Cumhuriyetin İlanı Ve Yenilikler - Atatürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT ama domain var aslında bu TRT ihaleye verseler iyi olur belki bizde trt vergisinden kurtulmuş oluruz

neyse tartışma çıkmasın edit

Son düzenleme:
Atatürk'e Dinsiz diyenide gördüm sarhoş alkolik diyenide .

Bu adam ne olursa olsun , TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURDUĞU gerçegini degiştirmez.

osmanlı tarihini araştırırsanız hayran oldugunuz osmanlı padişahlarının nasıl gemilerle kaçtıgını görürsünüz .

Bakın arkadaşlar tek silahımız var , Beynimiz..

Artık dincilikmiş osmanlıcıkmış araplıkmış vs bunları kenara bırakıp kendimize biran önce gelmemiz gerekiyor . yoksa 'Uyuyan milletler ya ölür, ya da köle olarak uyanır. lafını hatırlatırım atamızın .. saygılar

Siyaset konusu değil adam bir şey paylaşmış burada.Kimse siyasete azmettirmesin.Sevmeyen olabilir.Ama kimse saygısızlık yapmasın LÜTFEN.
Teşekkürler paylaşım için.

Seven araştırsın okusun sevmeyen konuya birşey yazmasın lutfen

Adam Atatürk sevdigi için konu açıyor, Atatürk'e laf ediyorsun diye banlamislar :D bu nasıl ironi :D

Atatürk 'te bizim Osmanlı'da kutuplaştırmayın insanları. bu ülkeye,millete,islama kim katkı verdiyse hepsinden Allah razı olsun inşAllah.

Atatürk'e Dinsiz diyenide gördüm sarhoş alkolik diyenide .

Bu adam ne olursa olsun , TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURDUĞU gerçegini degiştirmez.

osmanlı tarihini araştırırsanız hayran oldugunuz osmanlı padişahlarının nasıl gemilerle kaçtıgını görürsünüz .

Bakın arkadaşlar tek silahımız var , Beynimiz..

Artık dincilikmiş osmanlıcıkmış araplıkmış vs bunları kenara bırakıp kendimize biran önce gelmemiz gerekiyor . yoksa 'Uyuyan milletler ya ölür, ya da köle olarak uyanır. lafını hatırlatırım atamızın .. saygılar

Ben diyorum, bunu delilleri ile de kanıtlayabilirim, tarih dediğiniz ilkokul kitaplarında yazanların gerçekdışı olduğunu kabullenin artık. Bunu dediğim için Atatürk düşmanı mı oluyorum ? Ateist olan bir insan ülke kuramaz mı ? Siz de bunu kabullenin artık.
Ayrıca, hangi padişah gemilerle kaçmış lütfen aydınlatırmısınız beni ?

Ben diyorum, bunu delilleri ile de kanıtlayabilirim, tarih dediğiniz ilkokul kitaplarında yazanların gerçekdışı olduğunu kabullenin artık. Bunu dediğim için Atatürk düşmanı mı oluyorum ? Ateist olan bir insan ülke kuramaz mı ? Siz de bunu kabullenin artık.
Ayrıca, hangi padişah gemilerle kaçmış lütfen aydınlatırmısınız beni ?

Cevap hazır vahdettin han diyicekler:) Çünkü ilkokul kitaplarında bunu okudular . Güneş balçıkla sıvanmaz. Allah biliyor onların dini vatanı için yaptıkları fedakarlıkları. Onlar kötülese ne çıkar

Tek bildiğim şey varsa oda tarih olarak anlatılanların 3/2 si yalandır.

Cevap hazır vahdettin han diyicekler:) Çünkü ilkokul kitaplarında bunu okudular . Güneş balçıkla sıvanmaz. Allah biliyor onların dini vatanı için yaptıkları fedakarlıkları. Onlar kötülese ne çıkar

Kardeşim herkes iyi olmak zorunda değil.

Bir FATİH var, bir de VAHDETTİN var. İyisini kötüsünü söylemek lazım. Bu padişahlar için geçerli değil tabiki tüm liderler buna dahildir. Kimse kusursuz değildir...

Saygı çerçevesinde herkes eleştirilir kimse kusursuz değildir ama iş saygısız eleştiriye gidince olmaz müdahale edilir.

Konu tartışmaya doğru hızla yol almış durumda büyük ihtimalle bu konu sabah daha fazla hararetlenir bundan dolayı kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri