Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
19 şubat güncel ve benim oranlar gayet güzel :) cpm iyi yani...bu ayın en yüksek cpmleri 19 şubat bende.

1- Ocak ayında olumlu bir düzeltme yapılmış. Aralık ödendikten sonra ocak ayını not almıştım yaklaşık %5-10 luk bir artış olmuş.

2- Birşey farkettim daily son 2 aydır (ekim ve kasım beraber ödenmişti) ayın 20 sinde ödeme yapmış. Bir düzene sokmaya çalışıyor olabilirler

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

izlenimlerde niye sikinti var ya anlamiyorum

Dm izlenim istatistiği bozuk bir haftadır falan. Normalde izlenimlerde sıkıntı yok. Kanal takipten takip edin

1- Ocak ayında olumlu bir düzeltme yapılmış. Aralık ödendikten sonra ocak ayını not almıştım yaklaşık %5-10 luk bir artış olmuş.

2- Birşey farkettim daily son 2 aydır (ekim ve kasım beraber ödenmişti) ayın 20 sinde ödeme yapmış. Bir düzene sokmaya çalışıyor olabilirler

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

Dm izlenim istatistiği bozuk bir haftadır falan. Normalde izlenimlerde sıkıntı yok. Kanal takipten takip edin

Hocam kanal takipten nasil takip ede biliriz?

Arkadaslar sizde de ocak ayi sifirlanmis mi panelde? sadece ocak ayindan 1 gunun kazanci yansimis panelde kazanc kisminda, geri kalan gunler sifirlanmis, ayni durum var mi sizde de?

Arkadaslar sizde de ocak ayi sifirlanmis mi panelde? sadece ocak ayindan 1 gunun kazanci yansimis panelde kazanc kisminda, geri kalan gunler sifirlanmis, ayni durum var mi sizde de?
Video para kazanmadan bakınca öyle, ödemeler sayfasından bakınca normal acaba ocak ayı ödemelerini yakında kesinleştireceklerde ona mı uğraşıyorlar.

Video para kazanmadan bakınca öyle, ödemeler sayfasından bakınca normal acaba ocak ayı ödemelerini yakında kesinleştireceklerde ona mı uğraşıyorlar.

Evet aynen oyle, odemeler kisminda normal, gunluk kazanclar panelinde sifirlamislar yeniden hesaplama yapiyorlar

Belli ki kazançları kontrol ediyorlar. Ardından da kesinleşme yaparlar gibime geliyor. Ocak kazancını çok beklemeyiz inşallah

Daily her zaman sorunlu, birşeyide düzgün olsa şaşarım.
Ben zaten en az 2 sene daha ödeme alamam o yüzden sıkıntım derdim tasam yok.
:D

Daily her zaman sorunlu, birşeyide düzgün olsa şaşarım.
Ben zaten en az 2 sene daha ödeme alamam o yüzden sıkıntım derdim tasam yok.
:D

aynen öyle hocam.dm nin paneli resmen çöp.panelde herşeyin çalıştıgı çok nadir anlar var.1 yeri düzeltse 2 yeri bozuyorlar :)

ocak ayının ilk günü hariç bendede sıfır şuan gerisi.ayrıca şubat ayında günlük kazançlarda eksik olan 20 ve 21 şubat eklenmiş.

Benim bazı kanalların analytics leri ayın 15 inde takılı kaldı bu durumda olan var mı?

Partnere bağlı tüm kanallarımda Ocak ayı geliri 0 (sıfır) görünüyor. Benzer durumu yaşayan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri