Daily içinde 173 USD bulunan kanal 500 TL

Çok acil olarak 500 tl ye ihtiyacım var bu yuzden zaten kazancı net 500 TL yani kanalı alan kişinin hiç bir kaybı olmıyacak + günlük 2-3-4 dolar kazancı olan bir kanalı satın alcak...
Notlar..
Kanal dizi,belgesel yarışma cizgi film wwe serisi 2-3 haftaya kadar güncel seriden 2-3 haftadır video eklenmiyor

Kanalı aldık diyelim ödeme ne zaman olur 16 mar 29 mart arası ama 16 mart yuksek ihtimal

kanal daha önce ödeme aldımı evet capsdada mevcut

Önemli not şunu belirtiyim ARKADAŞLAR DAİLYDE REKLAM YENİLEME DÖNEMİ BAŞLADI reklamlar şu anda çok az bu yuzden reklam çıkmıyor çoğu içerikde yeni reklam anlaşaları bittiğinde kazanc dahada yüksek olucaktır...

Neden bu kadar ucuz
içindeki bakiye zaten 500 tl ediyor neden bu kadar ucuza satıyorsun.. Arkadaşlar lafı uzatmıycam düşmez kalkmaz bir allahtır detaya girmiycem cenazemız vardı memlekete gittik geldik masraf çok oldu beş kurussuz kaldık bu yüzden... Ucuza veriyorum he bu durumu fırsata çevirmeyin ihtiyacım var diye yok 450 olurmu 350 olurmu demeyin..
ZkVbMg.jpg

izlenim beğeni takipci yorum sayısı detayı

v5L1Xp.png

Günlük kazanç CPM
a3DOLB.jpg

video adedi gösterge
z5VP39.jpg

başınız sagolsun hayırlı satışlar

Ödeme alana kadar garanti falan verirmisiniz ?

ödeme almış hesap 16 marta kadar yani ödeme gününe kadar bişey eklemeyin.. granti verrim

Arkadaşlar ihtiyacım var diye durumu değerlendirmeyin lütfen daha önce 1 kez kanal sattım sattığım kişiylede simdi çok iyi arkadasız..
Benim ihtiyacım var paypal kabul etmiyorum disputesi şuyu buyu var..

kanal linki atmıyorum kanalı kesin alıcak kşiye ayıp olur 100 kişiye link atsam kanalın içeriği herşeyi ögrenecek kanal 3 kazanıyorsa 1 dolara düşücek bu kesin alan kişiye büyük terbiyesizlik olur... lütfen paypal ve kanal linki teklif etmeyin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri