Daily Motion Ödeme Yapıyormu Yapmıyormu ?

10 kasımda geldi bana.ama sanki 3-4 kanaldan ödeme gelecekti diye hatırlıyorum,sadece 1 tane geldi.bende yanlış hatırlıyorum olabilir sayıyı ama,kontrol etmedim.

Benim tek kanaldan düzenli ödeme alıyordum. Bu ay çok gecikti. Bu hafta gelir inşallah.Geçen ay Payoner adresini değiştirdim. Acaba ondan olabilir mi?

Edit: Ödeme ile ilgili dekont indirilebilir halde. Ama karşısında işlemde yazıyor.

Son düzenleme:
valla dmnin ne yapacagı belli olmuyor ki.2 yıldır yapmadıgı ödemeyi gelip yapıyor bi anda,2 yıl peşinde koşuyorum vermiyor parayı filan :)

Vallahi benim kanalda kapandı öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Merak ettiğim bir konu ama buradan cevap alabileceğime inanmıyorum ne yazık ki :D deneme amaçlı bir kanalı ödeme eşiğine ulaştırmaya uğraşıyorum.

2 senede bir geliyor bana 100 dolar ödeme en son geçen sene gelmişti

valla dmnin ne yapacagı belli olmuyor ki.2 yıldır yapmadıgı ödemeyi gelip yapıyor bi anda,2 yıl peşinde koşuyorum vermiyor parayı filan :)

Valla ben bir kaç abiye yardimci oldum kendi odeme yontemlerimi ekledim ticket actim odemeler bana geldi. 4 kanalda yaptim bunu 4ünede geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri