Dailybotum.com | Dailymotion video yükleme botu

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Yararlı Programlar
sana katılıyorum mert hocam , dm to dm olması lazım. [MENTION=11620]era[/MENTION] hoca hayırlı olsun dm to dm ekleyecekmisiniz ?

Çöp edin bırakın dm to dm nedir arkadaşım bi konu açılsa seçim sunulsa kımse dm to dm istemez saçmalamayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

DM to dm kesinlikle sistemin sonunu getirir, dm youtube gibi degil bu tarz bir sismeyi kaldiramaz, tavsiye etmiyorum. Saygılarımı sunuyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöp edin bırakın dm to dm nedir arkadaşım bi konu açılsa seçim sunulsa kımse dm to dm istemez saçmalamayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

cöp etmek icin sadece bot mu kullanmak gerek hocam , videoları oradan indirip atmak cok mu zor , neyse kolay gelsin satıs konusu bu hocam sorununuz varsa özel mesaj atın.

Dm to Dm gelirse Dailynin sonu gelir diyenlerin ellerinde en az net konuşuyorum 50 tane daily kanal vardır.Ve hiçbiri sınırı geçemeyeceği gibi para da alamayacak,o yüzden diyorum ki 2-3 tane Daily de yeterli.Yutuptan kalma alışkanlıklarınız Daily'de geçmez...Bunun farkına zamanla varacaksınız..Diyeceklerim bu kadar hadi eywallah....

Dm to Dm gelirse Dailynin sonu gelir diyenlerin ellerinde en az net konuşuyorum 50 tane daily kanal vardır.Ve hiçbiri sınırı geçemeyeceği gibi para da alamayacak,o yüzden diyorum ki 2-3 tane Daily de yeterli.Yutuptan kalma alışkanlıklarınız Daily'de geçmez...Bunun farkına zamanla varacaksınız..Diyeceklerim bu kadar hadi eywallah....

0tane kanalım var .2 3 tane dailyde yeterli diyorsun yutuptan kalma alışkanlarınız dailyde geçmez dıyorsun ama DM to Dm istiyorsun ozaman sen en az 500kanal yapacan mıllete çamur atma bi oylama yapılsa 500kişiden 400u zaten dm to dm ıstemez :cool:

0tane kanalım var .2 3 tane dailyde yeterli diyorsun yutuptan kalma alışkanlarınız dailyde geçmez dıyorsun ama DM to Dm istiyorsun ozaman sen en az 500kanal yapacan mıllete çamur atma bi oylama yapılsa 500kişiden 400u zaten dm to dm ıstemez :cool:

Belli zaten DM'den hiç bi gelir elde edemediğinden bu kadar boş basit konuşabiliyorsun...

Hayırlı Olsun Hocam
Allah utandırmasın.Tanıtım videosunda izlediğim kadarıyla gerçekten güzel sistem yapmışsınız.Sitenizden 1 adet talepte bulundum denemek için.
Sizden birde ricam olacaktı.Torrentten dailymotiona ekleme özelliği eklerseniz çok sevinirim.
Selam ve dua ile

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam size mail ve pm attım lütfen dönüş yaparsanız sevinirim

sana katılıyorum mert hocam , dm to dm olması lazım. [MENTION=11620]era[/MENTION] hoca hayırlı olsun dm to dm ekleyecekmisiniz ?

Dm to dm konusunda çok kararsızım şu anda:(

Sıra ne zaman bıze geleceeeekkk :D

Sıra gelmiş olması lazım:)

Hayırlı Olsun Hocam
Allah utandırmasın.Tanıtım videosunda izlediğim kadarıyla gerçekten güzel sistem yapmışsınız.Sitenizden 1 adet talepte bulundum denemek için.
Sizden birde ricam olacaktı.Torrentten dailymotiona ekleme özelliği eklerseniz çok sevinirim.
Selam ve dua ile

Allah razı olsun hocam. Teşekkür ederim. Torrente bakacağım hocam olabilirse eklerim tabi.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam size mail ve pm attım lütfen dönüş yaparsanız sevinirim

Tüm pm lere dönüş yaptım hocam.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam daily to daily de için bir önerim var,mesela kanal çekme'ye limit koyabilirsin atıyom 5 tane kanal ekleyebilelim...Bu sayede aşırı spamı bi nebze önlemiş oluruz...

dm to dm olursa dm'ninde sonu demektir yt gibi dm acımasız olur direk para kazanmayı kapatır :)

dm to dm olursa dm'ninde sonu demektir yt gibi dm acımasız olur direk para kazanmayı kapatır :)
aynen yt gibi bir kaynak varken dmye ne gerek var.. Birbirimizi mi kopyalayak :) zaten izlenim az dahada azalır gider dmye çeşitlilik götürelim ki izleyici dmye yavaştan kaysın

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Üstadım, senden ricam. Lütfen bu dm to dm konusu için, botu alanlar arasında yapacağın bir anket sonucuna göre karar ver.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam daily to daily de için bir önerim var,mesela kanal çekme'ye limit koyabilirsin atıyom 5 tane kanal ekleyebilelim...Bu sayede aşırı spamı bi nebze önlemiş oluruz...

Söyledikleriniz mantık ama [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocamızında söylediği mantıklı :)

aynen yt gibi bir kaynak varken dmye ne gerek var.. Birbirimizi mi kopyalayak :) zaten izlenim az dahada azalır gider dmye çeşitlilik götürelim ki izleyici dmye yavaştan kaysın

Aynen güzel bir düşünce hocam.

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Üstadım, senden ricam. Lütfen bu dm to dm konusu için, botu alanlar arasında yapacağın bir anket sonucuna göre karar ver.

Öyle yapacağım hocam. Bot üzerinde bir anket oluşturacağım.

hocam "dm to dm" den daha önemli olan "torrent to dm" dir. oylamayada açılabilir, dailymotion'ı iyi bilen arkadaşlar bana katılacaklardır ;) youtube ve torrent bize yeterde artar..

[MENTION=11620]era[/MENTION] Üstadım aklıma takılan sorum şu ; şimdi ben kendim kendi bilgisayaraımdan bir kanala 90 kısa video yükledim diyelim.Sonra da bir gün 10 sonraki gün 20 şeklinde uzun video yüklemesi yaptırabiliyor muyum ? Çünkü kısalar uzun ile değişince ve yayına girince kısa videolar arka sayfalara doğru gidiyor.İlk sayfada son yüklenen uzun ve yayınlanmış videolar oluyor.Sistemin mantığı 1. sayfadan geriye doğru tarama yapıp kısaları bulup değiştirmeye yönelik mi ? Yoksa ilk sayfada bulunan kısaları mı değiştiriyor ?
İnşaallah anlatabilmişimdir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri