Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
uzun zamandır günlük kazançlara bakmıyorum,son olaylar malum.şimdi 3-4 kanala girdimde,bu aya ait kazançların hepsi sıfır.geçen ayında ilk haftası mı ne vardı sonrası yine sıfır.benim bu kanallar topu attı mı yoksa herkeste mi böyle? :) ödeme,ödeme kesinleşme zamanında genelde kafayı yiyor dm normalde.umarım öyledir yoksa bu ay son ödememi alıcam demektir :D

uzun zamandır günlük kazançlara bakmıyorum,son olaylar malum.şimdi 3-4 kanala girdimde,bu aya ait kazançların hepsi sıfır.geçen ayında ilk haftası mı ne vardı sonrası yine sıfır.benim bu kanallar topu attı mı yoksa herkeste mi böyle? :) ödeme,ödeme kesinleşme zamanında genelde kafayı yiyor dm normalde.umarım öyledir yoksa bu ay son ödememi alıcam demektir :D

Hocam şimdi 1 kanalıma baktım şu şekilde inan bende kanallara girmeye dahi korkar oldum eskiye dair kanalların hepsini siliyor bu sıralar

fatih sen yine iyi ben 7 aydır düzgün ödeme aldıgım kanal gecen ayın 15.den sonra hiç bir istatistik yok bi 18 kasım var diger ayın 14günü yok bide bu ay şikayet formu yazmadanda inceleyip düzeltmiyorlar ilk aylardada başıma gelmişti ama bu ekim kazancı geldi kasım ayında bişiler döndü resmen bide bu aydada dvm ediyor inceleyip baktıgımda kanallarımda reklam olasılıgı yüksek yine reklam cıkıyor farklı pclerden girip inceledim anlamadım ben bişi bu işten kapatılma yapsa nie para göndersinlerki bana

8 Mart ve 1 Kasım Güncellemelerinin kanallara olan etkisinin canlı kanlı örneğidir :)

1 Ocak 2018 - 31 Ocak 2018 Arası İzlenim ;

1 Ocak 2019 - 31 Ocak 2019 Arası İzlenim ;

Gelir ;

(2019 Ocak ayı tam olarak panele yansımamış kesinleşmemiş kazanç 20.42 $)

Fotoğrafları göremeyenler için ;

2018 Ocak Ayı Toplama : 34.807 İzlenmeye 281.31 $ vermiş

2019 Ocak Ayı Toplama : 41.256 İzlenmeye 20.42 $ vermiş

Son 2 Güncellemeyi almamış olsaydık eğer basit bir hesapla 2019 Ocak ayı kazacının ortalama 330$ olması gerekirdi. Kısacası kazançlar 2018 Ocak ayına göre ortalama 15 Kat düşmüş durumda :)

Son düzenleme:
Ödemeler ne zaman yapılılacak geçen ay ödeme alan varmı?

Fotoğrafları göremeyenler için ;

2018 Ocak Ayı Toplama : 34.807 İzlenmeye 281.31 $ vermiş

2019 Ocak Ayı Toplama : 41.256 İzlenmeye 20.42 $ vermiş

Son 2 Güncellemeyi almamış olsaydık eğer basit bir hesapla 2019 Ocak ayı kazacının ortalama 330$ olması gerekirdi. Kısacası kazançlar 2018 Ocak ayına göre ortalama 15 Kat düşmüş durumda :)

İzlenimler aynı kalmasına karşı kazancın bu denli düşmesi şaka gibi gerçekten.
Daily'den heray para alan kişilere madalya takıp ödüllendirmek lazım.
:D

Benim de durum aynı gibi :) En azından 150 dolar felan bırakması gereken kanal 30 dolar zor bırakıcak :)

Her ay geliri geçtim ödeme eşiğine gelen her kanalı kapatıyorlar ona yanarım.
Şu 4 ay içinde gelirler bir yana kapanma bitirdi.
Resmen paranın üstüne yatıyorlar maalesef :(

Ben hiç bot kullanmadım, Haziran ayından beri eski yeni farketmeden ödeme eşiğini geçen her kanalım kapanıyo, sen nasıl kanalları kapatmadan tutabiliyosun hocam.

Ekstra yaptığım birşey yok hocam. Bot kullanmadım ben sadece o yüzden sordum ama kanallarım kapanmasın diye ekstra birşey yapmıyorum.

Bende durum bu şekilde kötünün iyisi diyebiliriz 5 de 1 gibi düşüş var ama olsun yapacak bişey yok.
26OYLd.jpg

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Her ay geliri geçtim ödeme eşiğine gelen her kanalı kapatıyorlar ona yanarım.
Şu 4 ay içinde gelirler bir yana kapanma bitirdi.
Resmen paranın üstüne yatıyorlar maalesef :(

Bi yerde bi yalnış yapıyorsundur, bot veya aynı pc den çoklu giriş vs proxy kapanmayı tetikler bunları da kullanmıyorum dersen şansına küs :D

Bende durum bu şekilde kötünün iyisi diyebiliriz 5 de 1 gibi düşüş var ama olsun yapacak bişey yok.
26OYLd.jpg

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:24 ----------

Bi yerde bi yalnış yapıyorsundur, bot veya aynı pc den çoklu giriş vs proxy kapanmayı tetikler bunları da kullanmıyorum dersen şansına küs :D

Proxy olayının pek fazla kapanma tetiklediğini düşünmüyorum.

Bot kullanıyormusun ?

Sürekli vtools ile çalışıyorum ancak bu farklı bir durum öne çıkan kanallar hep kapanan özellikle.

Ayrıca bu eski ve kazanan kanallar vtools ta sadece gelir kontrolunde yani upload vs yapılmıyor ayrı bir vds te ancak hiçbirşey yapmasada kazanması yeterli kapatıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri