fatihbaz
Süper Moderatör
19 şubat güncel ve benim oranlar gayet güzel
cpm iyi yani...bu ayın en yüksek cpmleri 19 şubat bende.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

izlenimlerde niye sikinti var ya anlamiyorum
1- Ocak ayında olumlu bir düzeltme yapılmış. Aralık ödendikten sonra ocak ayını not almıştım yaklaşık %5-10 luk bir artış olmuş.
2- Birşey farkettim daily son 2 aydır (ekim ve kasım beraber ödenmişti) ayın 20 sinde ödeme yapmış. Bir düzene sokmaya çalışıyor olabilirler
---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------
Dm izlenim istatistiği bozuk bir haftadır falan. Normalde izlenimlerde sıkıntı yok. Kanal takipten takip edin
Hocam kanal takipten nasil takip ede biliriz?
20 ve 21 şubatı atladı,22 şubat güncel.
aslında 20-21 ödemeler kısmında yansıdı ama video para kazanma paneline yansıtılmadı.
Video para kazanmadan bakınca öyle, ödemeler sayfasından bakınca normal acaba ocak ayı ödemelerini yakında kesinleştireceklerde ona mı uğraşıyorlar.Arkadaslar sizde de ocak ayi sifirlanmis mi panelde? sadece ocak ayindan 1 gunun kazanci yansimis panelde kazanc kisminda, geri kalan gunler sifirlanmis, ayni durum var mi sizde de?
Video para kazanmadan bakınca öyle, ödemeler sayfasından bakınca normal acaba ocak ayı ödemelerini yakında kesinleştireceklerde ona mı uğraşıyorlar.
Video para kazanmadan bakınca öyle, ödemeler sayfasından bakınca normal acaba ocak ayı ödemelerini yakında kesinleştireceklerde ona mı uğraşıyorlar.
sanmam.klasik dm sorunlarından biridir,1-2 güne düzelip devam eder bence.
Daily her zaman sorunlu, birşeyide düzgün olsa şaşarım.
Ben zaten en az 2 sene daha ödeme alamam o yüzden sıkıntım derdim tasam yok.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.