Eğer yaparsınız almayı düşünüyorum,benim gibi aynı düşünen olacaktır.
sana katılıyorum mert hocam , dm to dm olması lazım. [MENTION=11620]era[/MENTION] hoca hayırlı olsun dm to dm ekleyecekmisiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer yaparsınız almayı düşünüyorum,benim gibi aynı düşünen olacaktır.
sana katılıyorum mert hocam , dm to dm olması lazım. [MENTION=11620]era[/MENTION] hoca hayırlı olsun dm to dm ekleyecekmisiniz ?
Çöp edin bırakın dm to dm nedir arkadaşım bi konu açılsa seçim sunulsa kımse dm to dm istemez saçmalamayın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dm to Dm gelirse Dailynin sonu gelir diyenlerin ellerinde en az net konuşuyorum 50 tane daily kanal vardır.Ve hiçbiri sınırı geçemeyeceği gibi para da alamayacak,o yüzden diyorum ki 2-3 tane Daily de yeterli.Yutuptan kalma alışkanlıklarınız Daily'de geçmez...Bunun farkına zamanla varacaksınız..Diyeceklerim bu kadar hadi eywallah....
0tane kanalım var .2 3 tane dailyde yeterli diyorsun yutuptan kalma alışkanlarınız dailyde geçmez dıyorsun ama DM to Dm istiyorsun ozaman sen en az 500kanal yapacan mıllete çamur atma bi oylama yapılsa 500kişiden 400u zaten dm to dm ıstemez![]()
Belli zaten DM'den hiç bi gelir elde edemediğinden bu kadar boş basit konuşabiliyorsun...
Sıra ne zaman bıze geleceeeekkk![]()
Hayırlı Olsun Hocam
Allah utandırmasın.Tanıtım videosunda izlediğim kadarıyla gerçekten güzel sistem yapmışsınız.Sitenizden 1 adet talepte bulundum denemek için.
Sizden birde ricam olacaktı.Torrentten dailymotiona ekleme özelliği eklerseniz çok sevinirim.
Selam ve dua ile
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam size mail ve pm attım lütfen dönüş yaparsanız sevinirim
dm to dm olursa dm'ninde sonu demektir yt gibi dm acımasız olur direk para kazanmayı kapatır![]()
aynen yt gibi bir kaynak varken dmye ne gerek var.. Birbirimizi mi kopyalayakdm to dm olursa dm'ninde sonu demektir yt gibi dm acımasız olur direk para kazanmayı kapatır![]()
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam daily to daily de için bir önerim var,mesela kanal çekme'ye limit koyabilirsin atıyom 5 tane kanal ekleyebilelim...Bu sayede aşırı spamı bi nebze önlemiş oluruz...
aynen yt gibi bir kaynak varken dmye ne gerek var.. Birbirimizi mi kopyalayakzaten izlenim az dahada azalır gider dmye çeşitlilik götürelim ki izleyici dmye yavaştan kaysın
[MENTION=11620]era[/MENTION]
Üstadım, senden ricam. Lütfen bu dm to dm konusu için, botu alanlar arasında yapacağın bir anket sonucuna göre karar ver.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.