilecik de yaşayan bir arkadaşım çok rahat geziyordu :D

Dipnot; Maske, Mesafe, Temizlik beyler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri