Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 aydır 0 cekıyorneden
Bazen oluyor, 1-2 hafta sıfır çeken kanalları ayrıyorum video yükleme falan yapmıyorum 1 ay sonra bazılarında kazançlar görünmeye başlayınca yeniden yüklemeye devam ediyorum ve bir çoğunda bir süre sonra kazançlar görünmeye başlıyor.1 Aydır sıfır ceken kanallar düzeliyomu sonra
Sıkıntı yapmayın düzeliyor 2-3 aylık kanallarım var 0 çeken
hepsindende ödeme aldım dm de paranız kalmaz
rahat 6 ay oldu,öylece duruyorlar.2-3 aya kadar sıkıntı yok dedinde hocam,ben sıkıntı edeyim mi![]()
Hepsinden ödeme aldım derken 0 çekiyor 2-3 ay sonra kazançlarla ilgili bütün istatistkler 3 ay birden yansıyor sonra ödeme mi oluyor yani? Doğru mu anladım?
Evet genelde bu şekilde oluyor
Bazen ay içinde yansıyor bazen diğer aya aktarılıyor ilginç bir yap DM![]()
Hocam şimdi benim 5 gün önce açtığım ve günlük 3k izlenim alan ama 0 çeken kanal önümüzdeki ay kesinleşirmi ? bu şekilde kaç kanalınız var hocam ?
benim 150$ bakiyeli kanalım kapandı doğru cevap paranız kalabilir olacaktı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.