Merhaba arkadaşlar , kendisinden 1500 adet mail satın alındı. satın alınan kanallar token verilerek bota bağlandı.token verilen ve video yüklenen kanallar video yüklendikten 3-4 gün sonra sıralı olarak kapandı ve halen günü gelen kapanmaya devam ediyor. farklı kişilerden aldığım maillerde bu şekilde toplu kapanma yok. kendisi ile konuyu tartıştık. hatta son aldığım giriş yapılmayan mailleri de iade ettim.diğer 1200 civarı kanalı video yüklediğim için iade yapılmayacağını söyledi.kendisi sattığı kişilerle sorun yaşamadığını söyledi.
şimdi ben 10 farklı kişiden mail alıyorum ve hiçbiri kapanmıyor sadece bu arkadaşın sattığı mailler kapanıyor. demekki benimle ilgili bir durum yok. konuyu uzatmamak adına. bu arkadaştan mail alacakların ilk önce küçük miktarlar alıp video yükledikten sonra en az 15 gün bekleyip kanalları topluca kapanmıyorsa yüksek miktarlar almasını tavsiye ederim. benim en büyük hatam buradaki satış işlemlerine bakarak denemeden test etmeden yüksek miktar alım yapmış olmamdır.
video atıldığı için toplu kapansada iade olmuyormu ? @
doganuzun , @
mNote
problem şurada video yüklediğin için iade yapılmaz deniliyor.video yüklemeyeceksek neden alıyoruz bu kanalları tek tek aralıklı kapansa anlayacağım toplu halde kapanıyor kanallar.
açıkçası ilk başta önemsemedim ama düşündüm hem zaman kaybettim hemde çalışma programımda aksama oldu bu nedenlerle verdiğim tüm paranın iade edilmesini beklerim.
ben sonuca bakarım kanallar topluca kapandı mı kapandı. (10 farklı kişiden kanal alıyorum neden başkalarının kanalları kapanmıyor) iade yapılır yapılmaz büyük ihtimalde yapılmayacaktır.ama gerçek neyse yazdım.
mail alacakların ve yönetimin dikkatine...[/QUO
ilgili kişi bana geldiğinde az alın deneme yapın memnun kalırsanız yine alın dedim, Skype yazışmaları duruyor sonra 500 adet alındı ve arkasından 500 adet daha ödemeler birer gün gecikmeli yapıldı . sonra 500 adet daha alındı ve dün bana kapanma yaşadığını söyledi arkadaş ve birisi alıp diğeri ödeme yapıyor ; diğer arkadaş bu sabah kendi kanallarında sorun olmadığını söyledi ve arkadaş dün akşam bazılarında aynı ıp den token verildiğini söyledi veren kendisi ve 3 gün oldu ödeme yapılmadı ben veresiye vermem hiç normalde ama boş bulundum verdim 3 gündür ödeme yapılmadı.kanallarıma 08,9,10,11 hep video atılmış kimse video atılan kanallara garanti vermez sabah baktığımda 7 sinde aldıkları kanallardan 500 adetten sadece 97 adet kapalı vardı diğerlerine video yüklü ve açıktı ben yine anlayışlı davranıp memnun değilseniz son aldıklarınızı geri gönderin dedim ama dün gece yine son aldıklarına yükleme yapılmış ve sabah açıktı hepsi nasıl memnun değillerse artık ,ama 349 adet gönderdiler ve ödeme yapmadılar şimdi ben onlarında şifresini değişmek zorundayım 151 adet kanalında üstüne yattılar ilgili aminlerden bir arkadaş girip bütün Skype yazışmalarıma baka bilir diğer müşterilerimde bu arkadaşlar la yaptığım görüşmelerde bu arkadaşın banlamasını talep ediyorum ve birlikte çalıştığı kişinin orhan yaşar çelik birlikte çalıştığı kişi Skype de ki ismi