az önce tekrar denedim hesap eklemeyi,yine adresde takıldım kaldımen son adres kısmına sadece Esentepe Mah yazdım,geçti.umarım adres eksik diye ödememezlik yapmazlar
![]()
Muhtemelen No: da kalmışsındır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az önce tekrar denedim hesap eklemeyi,yine adresde takıldım kaldımen son adres kısmına sadece Esentepe Mah yazdım,geçti.umarım adres eksik diye ödememezlik yapmazlar
![]()
![]()
Muhtemelen No: da kalmışsındırNo. yaz geç
![]()
Şşş ler hocamdene eksizsiz girde çözelim senin adres işini
![]()
45 dk ugraştıgımı hatırlıyorum bu adres kısmıyla,çözemedim.en son işte esentepe mah yazdım geçti ama sonu nolur hiç bilmiyorum
adres bu degil mi hocam;
Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 34394 Şişli / İstanbul
Aynen adres bu,adreste takılmayın bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Aynen adres bu,adreste takılmayın bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Bir banka hesbını veya payoneer hesabını kaç dm kanalına ekleyebiliyoruz?
Bir banka hesbını veya payoneer hesabını kaç dm kanalına ekleyebiliyoruz?
+1 bu soruyu bende merak ediyorum farklı iban mı ekliyorsunuz aynı ibanla 4 5 kanal girilebilir mi?
Bendede henüz ödeme geçmedi [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hallettinmi adres tamam mı ?
bilmiyorum hocam ama tamam herhalde.şu şekilde ekledim sonunda,buna bişey demezler artık
Esentepe Mahallesi Buyukdere Caddesi Kristal Kule Binasi No.215 34394 sisli - Istanbul
ama banka bilgisini dün ekledim,1-2 gündür biçok kişi ödeme alıyor fakat benimki heralde gelecek aya kalır![]()
az önce ekledim banka hesabını bir kaç saniye içinde aktif oldu
ayrıca bir iban nosuna kaç kanal ekleyebiliyoruz ayrıca?
dolar hesabıda ekleyebiliyormuyuz?
alt lımıt varmı dostumbir çok kişi payooner hesap açıp ordan tr hesabına çekmeye çalıyor ama payonnerde 200 usd limiti olduğu için alt limiti çekemiyor Dailymotion direk tr banka hesabıda ekleyebiliyorsunuz payoneeri aracı olarak kullanıp tr hesabınıza para geliyor ARACI OLARAK PAYOONERDEN GELİYOR PARA TR IBANA
Dailymotion ödeme seceneklerin Banka transferi seçiceksiniz
sonraki adımda mail adresinizi aktif kullandığınız mail adresi girin ödeme bildirimi gelicek
sonraki adımda adres ve iletişim bilgileri
son adımda ise tr banka iban bilgileri
![]()
alt lımıt varmı dostum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.