Dailymotion 0 çekme.

• Kullanıcı Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Arbys

Kayıtlı Üye
Belki başına gelen vardır. Nadirde olsa bazen izlenim alan kanallar spama falan düşüyor sanırım, gelirler 0 çekmeye başlıyor. Bu sorunu yaşayıpta mail ile düzelttirebilen varmı ?

Son düzenleme:
1 episode full tarzı etiket ve başlıklarda 0 çekiyor birde eşleşen geliyor. video yayında oluyor ama sen eşleşeni videoya girip bakınca altında yazıyor. bunun dışında normal bi kanal izleniminin 4 de 1 ini falan reklam gösterimi olarak sayıyor.

1 episode full tarzı etiket ve başlıklarda 0 çekiyor birde eşleşen geliyor. video yayında oluyor ama sen eşleşeni videoya girip bakınca altında yazıyor. bunun dışında normal bi kanal izleniminin 4 de 1 ini falan reklam gösterimi olarak sayıyor.

eşleşen olayını iyi araştırın hocam. Hindistan üzerinden verilen mcn lerde bu olay çok artniyetli kullanılıyor. 3 raporlama yapın emin olduklarınızda api izinleri iptal edilsin

Esleseni nasil anliyoruz hocam. Bilmedigim icin soruyorum

Benim 2 kanalımın başına geldi günde 1000 civarı izleniyordu bi baktım 0çekmeye başlafı bende sildim tüm videoları silmeseiydim acaba

sıfır çekerken kendinden düzelen 2 kanalım var biri tam düzeldi kazandırıyo, diğeri ise tekrar sıfıra döndü :)

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

tam tarihi var aslında nisan sonu diyelim hocam

Yeni GÜncelleme Neler getirir?

Benim başıma böyle bir durum geldi.
Ben şuna bağladım bir dizi 51 bölüm aynı gün tamamına reddedildi gledi ve sonrasında hep 0 çekti bende uploadi kestim..

Ufak bi ipucu paylaşayım,

Video : Vatanım Sensin 22. Bölüm - Haluk Levent - Bir fırtına tuttu bizi - Dailymotion Video

CTRL + U yapıp, kaynağı görüntülüyoruz CTRL + F ile "userbrand" arıyoruz eğer ki bu değer "true" ise kanal damgalanmış demektir para kazandırmaz "false" ise düzgündür.

-
dipnot: bazen userbrand değeri normaldir gene kazandırmaz. komple kesmiş olurlar

Şimdi baktımda 2 kanalda false hocam düzgün biri 300 400 arası diğeride 200 300 ızlenım alıyor

Ufak bi ipucu paylaşayım,

Video : Vatanım Sensin 22. Bölüm - Haluk Levent - Bir fırtına tuttu bizi - Dailymotion Video

CTRL + U yapıp, kaynağı görüntülüyoruz CTRL + F ile "userbrand" arıyoruz eğer ki bu değer "true" ise kanal damgalanmış demektir para kazandırmaz "false" ise düzgündür.

-
dipnot: bazen userbrand değeri normaldir gene kazandırmaz. komple kesmiş olurlar

bu kanal ıcın mı video ıcınmı gecerlı sadece ıdo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri