Daily son günlerde kazanç

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri
CPM 9 ları görmüş izleme 12 binleri geçmiş
Bana tickete diyorki 11.900 kişi adblock kullanıyor.
Bana diyoki izlemeden çıkmış olabilir
ülke kalitesidir diyor
Hepsini tek tek capslarla kanıtlayıp gönderdim sustu ama kabulda etmiyor..
En son bana dediki uygun reklam yok dedi
Resimdeki CPM yi gönderdim.. CEvap beklıyorum
qMP6oR.jpg

Benim düşüncem bu 0 yazan kanallarda bildiğin reklam çıkmıyor. İleride belki düzelir çok ihtimal vermesem de, düzelene kadar giden de gitti kaynadı aradı.

CPM 9 ları görmüş izleme 12 binleri geçmiş
Bana tickete diyorki 11.900 kişi adblock kullanıyor.
Bana diyoki izlemeden çıkmış olabilir
ülke kalitesidir diyor
Hepsini tek tek capslarla kanıtlayıp gönderdim sustu ama kabulda etmiyor..
En son bana dediki uygun reklam yok dedi
Resimdeki CPM yi gönderdim.. CEvap beklıyorum
qMP6oR.jpg

Benim reklam görüntülemeler iyi çok yerde ama cpm 1 dolar 2 hiç olmadı :((
http://www.ytpara.com//www.pinterest.com/pin/create/extension/

Reklam goruntulenmelerin normalse ve CPM oranin oncedende cok yuksek degildiyse bu normal. Videolarinin izlendigi ulkelere bagli olarak degisiyor o CPM orani.

Yt'de 1. sınıf olan bir ülke dili ama , Dm'de henüz CPM 2dolar oldugunu gormedim :(

Geçen aylarda CPM oranı 2 dolar altında olmuyodu şimdi 2 doları bulmuyor bilginize..

reklamlarda bi oynamalar yaptılar bozdular koskoca siteyi valla başka açıklaması yok :D

---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:19 ----------

vpn ile denedim daha önce vpn ile denesem de reklam çıkaramadığım videolarda reklam çıktı ama reklam gösterimleri yine az.

Kazançşlar düşük gerçekten 100K izleme alıyorum 9K 10K reklam gösterimi oluyor. %9 yani oran. %40 lara çıkması lazım bunun.

a332O5.jpg

kBBnNA.jpg

Video süresi DM de cpm yi çok aşırı etkilemiyor en fazla yüzde 10. Asıl etkili olan izleyicilerin ülkeleri.

Göya gelişmiş bir ülke ama 2 doları bulmuyo CPM bu ay

benim $4.5 dan aşağı düşmüyor, türk izleyici en fazla yüzde 10 civarı,kalanı avrupa-amerika. Aslında 4.5 da düşük geçen sene $6.5-7.0 alıyordum aynı izleyiciye.

benim $4.5 dan aşağı düşmüyor, türk izleyici en fazla yüzde 10 civarı,kalanı avrupa-amerika. Aslında 4.5 da düşük geçen sene $6.5-7.0 alıyordum aynı izleyiciye.

20 dakikalık videolar ve çok gelişmiş bir ülke CPM 2 doları görmüyor delircem :D

Mart ayında açılan yeni kanallarda da sorun devam ediyor mu, çok deneme fırsatı bulamadım bu ara?

Ülke ile falan alakası yok beyler ne yaptınız ya. Demekki izlenmiyor videolarınız 20 dk de olsa adam giriyor 10. saniye çıkıyor demekki. Kullanıcı etkileşiminde gözükür zaten bunlar.

5$ ın altını görmedim ben bugüne kadar. 10 farklı hesap var her ay 10K $ ın üstünde para liyorum ve tr ye izletiyorum.

Yok ülkeymiş falanmış fasa fiso. Benim videolarım 19DK lik videolar 1 videonun başında 2 izlerken ortada 3. video içi banner şeklinde 4 de sonunda cayır cayır reklam çıkıyor yani. Ama ocaktan beri izlemenin %10 u yansıyor aralıkta %50 idi nerdeyse.

Yeni açtığım 2 aylık kanalın istatistiği
g88PM3.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri