8-10 kasım güncel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8-10 kasım güncel.
9 guncel mi sizde hocam?
Güncel olmasıyla hiç olmaması arasında çokta fark kalmadı artık
aynen,ben bıraktım artık takip etmeyi açıkcası.günde 8-10$ veren kanalların şuanki halini görmek istemiyorum artık![]()
9 guncel mi sizde hocam?
Zaten ödeme yapmamak için kanalları takır takır kapatıyolar, daha ne diye cpmyi bu kadar düşürüyolarki. Diyorum hayret 2 gündür kanallarım kapanmıyo, meğersem slowhandın kanal takip programı artık kapanan kanalları açık gösteriyomuş![]()
aynen bende 2-3 gündür kanal kapanmıyor diyordum,programda sorun oldugunu kanal takip programının konusunda görünce anladım.o zaman taşlar yerine oturdu![]()
Hocam dün açtım konusunu dmnin yeni güncellemesi ile silindiği dahi belli olmuyor artık.
Kanal bakmak şart ve ciddi anlamda kanal kapatması bir yana eski gelirlilere yönelik hepsi
18-19-20 tarihi guncellendi mi sizde arkadaslar?
Hocam 18 ile 19 ödemeler kısmında güncel.18-19-20 tarihi guncellendi mi sizde arkadaslar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.