Dadaş mail ; Para kazanımı açık kanal ✔ 3 Aşamalı kanal ✔Adsense bağlı kanal ✔Silinmeyen Abone hizmeti ✔Gmail ✔ +15 onaylı kanal satışı

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
aldığımız yüklü sipariş nedeniyle 2-3 gün öncesine siparişlerimiz kapanmıştır kusura bakmayın herkese bol kazançlar dilerim

Ekibimde bulunan oğlum Furkanın tatil dönüşü sebebiyle ilk 10 kişiye ref verilecektir

ref ler Skype den verilmektedir..

Son düzenleme:
100 adet sipariş verildi ve teslim edildi teşekkürler

10 adet kanal teslim alınmıştır.
profil resimleri ve kanal resimleri girili olarak geldi ayrıyetten çok ilgili bir arkadaş teşekkürler hayırlı satışlar..

200 adet Sipariş geçildi, hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.

profil ve kapak resmi bence çok önemli değil çünkü genelde alan arkadaşlar değiştiriyor ama sadece sahte hesap görünümü vermemek adına koyuyoruz fakat süsleme vs. google yi kandıracağına inanmıyorum . biz yine koyuyoruz kapak ve profil resmi istemeyen arkadaşlar söylerse koymayız ki ! bazı müşterilerde neden foto ve resim var diyor yükleme yapılmadığı halde ... sorduğum müşterilerde ilgilenmediklerini söyledi ama önem veren arkadaşlar varsa ona göre süsleme yaparız problem değil herkese bol kazançlar diliyorum .. özetle arzularınız ve istekleriniz neyse biz ona göre hazırlarız herkese bol kazançlar diliyorum

Son düzenleme:
200 adet sipariş teslim alındı. Hayırlı satışlar, bol kazançlar.

10 adet onaylı teslim alındı. hayırlı isler

- Kanallar farklı pc' lerde açılmaktadır.
- Toplu kapanma ihitmali yoktur.
- Kanallar boşken kapanmalara karşı süresiz garantilidir.
- Kanallar Amerika lokasyonlu açılmaktadır .
- Kanallarımız profil ve kapak resimlidir.

fiyatlarımız :

gmail = 1 ₺
onaysız kanal = 1,10 ₺
+15 onaylı kanal = 1,50 ₺

ödeme enpara

iletişim Skype
[email protected]

skype ekledim.

herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim ve sürekli devam edecek süre yok Skype ekleyen herkese ref vermeye devam bol kazançlar dilerim herkese...

Skype'dan ref alınmıştır. arkadaşa teşekkür ederim iyi satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri