Dadaş Mail = +15 onayı yapılmış kanal , +15 yapılmamış kanal ve Gmail satışı.

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
teşekkür ederim sizlerde bol kazançlar olsun

---------- Spam Engelliyici 3.11.2016 00:05 ---------- Önceki Mesaj 2.11.2016 22:23 ----------

uygun fiyata gmail ve +15 onaylı kanal konumuza eklenmiştir herkese iyi geceler ve bol kazançlar dilerim

200 mail alındı teşekkür ederim kendisine ilgisinden dolayı

ref amaclı ıkı kanal alınmıstı guzel..deneme amaclı vıdeo attım guzel kapanmadı yenı kanal olmasına ragmen.

stokta uygun fiyata gmail ve +15 onaylı kanal bulunmaktadır ..
bizim açtığımız +15 onaylı kanal ve gmail kalmamıştır sipariş ne kadar erken verilirse o kadar erken farklı pc ve tarihlerde hazırlanır ...

herkese bol kazançlar ve iyi geceler dilerim ..

---------- Spam Engelliyici 5.11.2016 00:07 ---------- Önceki Mesaj 4.11.2016 23:14 ----------

Arkadaşın maillerini kullanıyorum. Ne şifreme giriyor, ne kanallarıma bakıyo, nede satın aldıgım maille urunlere mudehalesini görmedim. Kendi kendine kapanan kanalada şuan itibari şahit olmadım. Gerçektende çok özverili mailler aldım. Sanki kendisi kullanacak kadar özenle kurtarma mailine kadar girilmiş, excelde sıralı biçimde bana ulaştırmıştı. Ben kimseyi övmek/yerin dibine gömmek gibi gayem yok. Şuan itibari sorunsuz biçimde maillerle işime bakıyorum.
Yazma amacım, forumda var olan kaliteyi arttırmak ve kalite çıtasını yukseltmek için hak edenleri hak ettiği noktaya getirmek gereklidir diye düşünüyorum.
teşekkürler

Son düzenleme:
Çok kaliteli ve yardımsever bir insan. Bu zamanda zor bulunanlardan.

Lütfen birini tanımadan kulaktan dolma şeylere inanmayalım
Bu konuyu açmamdaki sebep bu sitede beni tanımadıkları halde ön yargı ile ve kulaktan dolma sözlere inandıklarını gördüğümden dolayı yazma gereği duydum
Bir insan çok iyi niyetli olabilir, çok sakin görünebilir, merhametli olabilir , güler yüzlü olabilir veya çok kötü niyetli olabilir, çok sinirli olabilir, çok gaddar olabilir , çok asık suratlı olabilir ve tabii herkes her insana karşı aynı görünmez aynı olamaz bu karşısındaki insanlara göre değişir .. Eğer karsındaki insan senin saf ve iyi niyetini kullandığını ,karşındaki insana gösterdiğin ilgi alakayı ve verdiğin değeri hakketmediğini görürsen değişirsin , normal insanların yapması gereken veya yaptığı da budur ..
Sonuç olarak sadece şunu söylemek istiyorum hani bir söz vardır; bir insanı tanımak istiyorsanız onunla yolculuğa çıkın veya alış veriş yapın . Aklı başında bir kişi tanımadığı insanlar hakkında kulaktan dolma söylentilere inanmamalı ki ; bu konumu okuyan ve bu siteye giren herkes zaten bu kapasiteye sahip olan insanlar, bundan şüphemde yok zaten.

böyle bir konu açmıştım ama yine aldığım duyumlara göre birileri dadaş mailden kanal almayın içerik alıyor v.s diye ben hayatımda bir tane kanal açtığım yok spam ve bir müşterimin içeriğini başka müşterime verdiğimde yok alnım açık benim ...
bu konuyu okuyan arkadaşlar yanlış anlamasın elimde bir sürü siparişim var ve kanal bile yok 3-5 adetten fazla !!

---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 20:54 ----------

Çamur atmak günümüzün modası abi. Biri işine iyi yapıyorsa kesin çekemeyen bazı dalkavuklar çıkar piyasaya. Çünkü adı çıkmıştır bunların. Dürüst adamlar yüzünden ekmek yiyemeyince hemen öamur atma moduna giriyorlar.
BU adamdan kaç kez mail aldım daha kapananı görmedim. Varsa kanıtlıyacak baba yiğit çıksın aydınlatsın herkesi.

Son düzenleme:
ben bu tarz bi eylem yapacak bırı olduğunu düşünmyorum arkadaşlar.. farzedin yapıyo bunu asla ispatlayamazsınız sacma sapan ıftıralar atmayın

bu zamana kadar aldıklarımda hiçbir sıkıntı cıkmadı. kanal kopyalama vs saçmalamayın ...

Yavuz Hocamdan çok sayıda mail aldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Uzun süredir çalışıyorum, kopyalamayı bırakın, herhangi bir kanalın içine bile girdiğini sanmıyorum.

Yavuz Hocamdan çok sayıda mail aldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Uzun süredir çalışıyorum, kopyalamayı bırakın, herhangi bir kanalın içine bile girdiğini sanmıyorum.

bir teşekkür edeyim artık kaç gündür bu güzel yorum için hocam ..

20 adet üzeri alım yapmak isteyen müşterilerimiz lütfen siparişi bir iki gün önceden verirseniz sevinirim yarın itibariyle toplu siparişlerimiz teslim edilerek bitecektir .. yeni sipariş alımımız açıktır herkese iyi akşamlar ve bol kazançlar dilerim ..

---------- Spam Engelliyici 20:21 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

konumuzda düzeltme yapılmıştır: iş yoğunluğumuz dolayısıyla +15 onayı sipariş alımımız yoktur herkese tekrardan iyi akşamlar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri