Dailymotion 0 Sıfır Çeken Kanal Hakkında Sorum Var

• Kullanıcı FKD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

FKD

Kayıtlı Üye
arkadaşlar daily'de sıfır çeken kanallar düzelirmi sizce? bilgi verirmisiniz?

Benimde vardı 20 gün neredeyse sıfır çekti sonra düzeldi.çok uzun süredir bekliyorsa düzelmez sil kanalı gitsin.

arkadaşın dediği gibi 1 aydan fazla süredir sıfır çekenler nadir düzeliyor. genelde 2 ay bekliyorum düzelmediyse komple tüm içeriği siliyorum başka bir içerik yüklüyorum içerde hiç bişey bırakmadan 15-20 gün sonra düzeliyor. Kısaca sıfır çekenin içindeki içerik çöp olmuş oluyor onu silmeden düzelmiyor.(Not: Bende bu taktik işe yarıyor içerdeki parayı almış oluyorum 4-5 ay gecikmeli de olsa kesin yöntem diyemem şimdiye kadar 2 tane sıfır çekende işe yaradı)

hocam benim kanalda 0 surekli ama videolarım özgün. kazanc yok izlenme az var 0 ceken derken kazanc mı izlenimmi

1 Aydır sıfır ceken kanallar düzeliyomu sonra
Bazen oluyor, 1-2 hafta sıfır çeken kanalları ayrıyorum video yükleme falan yapmıyorum 1 ay sonra bazılarında kazançlar görünmeye başlayınca yeniden yüklemeye devam ediyorum ve bir çoğunda bir süre sonra kazançlar görünmeye başlıyor.

Sıkıntı yapmayın düzeliyor 2-3 aylık kanallarım var 0 çeken
hepsindende ödeme aldım dm de paranız kalmaz

rahat 6 ay oldu,öylece duruyorlar.2-3 aya kadar sıkıntı yok dedinde hocam,ben sıkıntı edeyim mi :)

Etme Fatihcim bırak olduğu gibi kalsın diyemeyeceğim sana şimdi
Dm nin neler yaptığı hiç belli değil

İçinde hitli videoların yoksa onları sil biraz izlenim çek 2-3 popüler videona

Sıkıntı yapmayın düzeliyor 2-3 aylık kanallarım var 0 çeken
hepsindende ödeme aldım dm de paranız kalmaz

Hepsinden ödeme aldım derken 0 çekiyor 2-3 ay sonra kazançlarla ilgili bütün istatistkler 3 ay birden yansıyor sonra ödeme mi oluyor yani? Doğru mu anladım?

Hepsinden ödeme aldım derken 0 çekiyor 2-3 ay sonra kazançlarla ilgili bütün istatistkler 3 ay birden yansıyor sonra ödeme mi oluyor yani? Doğru mu anladım?

Evet genelde bu şekilde oluyor
Bazen ay içinde yansıyor bazen diğer aya aktarılıyor ilginç bir yap DM :D

Evet genelde bu şekilde oluyor
Bazen ay içinde yansıyor bazen diğer aya aktarılıyor ilginç bir yap DM :D

Hocam şimdi benim 5 gün önce açtığım ve günlük 3k izlenim alan ama 0 çeken kanal önümüzdeki ay kesinleşirmi ? bu şekilde kaç kanalınız var hocam ?

Hocam şimdi benim 5 gün önce açtığım ve günlük 3k izlenim alan ama 0 çeken kanal önümüzdeki ay kesinleşirmi ? bu şekilde kaç kanalınız var hocam ?

Kesinleşmez. Şuanda yansımayan gün, daha sonra yansımaz. Yani ben daha önce denk gelmedim en azından.

Daily'de trafik az muhakkak ama elbette izleyici kitle vardır.
Acaba direkt kanal aç para kazan mantığı orada da kalktı mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri