Daily Botum kimin ürünü

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Video İndirme Ve Yükleme Programları
Tam arama üzerine konu denk geldi bende bot kimin diye bakıyordum. Kullanan varsa bilgi verebilir mi.

[MENTION=11620]era[/MENTION] bot senin büyük ihtimalle acaba her kanala ayrı proxymi almak zorundayız. Çünkü ıp bazlı dailymotion limite yakalanırız. Her kanala ıp almak gerekirse 100 kanalımız varsa aylık 300 dolarda sanırım proxy parası vermemiz gerekecek yanlışmıyım? Ip block olayını tek ıp ile aşabiliyormusunuz

botun sahibini paypal ödeme talebi gönderin öğrenirsinz:)

Benimde çok bildiğim yokta :)

Ama sayfasındaki bilgilerden anlaşılan, yüklemeler proxy üzerinden yapılıyor, e 1 proxy 1$ 100 tanesi 100$

O kadar da ek proxy gerekeceğini de düşünmüyorum açıkçası (tabi benim çalışma tarzıma göre) günlük 10 adet yeni kanal yapsam fazla fazla yeter. Aylık yaklaşık 250 kanal eder. unların % 10'u günde 1$ kazanır hale gelse ayda kanal başına 30$ eder o da 25 kanal x 30 $ = 750 $ (tabii 100 $ ödeme sınırı olunca 3 ayda bir ödeme alırım kanal başına) bu da 3 x 750 yaklaşık 2K $ eder üç ayda bir. Önümüzdeki aylarda da aynı kanal yapım işine devam edersem üç ay sonra sistem tamamlanmış olur.

diyorum :)

Bende ödeme yaptım, makina elime ulaşınca deneyimlerimi yazarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eeee. Ses seda yok. Ödeme yapacam ama iletişume bile gecen olmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Eeee. Ses seda yok. Ödeme yapacam ama iletişume bile gecen olmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Mailinde spam klasorune bak

Ben sipariş verdim, bugün elime geçer sanırım. Deneyebilirsem yazarım aksama doğru

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:17 ----------

Mailinde spam klasorune bak

Sağolasın.

deneyen yok mu arkadaşlar bir cevap yazsa bot nasıl bilgi verse ...

sınırsız youtubum scripti almış biri olarak , 2 ay sonra daha kapsamlı , farklı bir isimle bot çıkması bana pek etik gelmedi açıkçası . Yt de hard spamın sonlarıydı zaten olmadı dm çalışırım diye alma kararımı etkileyen bi bota para verdim . Ben ve benim gibi scpriti alanlara haksızlık olduğunu düşünüyorum.

sınırsız youtubum scripti almış biri olarak , 2 ay sonra daha kapsamlı , farklı bir isimle bot çıkması bana pek etik gelmedi açıkçası . Yt de hard spamın sonlarıydı zaten olmadı dm çalışırım diye alma kararımı etkileyen bi bota para verdim . Ben ve benim gibi scpriti alanlara haksızlık olduğunu düşünüyorum.

sınırsız youtubum scripti ney ben daha yeni duyuyorum :D

Eveettt bilgiler geldi :)

Denemelere başlıyorum :)

İlk izlenim açısından kullanışlı ve anlaşılabilir bir tasarım diyebilirim.

kullanan birisi şu video yer değiştirme özelliğini açık açık anlatabilir mi acaba? yani örneğin 50tane 5 saniye video yükledikten sonra onların hepsini 30'ar dakikalık videolarla değiştirebiliyor muyuz? yoksa yanlış mı anlamışım :/

Ben aldım su an ama kanal ekleme yapmıyor hata veriyor.deneyen varsa cevaplayabilirmi sizde durumlar nasıl sorun sadece bendemi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri