Dailymation Ekim Odemeleri

cumlenın tamanını yazmıyorsun harbı şaka gibisiniz mıllet kıskanmaya gerek yok bu kadar konuyu gelıp baltalıyorsun sende çalış sende kazan sana çalışma dıyen mı var ?

Cümlenin tamamında arkadaşlarının olduğu yazıyor bir önemi yok.

Bu forumda kazanç paylaşımı yasak. Uzatmanın manası yok.

cumlenın tamanını yazmıyorsun harbı şaka gibisiniz mıllet kıskanmaya gerek yok bu kadar konuyu gelıp baltalıyorsun sende çalış sende kazan sana çalışma dıyen mı var ?
Kıskanma mı?

Benim dail çalışmama gerek yok dostum allaha şükür gelirim iyi , inan ne kadar kazansanırsan kazan seni umursamam bile çünkü umursanacak bir insan değilsin.Şu forumda çoğu kişide öyle düşünüyordur.Sadece forum kurallarına uymayı bil benim için yeter milletede kazanç belirtmene gerek yok.

Kıskanma mı?

Benim dail çalışmama gerek yok dostum allaha şükür gelirim iyi , inan ne kadar kazansanırsan kazan seni umursamam bile çünkü umursanacak bir insan değilsin.Şu forumda çoğu kişide öyle düşünüyordur.Sadece forum kurallarına uymayı bil benim için yeter milletede kazanç belirtmene gerek yok.
umursanıcak ınsan degılsem bu kadar koyan ne sana acaba ? onu bana soylermısın senı tanımıyorum bıle tanımadıgın ınsanlara bu on yargı nedir ? muhattab olmassan benle artık bana çok buyuk ıyılık yaparsın allaha emanet işim gucum yok coluk cocukla ugrasamam.

umursanıcak ınsan degılsem bu kadar koyan ne sana acaba ? onu bana soylermısın senı tanımıyorum bıle tanımadıgın ınsanlara bu on yargı nedir ? muhattab olmassan benle artık bana çok buyuk ıyılık yaparsın allaha emanet işim gucum yok coluk cocukla ugrasamam.
Çocuk mu ? Çocuk olan bence sensin benim sana dediğimi halen anlamadın ben sana forumda kazançlarını belirtme dedim bu zaten forum kuralları benimle alakalı olan birşey değil.Ayrıca benimle uğraşmak istesende uğraşamassın ;)

Çocuk mu ? Çocuk olan bence sensin benim sana dediğimi halen anlamadın ben sana forumda kazançlarını belirtme dedim bu zaten forum kuralları benimle alakalı olan birşey değil.Ayrıca benimle uğraşmak istesende uğraşamassın ;)
kardeşim report ettım boş ınsansın sen ve senın gıbıler zırvedıklerı hep kıskanır senı forumda tanımıyorum bıle gozumde bır hiçsin zırvedekı ınsanlarla bu kadar ugrasman normal evet ben cocugum gunluk 20 mılyar kazanıyorum aylık gelırım 750 800 mılyar bumu koyuor sana bumu kazan paylasımı forumda youtube kazanc paylasımı yasak dailymatıon kuralları belırtılmedı ayrıca senden ogrenmıcem forum kuralları moderetor arkadaşlarımız var onlar uyarmasını bılıyor zaten yarın skype veya pm attıgını gorursem o zaman senı yerın dıbıne sokarım bılgın olsun dahada konuya yazma konu kırletıyorsun.

Ödeme alalım zaten çok degısık seyler yapıcam ayvan gıbı para bırıktı ıcerde ekım alırız %80 10 gun ıcınde ama el degıstırdıya fırma ondan boyle gec oduyorlar herkez 100 dolar kazanmıyorkı dostum 25k 30k dolarlı kanallar var benım arkadaşlarda ondan geç oduyorlar buyuk bussuru kanal var

Burada arkadaşımız gayet durumu açıklayıcı konuşmuş.Bir virgüle sebep saldırmanın anlamı yok.Varın o virgülüde siz koyun ve cümleyi tamamlayın.Burada sizin yaptığınız haber çarpıtan medya gibi olmuş.

kardeşim report ettım boş ınsansın sen ve senın gıbıler zırvedıklerı hep kıskanır senı forumda tanımıyorum bıle gozumde bır hiçsin zırvedekı ınsanlarla bu kadar ugrasman normal evet ben cocugum gunluk 20 mılyar kazanıyorum aylık gelırım 750 800 mılyar bumu koyuor sana bumu kazan paylasımı forumda youtube kazanc paylasımı yasak dailymatıon kuralları belırtılmedı ayrıca senden ogrenmıcem forum kuralları moderetor arkadaşlarımız var onlar uyarmasını bılıyor zaten yarın skype veya pm attıgını gorursem o zaman senı yerın dıbıne sokarım bılgın olsun dahada konuya yazma konu kırletıyorsun.

Kimsin sen ki beni yerin dibine sokacaksın! Boş insan belli senin kazancın inan beni zerre kadar ilgilendirmiyor kendi kazancımda benim için çok iyi senin biraz büyümen lazım bazı şeyleri anlaman için ayrıca sen zirvede vs. sanıyorsan kendini haklısın ama dengesizlikle zirvedesin emin ol.Benim kimseyi çekememe gibi bir durumum olmadı bu zamana kadar benim forumda tek örnek aldığım insan vardır oda Web_Scripti onu örnek almamım sebebi düzenli çalışması ve gerçekten çok iyi biri olmasıdır.Sende forumda örnek almayacağım tek insansın kendini zirvede sanan tek insansın ;)

https://faq.dailymotion.com/ buradan ıletısım gecebılırsınız dm calısanlar maıl atarlarsa sureç hızlanır dıye dusunuyorum
bugun maıl aldıgım cevap
Eoo6atN.png

Hayırlı olsun ede,paypalda sıkıntı çıkmıyor değil mi bende eklemeyi düşünüyorum.

açıkcası paypala güvenmiyorum,bugün sorun çıkarmaz yarın çıkarır bence :D bu ilk ödememdi ve payoneer kartımın süresi doldugu için paypala çektim ama meger gerek yokmuş buna.payoneer hesabından bankayada çekebiliyormuşum aslında :)

burda aylık trilyona yakın ciro yaptığını iddia edenlerin, 100 lira için konu açarak milleti dolandırıcılıkla suçlamalarıysa ayrı bir ironi :)

Herkese hayırlı kazançlar yakında buralar şenlenir.

Paypal konusunda sıkıntı çıkarmayan tarafın kesin oldugu yer daily tarafı
Fakat Fatihbaz hocama katılıyorum Daily sorun çıkarmasada paypala guvenılmez..
Buda kafalarda soru işareti kalmasın diye 6 ayrı kanalın tek paypala gelirmi gelmezmi sorusunu çözecek resim
G2Eg7y.jpg

yav o değilde dailymotiondan günlük 20k dolar nasıl kazanılıyor arkadaş... biri bana bunun mantıklı izahını yapsın. dailymotion denilen olayın arkasında ne adsense gibi devamlı reklam basan bir şirket var nede sürekli ziyaretci basacak google gibi bir arama motoru.

Son düzenleme:
yav o değilde dailymotiondan günlük 20k dolar nasıl kazanılıyor arkadaş... biri bana bunun mantıklı izahını yapsın. dailymotion denilen olayın arkasında ne adsense gibi devamlı reklam basan bir şirket var nede sürekli ziyaretci basacak google gibi bir arama motoru.
kim kazanıyo günlük 20k dolar :D

cezası birazdan bitecek [MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] ın ifadesini alın...

değil günlük 20k dolar günlük 1k dolar kazanılsın daily'den, dakkasına youtubu bırakırım.

kim kazanıyo günlük 20k dolar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri