Dadaş mail ; Para kazanımı açık kanal ✔ 3 Aşamalı kanal ✔Adsense bağlı kanal ✔Silinmeyen Abone hizmeti ✔Gmail ✔ +15 onaylı kanal satışı

• Kullanıcı yaneolsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
@plesk

giriş yapıp video yüklediğiniz kanalları satıcının iade alma gibi bi yükümlülüğü bulunmuyor, zaten konuda da belirtilmiş. yaşadığınız sorunları ilk mesajınızda yazmışsınız, alacak olan kişiler yorumları okuyarak ticaretini ona göre yapar, gereksiz tartışmalara girmeyin.

@yaneolsun

sizinle ticaret yapan kişide ticaretle ilgili olumlu yada olumsuz olsun istediği yorumu konu altından yapabilir.

tabii ki yapabilir ama olayın gerçek yüzünü anlatarak yapabilir ; isteyen her kes pc m e bağlanıp konuşanlarımıza a bakabilir

1 k onaysız mail aldım hepsını onayladım ve video attım 3 gün önce bitti nerdeyse bütün işlemler 1k mailden 15 günlük sürede sadece 25 kapanan oldu telif/spam karışık ve 20 tanede girişte onaya takılan var onlarıda zaten sıkıntısız iade yapıyor.

her ay 1.5 k onaylı mail içinde kendisiyle anlaşılmıştır.

Video yuklenince mi kapanıyor ? Video yüklemeden kendi kendine mi kapanıyor ?
Kapatan asıl suçlu youtube iken, veridiğiniz emeklerinizin boşa gitmesi üzücü. Bence Yükleme yapılan maillerin sorumluluğu olmaz. Yükleme yapılmayanların sorumluluğu malum ilgili mail satıcısına aittir.(aynı sorunu herkes yaşıyormu mesela ? mail alan ? gibi..)

Satıcı kötüleniyorsa, delillerle sunum yapılmalıdır malum ekmek parası mail işidir. Alıcı hatalı yükleme yapabiliyor da olabilir ? Yani buradaki netliği tesbit etmek zordur. O bakımdan alıcı ve satıcı birbirini kötülemek yerine, bence aralarındaki ticari durumu çözmeye çalışmalılar.
Olgun kişilikler üstün olsun dileklerimle. Herkes kazansın.

kendisiyle bu sıralar epey alışverişim oldu tek bir sorun bile yaşamadım o kadar dolu olmasına ragmen yinede sipariş aldı ytofis ve dadaş mailden memnunum :)

ortada ciddi, delillere dayanan, haklı bir suçlama göremiyorum. tabii ki buna adminler karar verecektir. yavuz abi dün akşamüstü bana son 15 günde aldığım kanallar ile ilgili kapanmaları sordu. 400 taneden 8 tane kapanma vardı ve bu miktar video atıldıktan sonraki miktar. bende kendisine aynen söyledim.

Video yuklenince mi kapanıyor ? Video yüklemeden kendi kendine mi kapanıyor ?
Kapatan asıl suçlu youtube iken, veridiğiniz emeklerinizin boşa gitmesi üzücü. Bence Yükleme yapılan maillerin sorumluluğu olmaz. Yükleme yapılmayanların sorumluluğu malum ilgili mail satıcısına aittir.(aynı sorunu herkes yaşıyormu mesela ? mail alan ? gibi..)

Satıcı kötüleniyorsa, delillerle sunum yapılmalıdır malum ekmek parası mail işidir. Alıcı hatalı yükleme yapabiliyor da olabilir ? Yani buradaki netliği tesbit etmek zordur. O bakımdan alıcı ve satıcı birbirini kötülemek yerine, bence aralarındaki ticari durumu çözmeye çalışmalılar.
Olgun kişilikler üstün olsun dileklerimle. Herkes kazansın.

hocam teşekkürler dediğim gibi isteyen herkes pc me bağlanıp herkesle ve buraya yazan arkadaşla yazışmama bakabilir ben her türlü iyi niyeti gösterdim benden zaten her hangi bir iade gibi bir talebi olmadı direk gelip buraya yazmış( iki yıldır burada satış yapıyorum ama meyve veren ağaç taşlanıyor yapacak bir şey yok ) gereğini admin arkadaşlar yapar umarım arakadaşlar kanal alıp ödemiyor sonrada konu baltalıyor

Bence sorun yaşayan varsa gerçektende, mail satıcınızla iletişime geçin. Buradaki "yaneolsun" yada diğer satıcı arkadaşlar olsun iletişimde bulunun.

Açıkça sorununuzu iletin ki, sorunlu problemli bir nokta varsa çözüm üretip, kalitelerini arttırsınlar. Sadece ortaya çıkıp yokk şöylesin, böylesin, o oldu, bu oldu vb. demek sadece gerilim yapar.

Malum ben satıcı arkadaştan aldığım, 1 sene önceki kanallara bile giriyorum... mart/2017 de sıfır kanallara girebiliyorum...

Malum mail açmak yerine arkadaşlarımızdan satın alıyorum bazen. Satan kişileri de bitirmeyelim forumda. Asıl düşman youtubedir. Birlikte el ele çözüm ve kaliteleri arttırıp yine kazanalım.
Satıcı arkadaşların hepsi hem olumlu, hem olumsuz eleştiriye de açık olacaklar elbet. Ama lütfen kimse kalp kırmasın, zihninden yürüttüğü düşüncesini gerçekmiş gibi suçlamasın. Delil varsa birlikte bakalım, birlikte sorunları aşalım...

Dostluk kazanacak inanıyorum. Sorunu yaşayan 2 arkadaş da gayet kaliteli kişiler, bir anlık stres farklı yerlere atmış diyaloklarını diye düşünüyorum. Herkeslere en içten dileklerimle bol kazançlar diliyorum...

Elimizden geldiğince her zaman müşteri memnuniyeti için uğraşıyoruz sadece şunu belirtmek istiyorum ;
youtube'den kaynaklanan toplu kıyımlarda sorumluluk kabul edilmemektedir. Kanalların kullanımında şifre değiştirmek müşteri sorumluluğundadır. Giriş yapılan gmail ve kanallar garanti kapsamına girmez. Giriş yapılmamış hesaplar 26 gün garantilidir. ( devre dışı kalmış, telefona düşmüş ve kapatılmış hesapların yerine yenisinin verilmesi ,tamamen gerekli görüldüğü taktirde bizim inisiyatifimiz (inceleme yaptıktan sonra , benim şahsi düşüncem ve kararım doğrultusunda dır ) de dir. para iadesi sebep ne olur olsun , hiç bir şekilde yoktur. ) zaten konumda yazılı bu şartları kabul etmeyen kimse alış veriş yapmasın bizimle .. 2 yıldır zaten tanıyanlar tanımıştır, dürüstlüğümü ve işime verdiğim önemi...
herkese iyi geceler dilerim.

1 k onaysız mail aldım hepsını onayladım ve video attım 3 gün önce bitti nerdeyse bütün işlemler 1k mailden 15 günlük sürede sadece 25 kapanan oldu telif/spam karışık ve 20 tanede girişte onaya takılan var onlarıda zaten sıkıntısız iade yapıyor.

her ay 1.5 k onaylı mail içinde kendisiyle anlaşılmıştır.

teşekkür eder bol kazançlar dilerim ve gerçek dışı yorum atmayan birisi olduğun içinde teşekkür ederim ..

toplu sipariş alımı doludur ,söz verdiğimiz arkadaşların siparişleri zamanında teslim edilecektir ,Allah izin verdikçe ;toplu sipariş alımı açık olduğunda buradan bildirilecektir ..acil 10-20 ihtiyacı olanlara her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

siparişlerimiz teslimata şuan devam edilmektedir ..

Son düzenleme:
Yaklaşık 1k yakın mail alındı arkadaştan ilk defa alıyorum ilgili ve kaliteli iş yapıyor, mailler tam gününde teslim etti teşekkürler.

100 onaylı 250 onaysız alındı. yavuz hocam kaliteli iş yapar. 2 yıla yakındır alışverişimiz var. hiçbir sorun yaşamadım. elinden geldiğince her konuda yardımcı oluyor.

100 onaylı 250 onaysız alındı. yavuz hocam kaliteli iş yapar. 2 yıla yakındır alışverişimiz var. hiçbir sorun yaşamadım. elinden geldiğince her konuda yardımcı oluyor.

teşekkürler hocam ; inşallah karşılıklı memnuniyetle sürekli devam eder alış verişimiz ..

herkese iyi akşamlar dilerim ..

Son düzenleme:
Bir miktar mail alındı. Teşekkürler,,

toplu sipariş alımımız 30.09.2017 tarihine kadar dolmuştur . ilgi gösteren
herkese teşekkür ederim . elimizden geldiğince 10-20 adet acil ihtiyacı olanlara her zaman ki gibi yardımcı olunmaya çalışılacaktır..

herkese iyi akşamlar dilerim ..

lütfen hesap numarası sormadan ödeme yapılmasın ve elimizde stok varmı v.s sorulmadan . herkese iyi akşamlar dilerim ..

Bir miktar onaylı kanal alındı. Sorunsuz kullanıldı teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri