Öncelikle İbrahim'e her sorduğum soruya cevap verdiği için teşekkür ederim.
Aklıma gelen ilk şey; Yüklenecekler listesinde kanal seçme sekmesinin gelmesi benim için çok avantaj olur. Şu an açıkçası ben inanılmaz karambole gidiyorum. Yani birşeyler yapıyorum yüklüyorum fakat yutubum ve videoyap taki gibi bir izleme şansım olmuyor aksiyonu. Bazı kontrol mekanızlamalarının geliştirilmesi bizler için büyük avantaj oluşturacaktır.
Yüklenecekler listesinde kanal seçme var aslında. Sağ üst köşede kanalın isminin 2-3 harfini yazman yeterli oluyor. hemen o kanala yüklenecekler ekrana filtreleniyor. Umarım demek istediğin budur.@era Üstadım Yt de de bulunan "oynatma listesi" denen bölüm.Bu Dm de "çalma listesi" olarak geçiyor ya.Ben bir dizinin tüm sezolarını yükleyince sezo1-sezon2 bunları ayrı ayrı çalma listesi(oynatma listesi) olarak otomatik olarak ekletmek mümkün mü demek istedim.
Ben kanalın isminin 2-3 karakterini yazınca hemen aşağıda listeleniyor yüklenecekler. ne olmuş ne bitmiş hata mı vermiş. Listede ne var ne yok gibi
@era hocama da buradan çok büyük teşekkürler ediyorum. 10 numara 5 yıldız programcılar. Video Dil Değişikliği de eklenmiş. Daha neler neler eklenecek. Bot 4 günde büyük değişiklik gösterdi. Süper olmaya yaklaştı. Şu haliyle bile süper de. Daha da süper olacak inşallah.
Hemen Ardından Talep : Daha önce bir arkadaşımız daha talep etmiş ve çok mantıklı bir eklenti olacağı kanaatindeyim.
Talep İçeriği : Youtube'de Oynatma Listelerinin Linkini bot üzerinden yükleyebilmeliyiz. Yükleme İşlemleri Menüsüne yt oynatma listesi ile yükle diye bir seçenek eklenip. Oynatma listesinin linkini yapıştıracağız ve istediğimiz kanala yükleteceğiz ve en önemlisi kanala yükleme yaparken Daily Motionda Aynı isimde Çalma Listesi oluşturulsun ve O Çalma listesine eklensin videolar.(Yapılabilir bir eklenti ve çok da güzel olur)
Daily Motion Uploader programında videoları yüklerken eğer ki kanalda daha önceden Çalma Listesi oluşturmuşsak yüklenenleri o Çalma listesine direk ekletebiliyoruz. Bi tık fazlasını istiyoruz. Kanalda çalma listesi yokken. Youtubedeki Oynatma listesini yüklediğimiz için .Youtubedeki oynatma listesinin ismiyle Dailymotion kanalımızda bir Çalma Listesi oluştursun ve Youtube Oynatma Listesindeki videoları o çalma listesine de tanımlasın.
Son düzenleme: