Dadaş mail ; Para kazanımı açık kanal ✔ 3 Aşamalı kanal ✔Adsense bağlı kanal ✔Silinmeyen Abone hizmeti ✔Gmail ✔ +15 onaylı kanal satışı

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
ben ne yapmalıyım diye birşey yok hocam sorun senin mail açma yönteminde[/QUO
işte sorun burada tek yöntem ve tek pc değil bunalrı bana aldığınız tarih ve benim gönderdiğim dosya şeklinde göndereseniz hangi pc hangi yöntem bakardım şimdi kullanmışsınız ve devre dışı olayı var patlayıncada devre dışı oluyor ben girip bakamıyorum hangi yöntem ve hangi pc girişş yapılan gmail veya kanala kimse ne iadae alır nede yenisiniz veri eğer öyle bir kural varsa ozaman tamam ben haksızım gereken neyse admin arkadaşlar söyler bend e gereğini yaparım

Alanıda satanıda tanımam. Madem mailler sıkıntılı neden iade etmiyorsunuz ? sıkıntılı mailleri tekrar neden satıp başkalarının canını yakıyorsunuz?

işte sorun burada tek yöntem ve tek pc değil bunalrı bana aldığınız tarih ve benim gönderdiğim dosya şeklinde göndereseniz hangi pc hangi yöntem bakardım şimdi kullanmışsınız ve devre dışı olayı var patlayıncada devre dışı oluyor ben girip bakamıyorum hangi yöntem ve hangi pc girişş yapılan gmail veya kanala kimse ne iadae alır nede yenisiniz veri eğer öyle bir kural varsa ozaman tamam ben haksızım gereken neyse admin arkadaşlar söyler bend e gereğini yaparım[/QUOTE]

hocam beni yanlış anlamayın bende yaptım bu işi hangi pc hangi giriş diye birşey yok onu kontrol etme şansınız da yok adamlar giriş yapılmadan kapandı diyor veya onaydan sonra bot kullansınlar veya kullanmasınlar üst yorumlarda hiç alakası olmayan kişiler bile yazmış giriş yapılmadan kapandı diye sizce sizlik bir durum yok mu ? ve durum sizlik hala ne iade alır ne yenisini verir diyorsunuz şayet ben böyle bir durum yaşamış olsaydım yapılması gereken belli admin arkadaşlara soracak bir şey yok para iadesi verirdim

Alanıda satanıda tanımam. Madem mailler sıkıntılı neden iade etmiyorsunuz ? sıkıntılı mailleri tekrar neden satıp başkalarının canını yakıyorsunuz?

bende arkadaşı tanımam ama güzel bir cümle yazdınız teşekkürler ve ben iade istemişim ....

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

işte sorun burada tek yöntem ve tek pc değil bunalrı bana aldığınız tarih ve benim gönderdiğim dosya şeklinde göndereseniz hangi pc hangi yöntem bakardım şimdi kullanmışsınız ve devre dışı olayı var patlayıncada devre dışı oluyor ben girip bakamıyorum hangi yöntem ve hangi pc girişş yapılan gmail veya kanala kimse ne iadae alır nede yenisiniz veri eğer öyle bir kural varsa ozaman tamam ben haksızım gereken neyse admin arkadaşlar söyler bend e gereğini yaparım

hocam beni yanlış anlamayın bende yaptım bu işi hangi pc hangi giriş diye birşey yok onu kontrol etme şansınız da yok adamlar giriş yapılmadan kapandı diyor veya onaydan sonra bot kullansınlar veya kullanmasınlar üst yorumlarda hiç alakası olmayan kişiler bile yazmış giriş yapılmadan kapandı diye sizce sizlik bir durum yok mu ? ve durum sizlik hala ne iade alır ne yenisini verir diyorsunuz şayet ben böyle bir durum yaşamış olsaydım yapılması gereken belli admin arkadaşlara soracak bir şey yok para iadesi verirdim[/QUOTE]

konuyu anlamadan yorum yapmasanız sevinirim ben zaten giriş yapılmayanların iadesini yaptım

[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] bir sıkıntı varsa çözer kimseyi mağdur etmez arkadaşlar uzun zamandır bu işte tecrübeli biri çoğu arkadaşımız mail alıyor sıkıntı varsa çözer

Kendisinden bugüne kadar 10k nın üzerinde mail almışımdır doğru. çalışma sistemim biraz farklı, yani hesapları genelde video yüklemeyip sadece yorum atmak için kullanıyordum. Bu sebepten de günde 300 hesap alıyorsam bir çoğunun kısa bi süre sonra kapanması gayet normaldi.

Son dönemde aldığım hesapları bir süre kullanmayıp bekletmeye karar verdim, 4-5 gün boyunca aldığım hesapları biriktirdim ve 5. gün 'ne botla ne manuel hiçbir şekilde giriş yapmadığım halde' yarısına yakınının kapandığını gördüm..

Evet doğru kapalı hesapların iadesini aldım, ama belki de bu zamana kadar kullandığım ve kapanan hesapların bi kısmı da benim yöntemimden dolayı değil açılıştan dolayı kapandı, bilmiyorum. Esasında zararım bu noktada başlıyor ama artık bunu sorgulamak için çok geç. Özet geçecek olursam;

- kendisinden son aldığım 1000 hesabın yarısı herhangi bir şekilde giriş yapmadan kapandı
- kapalı hesaplar için iademi aldım
- birdaha kendisiyle alışveriş yapmayacağım

Bundan sonra alanında satanın da mağdur olmaması adına en azından bir süre hesap satmaması, satış yapacaksa da en az 1 haftadır açık hesap satışı yapması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bugün iadeleri yapar konu çözülür mesele esasında bu değil, ortada zaman var emek var..

bundan sonra gmail satışını komple durduruyorum artık onaylı kanal ve onaysız kanal satışı diye satış yapmaya karar verdim ve bu tür diyaloglara düşmemek adına kanalları en az 3-4 gün bekletip sonra teslimat yapacağım. admin arkadaşımız @doganuzun form kuralları gereğince neye karar verirse saygı duyar gereğini yaparım

Son düzenleme:
bundan sonra gmail satışını komple durduruyorum artık onaylı kanal ve onaysız kanal satışı diye satış yapmaya karar verdim ve bu tür diyaloglara düşmemek adına kanalları en az 3-4 gün bekletip sonra teslimat yapacağım. şimdi ben kimseyi mağdur ettiğimi düşünmüyorum ve admin arkadaşımız [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] form kuralları gereğince neye karar verirse saygı duyar gereğini yaparım

kimseyi mağdur ettiğini nasıl düşünmüyorsun bunu açıklar mısın!? bu kadar adamdan özür dilemek yerine şu ettiğin lafa bak

bundan sonra gmail satışını komple durduruyorum ; artık onaylı kanal ve onaysız kanal satışı diye satış yapmaya karar verdim ve bu tür diyaloglara düşmemek adına kanalları en az 3-4 gün bekletip sonra teslimat yapacağım.admin arkadaşımız @doganuzun konuyu inceleyip form kuralları gereğince neye karar verirse saygı duyar gereğini yaparım

Son düzenleme:
Bugüne kadar aldığım maillerde sıkıntı yaşamadım.Açılan maillerde isimler ve tarihler olurdu.Kapanma olursa arıza tespit yapmak için dolayı yolla hangi partide hangi yöntemde sıkıntı var çözeyim aynı hatayı yapmayayım demişti.Bu dikkat güzel.Fakat mağduriyet yasayanlar olabilir hergün her şey değişirlen değişim anında yapılan ürünlerde sıkıntı olabilir.Ben az önce eski konulara baktım bu konıda yorumu olan birkaç kişi farklı bir mailciden alan kişiler.Ve [MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] un konusuna tartışma ve olumsuz yorum atan kişiler (yt deki dikkatimden incelemek istedim.) Ekmek aslanım midesindeyken 30 40 yaşında insanlar var yorum atan ekmek ile oynamayın.Herkes haddini bilmeli..Forumdaki güzelliklerle kalabilmek kullandığınız dile bağlı mailin fiyatı belli bu adamlar kazancı kaybı stresi biz kadar yasıyor belki fazla edep şudur sorunu olan adama yazar çözülür çözmezse konuyu açar . Can sıkıntısından yorum yazanlar gömleği ortadan iliklememeli.Teşekkürler.
Not: Şahısla alakam yok. Ama ona saldıran bir iki kişiyi eski konulardada gördüm bakınıp bu yüzden yazmak istedim.Çözülmeyecek şey yok.Lütfen derim.Cevap hakkınız doğmussa dönüş olmayacaktır bilginize.Uslüp şart hepimiz için.

Herkese merhaba
Burada bir sorun var sorun kimde cozulebilmesi icin ilk once kullananlar yazmali konuya yok bu adammi neden karaliyosunuz falan filan degil burda bu konuyu cozmeye calisiyoruz satin alan arkadaslar yazsin konuya soyle soyle yaptim diye su botu kullandim diye ama bakiyorum kimse bunu dogru duzgun yazmiyo ve sonra sorunu cozmeye calisiyoruz

Gunluk videoyaplarima 600-800 arasi kanal bagliyorum
Suan ciddi miktarda kanal sayim var ve bugune kadar tek sistem calistim hicbir sorun yasamadim bot kullaniyorum her maile giriste modem reset cerezler temizleniyor kanalin icine girince +15 yapiyorum ve client alip videoyapa bagliyorum (videoyap eklentisini kullanmiyorum) son alip bagladigim kanallar kapandi 500 civari vardir suan

konuyu okumadım ama konu sahibinin istegi üzerine [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] karar verene kadar konu kilitlenmiştir

Tüm mesajlar okundu, gerekli analizler yapıldı, mail alan, bot kullanıp yükleme yapan, bot kullanmayıp yükleme yapan kişiler dinlendi.

Karar; [MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] nun son yaptığı mail hesaplarında sıkıntı olduğu tespit edilmiştir, botla ilgili herhangi bir sıkıntı bulunmamıştır ki bot kullanmayanlarda kapanma yaşamıştır. Bu durumda [MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] son sattığı maillerde sıkıntı yaşayan her kim varsa iadesini yapacaktır. Sadece son sattığı posta, neden son sattığı, 3 ay önce kapanmış bir mailin bu gün burda gelip sıkıntısını yazan kişi bu güne kadar nerdeydi, bu şikayet konusunu mu bekledi, onun içindir ki SON SATTIĞI mailler de sıkıntı yaşayanların iadelerini yapacaktır. Konusunu aktif ediyor ve bundan sora daha titiz bir çalışma ile sizlere hizmet vermesini umuyorum.

Tüm mesajlar okundu, gerekli analizler yapıldı, mail alan, bot kullanıp yükleme yapan, bot kullanmayıp yükleme yapan kişiler dinlendi.

Karar; @yaneolsun nun son yaptığı mail hesaplarında sıkıntı olduğu tespit edilmiştir, botla ilgili herhangi bir sıkıntı bulunmamıştır ki bot kullanmayanlarda kapanma yaşamıştır. Bu durumda @yaneolsun son sattığı maillerde sıkıntı yaşayan her kim varsa iadesini yapacaktır. Sadece son sattığı posta, neden son sattığı, 3 ay önce kapanmış bir mailin bu gün burda gelip sıkıntısını yazan kişi bu güne kadar nerdeydi, bu şikayet konusunu mu bekledi, onun içindir ki SON SATTIĞI mailler de sıkıntı yaşayanların iadelerini yapacaktır. Konusunu aktif ediyor ve bundan sora daha titiz bir çalışma ile sizlere hizmet vermesini umuyorum.

sorunu olan skypeden yazarsa hallederiz herkese iyi çalışmalar dilerim yeterince meşgül ettik ve zamanınızı aldığımız için tüm yt para üyelerinden özür diliyorum
4 pc ve farklı yöntemlerde açtığımız için satılan tüm mailerde sorun yoktur.
teşekkürler hocam ..
gmail satışını komple durduruyorum ; artık onaylı kanal ve onaysız kanal satışı diye satış yapmaya karar verdim ve bu tür diyaloglara düşmemek adına kanalları en az 3-4 gün bekletip sonra teslimat yapacağım.

Son düzenleme:
Teşekkürler kanalların yarısına giriş yapıldı. Herhangi bir sıkıntı olmadı şuana kadar
bol kazançlar dilerim hocam inşallah

kasım ,aralık ve ocak aylarında açılmış her biri farklı tr adsense onayı almış, para kazanımı açık hiç kullanılmamış, boş kanallar son 90 adet kalan

Konuyu tam algılayamadım. Ama ilgili arkadaşdan aldığım gmailler var. En büyük furyada bile sağ sağlim kullanılır durumda kalan kanallarım var. Geçmiş yıldan kalan kanalım var. Hiç yükleme yapmadığım ama girdiğimde açık gmailler halen var. Ki onu bunu geçtim sorun, problem anında durumunuzu izah edin, Arkadaş her seferinde çözüm üretebiliyor. Ben Şahsen sıkıntılı durumlarda, sorunum olduğumda kendisi ile irtibata geçtiğimde, " gmail sattım benden çıktı iş demedi". Aldığı paranın hakkını her seferin de verdi diyebilirim. Zaten aranızdaki ilişki ticaretten öte abi/kadeş gibi oluyor göreceksiniz.... Sadece belirtmek istedim. Umarım hoşgörü ve dostluk bir kez daha galip gelecektir.
Herkeslere bol kazançlar dilerim.

(Yazma amacımda aslında şudur. Kalite ve kaliteli çalışan kişi/kişileri belirtelim ki, forum kalitesi yükselsin.)

Konuyu tam algılayamadım. Ama ilgili arkadaşdan aldığım gmailler var. En büyük furyada bile sağ sağlim kullanılır durumda kalan kanallarım var. Geçmiş yıldan kalan kanalım var. Hiç yükleme yapmadığım ama girdiğimde açık gmailler halen var. Ki onu bunu geçtim sorun, problem anında durumunuzu izah edin, Arkadaş her seferinde çözüm üretebiliyor. Ben Şahsen sıkıntılı durumlarda, sorunum olduğumda kendisi ile irtibata geçtiğimde, " gmail sattım benden çıktı iş demedi". Aldığı paranın hakkını her seferin de verdi diyebilirim. Zaten aranızdaki ilişki ticaretten öte abi/kadeş gibi oluyor göreceksiniz.... Sadece belirtmek istedim. Umarım hoşgörü ve dostluk bir kez daha galip gelecektir.
Herkeslere bol kazançlar dilerim.

(Yazma amacımda aslında şudur. Kalite ve kaliteli çalışan kişi/kişileri belirtelim ki, forum kalitesi yükselsin.)
teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için sağolun allah yokluğunuzu yaşatmasın böyle güzel müşterilerimin ......

kasım ,aralık ve ocak aylarında açılmış her biri farklı tr adsense onayı almış, para kazanımı açık hiç kullanılmamış, boş kanallar mevcuttur . herkese iyi geceler dilerim

Son düzenleme:
sizlere daha temiz ve daha güvenli kanal yapabilmek için pc sayımızı 6 ya çıkarmış bulunmaktayız ; herkese iyi geceler dilerim ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri