Dadaş mail ; Para kazanımı açık kanal ✔ 3 Aşamalı kanal ✔Adsense bağlı kanal ✔Silinmeyen Abone hizmeti ✔Gmail ✔ +15 onaylı kanal satışı

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Sizden 2-3 defa alışverişim oldu. Skype üzerinden. erman.altas

o adres benim ama siz bende ekli değilsini Skype adresniz ne ?

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Sorunu çözdük, Kendisi skypetan iletişime geçti, yardımcı oldu. Hayırlı işler, Teşekkürler.

Sizden aldığım mailler banlanıyor. Bazılarınında şifreleri değişiyor. Skype tanda cevap vermiyorsunuz?

Sizden 2-3 defa alışverişim oldu. Skype üzerinden. erman.altas

---------- Spam Engelliyici 21:39 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Sorunu çözdük, Kendisi skypetan iletişime geçti, yardımcı oldu. Hayırlı işler, Teşekkürler.

rica ederim yapabileceğim bir şey olduktan sonra elimden geleni yaparım ; herkese iyi akşamlar dilerim ..

yeni hesap toplu sipariş alımı doludur , ama acil lazım olan arkadaşlara 10-20 yardımcı olmaya çalışıyorum , Eski, videolu ve boş kanal satışı devam etmektedir .
herkese iyi günler dilerim...

artık eskisi gibi kolay olmasa da yeni hesap açmaya devam ediyorum ama yeni hesap toplu siparişim dolu ; önceden sipariş verirseniz ayarlamaya çalışırım ; eski stok gittikçe azalmaktadır , herkese iyi akşamlar dilerim ... (yöntem satışı yapmadım ve hala yapmıyorum )

Son düzenleme:
Youtube işine ilk başladığımdan beri kendisinden mail alıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum bile.. Artık youtube spam beceremiyorum fakat farklı Google servisleri ile uğraşıyorum. Adsense , Adwords gibi.. Bu sebeple hala Dadaş abimden yaneolsun abimden mail almaktayım.

Mailleri gayet temiz ve düzgün. Yıllardır çalışıyoruz. Öneririm. Saygılar, selamlar.

Youtube işine ilk başladığımdan beri kendisinden mail alıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum bile.. Artık youtube spam beceremiyorum fakat farklı Google servisleri ile uğraşıyorum. Adsense , Adwords gibi.. Bu sebeple hala Dadaş abimden yaneolsun abimden mail almaktayım.

Mailleri gayet temiz ve düzgün. Yıllardır çalışıyoruz. Öneririm. Saygılar, selamlar.

teşekkürler güzel yorum için Allah bol kazançlar nasip etsin.

yeni hesap toplu sipariş alımı doludur , ama acil lazım olan arkadaşlara 10-20 yardımcı olmaya çalışıyorum , Eski, videolu ve boş kanal satışı devam etmektedir .
herkese iyi günler dilerim.

progress.gif

Hocam skype bakar mısınız rica etsem?
hocam Skype eklemenizden 3 dk sonra döndüm bu ne acele :) konuma yazdığınızı yeni gördün .

içinde kesinleşmiş 360 dolar olan Amerika pinsiz adsense satılıktır ihtiyacı olan arkadaşlar skypeden ulaşabilir .

herkese kolay gelsin iyi, virüssüz ve sağlıklı günler dilerim ..

Son düzenleme:
Konu gözüme çarpınca bir yorum da ben yazayım dedim. Kendisinden belki 100.000'den fazla hesap aldım. 2 yıl olacak. Hala birlikte çalışırız. Alanında kendisinden daha güvenilir başka birini de tanımam. Gerek iş disiplini, gerek sözünün arkasında durması... Ticaret yapacak herkes gönül rahatlığıyla yapabilir. Bilen de bilir zaten.

Skyp :[email protected]
Gmail ve Kanal : 2,00 TL
+15 onaylı kanal :2,50 TL hesaplar telefondan değil tamamen pc den açılır

toplu siparişlerde ödemenin en az yarısı peşin alınır .

Ödeme : Enpara ,Ziraat Bankası,Türkiye İŞ Bankası, Akbank, Garanti Bankası

Kanalların ve maillerin yasadışı işlemlerde kullanılması yasaktır, kullanılması halinde sorumluluk alıcıya aittir.

youtube'den kaynaklanan toplu kıyımlarda sorumluluk kabul edilmemektedir. Kanalların kullanımında şifre değiştirmek müşteri sorumluluğundadır. Giriş yapılan gmail ve kanallar garanti kapsamına girmez. ( Giriş yapılmamış hesaplar 28 gün garantilidir. sebebi ise bazı art niyetli kişilere karşı önlemdir , hesaplar telefon ile açılmamaktadır ve bu süre hesap açılış tarihinden sonra değil satış yapıldıktan sonra geçerlidir , isterse hesap 3 ay önce açılmış olsun fark etmez garanti süresi aynıdır ) devre dışı kalmış, telefona düşmüş ve kapatılmış hesapların yerine yenisinin verilmesi ,tamamen gerekli görüldüğü taktirde ,inceleme yaptıktan sonra , benim şahsi düşüncem ve kararım doğrultusundadır. para iadesi sebep ne olur olsun , hiç bir şekilde yoktur. bir pc den günlük kesinlikle 150- 200 adet üzeri gmail veya kanal hesabına( 150-200 tahmini bir rakamdır yaklaşık olarak ) her türlü önlem alınsa da giriş yapılmasını tavsiye etmem; Google patlatabilir, dinleyenlerin menfaatine olacaktır.
ödeme yapılmamış siparişler, zamanında alınmadığı takdirde 24 saat sonra iptal edilir.

alış veriş yapan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılmaktadır. 06.09.2017

Referanslarımız

Hocam 15 onaylı kanallardan elinizde en eski kaç tarihli açılmış var acaba ?!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri