DailyMotion Ağustos Kazançları Ekim Ödemeleri

• Kullanıcı Zadem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
herzaman böyle olmuyor o iş,normal şekilde para geliyorsa hesabınıza dokunmayın derim ben.2-3 ay onay bekleyen kanalım oldu,aynı şekilde bekleyip hala onaylanmayan ve sürekli dm-payoner arasında gidip geldigim kanallarım oldu.sorun olunca dm payonere atıyor topu,payoner dmye.o arada gidip geliyorsunuz günlerce belkide haftalarca.1 saate yeni hesabın onaylanma ihtimali var tabi ama sorun çıkma ihtimalide var.ben yeni kanallarıma hep dolar hesabı ekliyorum mesela ama eski yani tl olarak para aldıgım hesapları dolara çevirmedim hiç çünkü yine butür sorunlarla ugraşmak istemiyorum.ben ugraşırım diyen istedigi gibi kurcalayabilir,şansını deneyebilir :D

yok usta 3-4 arkadaştan ögrendigim kadarıyla dolar hesabına cekim edenleri enpara arayip para nerden geldi diye sorguluyormuş galiba bende farkındaysan burda 1-2aydır enpara xxl olaylarınla ugrasırken aman dedim akbank tl hesabı ekledim keyfim yerinde dolar molar girişleri sıkıntı yaşatıyor herzaman :D bende ilk başta dolar eklemeyi düşünmüştüm sonra caydım :D

bu ayda yalan oldu bu gelirler 2aylık vericekler kesin

1- Gereksiz konu güncellemeyin artık.
2- Son Aylarda erken kesinleşmiş olabilir ama geçmişte ayın 4-5 ine kadar kesinleşmediği çok oldu. Yanlış bilerin verip insanları telaşlardırmayın zaten simirna partner de yalan oldu birde sizin gereksiz evhamlarınızla uğraşmayalım.

EDIT:

Bence sence insanları ateşliyorsun kardeşim Golden Arkadaşımız bence düzgün anlatmış olayı abartan sizsiniz derim burası forum sitesi sonucda bilgi alip bilgi vermek icin kesinleşme olmucak demiş sizin bu tutumunuz yanlış ve hep tanıdık cevrenizin konuya yazsın istiyorsunuz yanlış tutumdasınız

Post atmaya bile değmeyecek bir yorumun olmadığı için burayı editliyorum. Yukarıdaki arkadaşı bul sor bakalım dailymotion ne zaman 2 aylık ödeme yapmış. Çok değil 2 ay öncesine git ve temmuzda hangi tarihte kesinleşmiş bir bak kardeşim ha sen zahmet edersen ben söyliyim 03.07.2018. Bu demek değildir ki ayın 3 de kesinleşiyor. Ayın ilk haftası kesinleşiyor bu kadar basit amma büyüttünüz. Bu konunun amacıda kesinleşmeyi görmek gereksiz yere tartışmak değil Koskoca kategori var dailymotion içinn bir endişen varsa oraya yazarsın uzun uzun tartışırız. Bu konunun amacı sadece ödeme hakkında gerçekleşen işlemleri topluca takip etmek. Kesinleşme ve ödeme gibi. Umarım yeterince açıktır.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın yazdığı son 2 mesaja dikkatini verde öyle yaz adam bir önceki mesajda tartışma mesajlarını başka konuda yapılması konusunda rica edilmiş ve ona tamam demiş ardından yememiş içmemiş yine bu konuya yazmış. insan kendisiyle çelişmeme li. Neyse benim de partnere sinirim vardı size saydırdım rahatladım allah razı olsun :D

EDİT2: Hala boş boş yazıyorsunuz ya yazık. Bir yazdığınızda da "KESİNLEŞTİ" gibi anlamlı birşey yazsanız şu konuya şaşarım. İdrak edemiyorsun sanırım bu konu senin muhabbet konun değil git başka yerde oyna

Son düzenleme:
Analytic kazançlarda hareketlilik var günlük 05/09/2018 den sonrası 0 lanmış yani bir şeyler yapıyorlar bugün ya da yarın kesinleşir artık diye düşünüyorum.

2- Son Aylarda erken kesinleşmiş olabilir ama geçmişte ayın 4-5 ine kadar kesinleşmediği çok oldu. Yanlış bilerin verip insanları telaşlardırmayın zaten simirna partner de yalan oldu birde sizin gereksiz evhamlarınızla uğraşmayalım.
Bence sence insanları ateşliyorsun kardeşim Golden Arkadaşımız bence düzgün anlatmış olayı abartan sizsiniz derim burası forum sitesi sonucda bilgi alip bilgi vermek icin kesinleşme olmucak demiş sizin bu tutumunuz yanlış ve hep tanıdık cevrenizin konuya yazsın istiyorsunuz yanlış tutumdasınız

bu ayda yalan oldu bu gelirler 2aylık vericekler kesin

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam onaysız kullanıcılar neden yorum yapabiliyor anlamış değilim. Adam gereksiz gereksiz boş yapıyor belki de aynı hesaptan kendini savunuyor inceleyip gerekeni yaparsan sevinirim.

EDIT:

Post atmaya bile değmeyecek bir yorumun olmadığı için burayı editliyorum. Yukarıdaki arkadaşı bul sor bakalım dailymotion ne zaman 2 aylık ödeme yapmış. Çok değil 2 ay öncesine git ve temmuzda hangi tarihte kesinleşmiş bir bak kardeşim ha sen zahmet edersen ben söyliyim 03.07.2018. Bu demek değildir ki ayın 3 de kesinleşiyor. Ayın ilk haftası kesinleşiyor bu kadar basit amma büyüttünüz. Bu konunun amacıda kesinleşmeyi görmek gereksiz yere tartışmak değil Koskoca kategori var dailymotion içinn bir endişen varsa oraya yazarsın uzun uzun tartışırız. Bu konunun amacı sadece ödeme hakkında gerçekleşen işlemleri topluca takip etmek. Kesinleşme ve ödeme gibi. Umarım yeterince açıktır.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın yazdığı son 2 mesaja dikkatini verde öyle yaz adam bir önceki mesajda tartışma mesajlarını başka konuda yapılması konusunda rica edilmiş ve ona tamam demiş ardından yememiş içmemiş yine bu konuya yazmış. insan kendisiyle çelişmeme li. Neyse benim de partnere sinirim vardı size saydırdım rahatladım allah razı olsun :D

Yememiş içmemiş diyen arkadaş senin benle alıp veremedigin 1 yaranmı var arkadaşım hayırmı ? buraya her gelen artistmi yazarım yazmam konuya sizi alakadar ediyormu rahatsız olan bir durum oluşursa adminler uyarır siz burda admin görevimi ediyorsunuz yememiş icmemiş sende post kastma yorumların altına işine bak

Ama kesinleşirken kanllarıda kapatıyorlar :((

Kanalları Kapatıyorlar diyorsunda acaba pcde oturum DM Oturumunu açarken Proxy iplemi acıyorsun kaç tane hesaptan giriş sağlıyorsun yada bot v.b gibi şeyler kullanıyorsan bunlarada çok dikkat ediyorlar

Çok yüksek bir mebla idi kesinleşmiş çok şükür inşallah cebimize de girmek nasip olur :)

Kanalları Kapatıyorlar diyorsunda acaba pcde oturum DM Oturumunu açarken Proxy iplemi acıyorsun kaç tane hesaptan giriş sağlıyorsun yada bot v.b gibi şeyler kullanıyorsan bunlarada çok dikkat ediyorlar
DM konusunda tecrübeli kişiler bilirki dm nin kanal kapatması için bot kullanmanıza,aynı ip ile farklı kanallara giriş yapmanıza,çok video yüklemenize veya çok az video yüklemenize,çok kazanmanıza veya az kazanmanıza, 100$ eşiğini geçmenize veya geçmemenize gerek yoktur, özgün olmadığınız sürece o şans her an sizinde kapınızı çalabilir.

Hiçbiri değil kapatıyorlar işte.. Bi anlasam önlem alıcam...

DM konusunda tecrübeli kişiler bilirki dm nin kanal kapatması için bot kullanmanıza,aynı ip ile farklı kanallara giriş yapmanıza,çok video yüklemenize veya çok az video yüklemenize,çok kazanmanıza veya az kazanmanıza, 100$ eşiğini geçmenize veya geçmemenize gerek yoktur, özgün olmadığınız sürece o şans her an sizinde kapınızı çalabilir.

Doğrudur kapanmaz diye birşey yok kimseninde garantisi yok haklısın bu konuda

bankaya ödemeyi dolar olarak alan arkadaşlar dolar ödemesinde banka kesinti yapıyormu? yani 100 dolar ödeme gönderildi diyelim banka hesabıma 100 dolar yansıyormu? bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

bankaya ödemeyi dolar olarak alan arkadaşlar dolar ödemesinde banka kesinti yapıyormu? yani 100 dolar ödeme gönderildi diyelim banka hesabıma 100 dolar yansıyormu? bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

Enpara hiç bir kesinti yapmıyor diğerleri hakkında bilgim yok

Enpara dolar hesabına gelen her para için 5 dolar civarı kesiyor. İster 1000 dolar gelsin ister 100 dolar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enpara dolar hesabına gelen her para için 5 dolar civarı kesiyor. İster 1000 dolar gelsin ister 100 dolar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bir kere enpara dolar hesabına ödeme aldım kesinti olmamıştı acaba başka nedenden dolayı kesinti olmuş olmasın sizde?

garantiye ilk kez dmden dolar yattığında 30$ kesmişti. ben de kuveyte geçtim. Kuveyt sabit 9$ kesinti yapıyor. diğer bankaları bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri