Frankeinstein
Yasaklanmış
arkadaşlar köyde sürülmelik böyle genellikle bayır engebeli yollar için dağ bisikleti önerirmisiniz
max bütçe 600 çok fazla iyi olmasına gerek yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Salcano Ng 750 20 V 20 Jant 18 Vites Dağ Bisikleti (2015 Model) 28296601 - n11.com
Bunu al dere tepe sür normalde 600 lira %19 indirim var 484 lira.
bildigim kadarıyla uzun boylu ve kilolu birisiniz , elimemaster in verdigi linkteki bisiklet ufak gozukuyor biraz buyuk olabilir 24 vites tavsiyemdir
hmm yaşa göre maşallah dalyan gibi olmuşun.hocam güzelde 18 vites çok az gelir benim boy 1.89 1.90 civarı az gelmesinkiloda 87 - 90 civarı bisiklet çökmesin
![]()
![]()
hmm yaşa göre maşallah dalyan gibi olmuşun.o zaman şunu al, şekli rengini sevdim eminim sende seviceksin, 26 cant, yakışır güzel bisiklet.
Salcano NG 650 D 26 Jant Bisiklet Fiyatları | Bisikletcim.com
26 iyidir ben daha önce sürdüm salcano sağlam kaliteli marka yerli malı.aynen hocam 18 sanıyorlarsüper bisikletmiş listeye ekliym bunu ben rahat sürerim dimi hocam hiç 26 almadımda görmedimde
kesinlikle hocam
---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------
buda güzelmiş hocamda dağ bisikletleri daha çok düz olmuyormuydu şu orta yeri bi fark varmı aralarında
dağ bayır cıkıcaksan 18 vites iş görmez akıl var mantık var 1. vitesin pamuk kadar hafıf olması lazım 24 al 1. viteste cok rahat gıdersın 27 vites çok çok daha iyi fakat onları 600 e bulabılırmısın bılemıyorum ben baktıgımda bi aralar 1.300 civarıydı
hocam dağa çıkma yokta düz betonlu yol aslında ama bazı yerler var engebeli b u dağ bisikletini alsak betonda giderken sorun çıkarırmı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.