Dabbe : Zehr-i Cin

Hasan Karacadağ filmleri türk korku filmleri bakımından ben en iyileri.Şu en son çıkan film için ise bence en iyisi bu olabilir.Bizde arkadaşlar birlikte izleriz böyle filmler bence güzel zaman geçiyor korkuyoruz (:

Türklerden korku filmi bide p.rno filmi çıkmaz arkadaşlar beceremiyoruz yapacak bişey yok ikiside komediye dönüyor. Haa ama işte amcasının karısına sarkan yakışıklı veya ablasının kocasını baştan çıkartan kışkırtıcı kızın hikayesi ile ilgili film dünyada en iyi bizden çıkar.

Dabbe nin ilk filmini izlemiştim 7. sınıftaydım sanırım o yaşlarda beni etkilemişti açıkçası, ama şimdi pek etkilemiyor geçenlerde The Conjuring diye bi film gördüm açıklamasını okudum gerçek bi hikayeden esinlenerek yapılmış acayip bi merak uyandırdı bende. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim günümüzün en iyi korku filmi. Abi bi film bu kadar mı insanı gerer bu kadar mı merak uyandır ve korkutur. Gerçekten çok kaliteliydi herkese tavsiye ederim.

Edit: Kuzenime önermiştim filmi o kadar korkmuş her seferine filmin izlemeyi bırakmış ama merak uyandırdığı için tekrar devam etmiş 3 günde ancak bitirmiş :)

Türklerin bu tarz film yapmalarının ve genel anlamda bizleri korkutmasının sebebi, bizim inançlarımıza alakalı. Cinler , şeytanlar , melekler gibi varlıkların bizim varlığına inandığımız şeylerden olmasından dolayı bizleri korkutuyor. Heralde zombi filminden kokan yoktur. zombi ye inanmıyoruz cünkü. Ancak diğer açıdan bakınca bu tarz filmlerde Kur'an okunması genç kardeşlerimizin Kur'an sesinden korkmasına da sebep oluypr malesef

bugüne kadar yapılmış tek sağlam türk korku filmi musallattır bana göre diğerleri fos.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri