[DabulyuHosting] * Alışveriş Yapacaklara Tavsiye *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam tabiki iyi davranmak zorunda buna birşey demedim ama sürekli bir zorlama var otobüs durağındayım demiş yani biraz beklese bir sorun olacağını sanmıyorum ayrıca kimseyede böyle davranmıyorum işini iyi yapmıyor olabilir ama yani biraz beklese herşey çözülecek gibi

21:47'den 23:01'e kadar bekledim yeterli değilmi nasıl bir otobüs durağıymış bu

Kardeş bence biraz sakin olmalısın, arkadaş yaşadıklarını paylaşmış. Senin ona "senden birşey olmaz" ya da "gereksiz biri " gibi ifadeler kullanma hakkın yok :confused:

Otobüs durağı olayında arkadaşın satıcının üzerine gitmesi bence de hoş olmamış ama genel olarak satıcının üslubu hoş değil. Müşteri tamamen haksız da olsa o şekilde konuşulmamalı.

Üç kuruş beş kuruş alınan şeyin değerinin önemi yoktur. 1 lira veren müşteri de 1000 lira veren müşteri de aynı olmalı.

Ortada bir iş söz konusu, VDS önemli bir iştir, adam işini yapıyor vds üzerinden. O yüzden bu şekil bir iş varken sosyal hayat bahane edilemez benim görüşüm. Hatalı ürün de sözkonusu ayrıca :(

Ben geçen ay YılmazServers'den bir paket aldım. Fazla kullanamadım gerçi ama yazışmalar gayet güzeldi ve hatta resmi bir dil vardı :) Paket bitim gününde de arkadaş aradı sağolsun devam edecek misiniz, kapatalım mı diye, şaşırmadım değil :)

ben ona küfür bile etmem lazımdı iftira atamaz bana

buraya şikayet konusu açmakla felan işim olmaz ama bende aylar önce aldığım vdsyi bir gün kullanıp (daha doğrusu kullanamayıp) bırakmıştım, 50-70 lira içinde kimseyle münakaşaya giremem gün gelir çıkar ondan para

Konuyu acan arkadas sonuna kadar hakli. Yazismalari okudum. Hizmet saglayan arkadas belirttigi sureler dahilinde hizmet vermek zorunda, sosyal hayatiyla alakali yasayacaklarini bu sureler haricinde yasayabilir. Eger bu sureler uzunsa, sure limitlerini dusursun veya ticket sistemine gecsin. Ayrica 200gb diskli makineye 125 gb disk vermis olmasinin suclusu tamamiyla hizmet saglayicidir. Dalginlik vs gibi seyler insanlik halidir diyebiliriz fakat vermis oldugu cevaplar cok abes. Musterinize baskan, abi, kardesim gibi kelimeler kullanilmasini dogru bulmuyorum. Hele ki karsinizdaki size bu sekilde konusmuyorsa hic de yakisik almiyor. Hizmet saglayici bana gore 200gb - 125gb = 75 gb, bunun 21 gunluk ucretini cikarip musteriye iade etmesi gerekiyor.

Vds sahibi ve bu konuda ona destek olanlar klasik bir Turk zihniyetine sahipler.

Bu zihniyetin sokaga yansimasi soyle olur: Soguk bir kis gununde veya yagmurlu bir gunde, dolmus soforu araci dolu olmasina ragmen yolda gordugu 2 kisiyi daha alir. Alma bahanesi de bu sogukta disarda usumesinler/islanmasinlardir.
2 kisiden daha para almak icin aracindaki diger 10 kisinin *****MASINA ve rahatsiz bir sekilde yolculuk etmesine yol acar.

Konu sahibinin elestirisini anlamayanlar da aynen boyle dolmus soforu gibiler.

Ay tüh, arkadaşı olduğunu düşünmüş, ne büyük bir iftira atmış of of of. Et et tabi küfür de et, adresini de al, git kavga et oooof büyük iftira :o

boş laf yapma ben seni yapmadığın şey için suçlasam hoşuna gidermi?

sana değil senle tartısmam olmadı o bana arkadaşını savunuyorsun diyene dedim.

neyin kafasındasın abi ya arkadaş bu saatte bu enerjiyi nereden buluyorsun? ne içiyorsan söyle bende içeyim bak çok morelim bozuk 300 kanalım kapandı ne içtiğini yaz bende kullanayım

Kardeş bence biraz sakin olmalısın, arkadaş yaşadıklarını paylaşmış. Senin ona "senden birşey olmaz" ya da "gereksiz biri " gibi ifadeler kullanma hakkın yok :confused:

Otobüs durağı olayında arkadaşın satıcının üzerine gitmesi bence de hoş olmamış ama genel olarak satıcının üslubu hoş değil. Müşteri tamamen haksız da olsa o şekilde konuşulmamalı.

Üç kuruş beş kuruş alınan şeyin değerinin önemi yoktur. 1 lira veren müşteri de 1000 lira veren müşteri de aynı olmalı.

Ortada bir iş söz konusu, VDS önemli bir iştir, adam işini yapıyor vds üzerinden. O yüzden bu şekil bir iş varken sosyal hayat bahane edilemez benim görüşüm. Hatalı ürün de sözkonusu ayrıca :(

Ben geçen ay YılmazServers'den bir paket aldım. Fazla kullanamadım gerçi ama yazışmalar gayet güzeldi ve hatta resmi bir dil vardı :) Paket bitim gününde de arkadaş aradı sağolsun devam edecek misiniz, kapatalım mı diye, şaşırmadım değil :)

Ben 23 ocakta [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] ten makina aldım makina o kadar kusursuz ki 23 ocaktan beri yazmıyorum arkadaşa hiçbir isteğim yok cünkü ne bi sıkıntı ne bir şey 2 gün sonra dolacak quiz öderse paypaldan uzatacagım tekrar bugune kadar gördüğüm en iyi hizmet yılmazserverstir açık ve net. Not: öncesinde bende dabulyu hosting kullanmıştım. :confused:

Kısaca anlatıyorum.

Geçtiğimiz ay sonu dabulyuhosting'den paket 4 satın aldım.Bugün 21 gün oldu alalı diskin dolmasıyla bişey farkettim diskin pakette yazıldığı gibi 200 gb değil 125 gb olduğunu farkettim.Olabilir heralde yanlışlık yaptı diyerek skype'dan iletişime geçtim sorunu söyledim şuan düzeltti.Kendisiyle pek muhabbetim yok tanımam bilmem ama konuşma üslubu ticaret yapan birinin konuşmasıyla tamamen alakasızdı.

Kendi hatası disk sorunu yüzünden beni suçlu çıkardı.Bu konuda vdsnin performansıyla ilgili birşeyden bahsetmiyorum.Destek namına birşey yok yazmış olduğu iletişim saatlerinde cevap verirse verir yoksa beklersiniz saatlerce.Bu sorun dışında 2 kere sorun yaşadım vds'de ve çözüme ulaştırmak için hiçbirşey yapmadı."Panele boşuna mı reset butonu koyduk" dedi.Herneyse ben aramızda geçen konuşmaları buraya koyuyorum karar sizin.

Not:Lütfen alakasız yorumlar yapmayın konu gayet açıktır.Kimseyi kötülemeye çalışmıyorum yaşamış olduğum sıkıntıyı anlatıp Dabulyuhosting ile alışveriş yapmayı düşünenlere 1 kez daha düşünmeleri gerektiğini söylüyorum.

Herkeze iyi forumlar.

Ben sölediklerimin araksındayım, ,istediğin yere sikayet edebilrisn, sana vaat edipte yapmaıdıgm bisey olmadı!

neyin kafasındasın abi ya arkadaş bu saatte bu enerjiyi nereden buluyorsun? ne içiyorsan söyle bende içeyim bak çok morelim bozuk 300 kanalım kapandı ne içtiğini yaz bende kullanayım

benimde 90 kanal gitti,soğuk su içiyorum sana da öneririm :D

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] Herşey ortada...
"Beklemeliydin" "ne bu acele" gibi şeyler yazanlar mesajın yanındaki saati de okusunlar.Alışveriş yapacak kişilerde fikir oluşturması amacıyla açtığım konu ne hale getirildi yazık diyorum.
Konu kilitlensin lütfen. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION]

Ben iyice okudum merak etme ;)
belli hocam okumuşsun
dostum ne olursa olsun kimse kimseye laf sokma hakkını kendinde bulamaz
ürün alıyorsan bile düzgün bir uslupla destek isteceksin adam 3 kuruş para vermiş diye sanki adamın patronu gibi konuşuyor bu dünyada hata yapmayan bir allahın kulu mu var gelmiş bu saatler arasında destek verecek diye diye diretip laf sokuyor adamın o an işi varsa ne yapacak bu durumda sıfır8 denen şahsiyetin beklemesi lazımdı neymiş 75gb eksikmiş gün içinde 10 vds kurulu yapmıştır belki o an 2 kurulum yapıyordur karışmıştır bunun için bu kadar laga lugaya ne gerek var adam başkan diyor diye laf edenler adam sizi müşteri olarak görmüyor ki efendim diye yaklaşsın dost arkadaş olarak gördüğü için böyle yorumları görüyoruz

belli hocam okumuşsun
dostum ne olursa olsun kimse kimseye laf sokma hakkını kendinde bulamaz
ürün alıyorsan bile düzgün bir uslupla destek isteceksin adam 3 kuruş para vermiş diye sanki adamın patronu gibi konuşuyor bu dünyada hata yapmayan bir allahın kulu mu var gelmiş bu saatler arasında destek verecek diye diye diretip laf sokuyor adamın o an işi varsa ne yapacak bu durumda sıfır8 denen şahsiyetin beklemesi lazımdı neymiş 75gb eksikmiş gün içinde 10 vds kurulu yapmıştır belki o an 2 kurulum yapıyordur karışmıştır bunun için bu kadar laga lugaya ne gerek var adam başkan diyor diye laf edenler adam sizi müşteri olarak görmüyor ki efendim diye yaklaşsın dost arkadaş olarak gördüğü için böyle yorumları görüyoruz

Benim üslubumun neresi yanlış ters bişeymi söylemişim.EĞER o adam oraya saatleri yazmayı biliyorsa paşa paşa desteğini de vericek bu kadar basit.

şikayet konularını satıcı, alıcı ve yönetici dışında yorumun yasak olduğunu 100 lerce kez söyledik. Yorum yapan herkes 1 gun uzaklaştırılmıştır.Lütfen satıcı, alıcı ve yönetici arkadaşlar muhattap olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri