Dadaş Mail Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamzatasan35

Kayıtlı Üye
Dadaş mail skype isimli yaneolsun kullanıcı adlı kişiden 6 ay önce mail adresi aldım. Aldığım mail adreslerine benim rızam dısında girişler oldu kurtarma e postaları değişti. Aldığınız maillerin şifrelerini değiştirin sonradan adresleriniz çalınabilir. Çalınan arkadaşlar savcılığa müracat etsinler.

Ticari konularda böyle şeylerin yapılmayacağını söyledim, kanıtlarınla beraber şikayet açman gerekiyordu, şu açtığın konunun elle tutulur hiç bir yanı yok, o maillerin senin [MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] tarafından değiştirildiğine dair bir kanıtın var mı? Var ise iletirsin, yok ise de konu kilitlenecek.

[MENTION=97744]hamzatasan35[/MENTION] aktif olmanıza rağmen cevap vermiyorsunuz, kanıtları eklemediğiniz takdirde hem iftiradan hem de ticari konuları baltalamaktan siz ceza alırsınız.

Ticari konuları baltalamak, 2.kez talep etmeme rağmen ve forumda aktif olmasına rağmen kanıtlanmamış suçlamalarına (iftira) gerekçe sunmamaktan dolayı 7 günlük uzaklaştırma verim, yaptığın kargaşa için çok az bile oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri