Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Bir dahaki güncellemede artık dosya barındırma ücreti talep ederler, şaşırtıcı olmaz.

AD9rZz.jpg
Kasım ayından sonra 2. darbe geldi. Artık bir anlamı yok Dailymotion ın.

Yaklaşık 14 ay da 22k dolar kazandıran kanalım an itibariyle partner programından atıldı :( :(

Hello

We regret to inform you that your account has been banned from Dailymotion Partner Program due to a violation of our Terms of Use.

The Dailymotion Team

Yaklaşık 14 ay da 22k dolar kazandıran kanalım an itibariyle partner programından atıldı :( :(

Hello

We regret to inform you that your account has been banned from Dailymotion Partner Program due to a violation of our Terms of Use.

The Dailymotion Team

Para kazanması kapatılma diye bir olay mı var dm de :(

Para kazanması kapatılma diye bir olay mı var dm de :(

bendede var böyle 2-3 kanal.toplam ne kadar aldım bilmem hiç ama zamanında bana göre güzel kazandıran kanallardı.geçen aylarda onlarında para kazanması kapatıldı böyle.kanal açık,video yüklüyorum ben hala ama para kazanmak yok artık o kanalda.artık hayrına çalışıyorum :D

Bayadır DM çalışmıyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar;
Dün kanalım 100$ limitini geçti. Şuan kanalımı silmişler partnerden atma işi de değil kanal yok piyasada, maile bişey de gelmemiş. Üstelik kanala giriş yapamıyorum şifre değiştirilmiş. İyice üç kağıtçı oldu anasını avradını dü düklediklerim.....

Dün kanalım 100$ limitini geçti. Şuan kanalımı silmişler partnerden atma işi de değil kanal yok piyasada, maile bişey de gelmemiş. Üstelik kanala giriş yapamıyorum şifre değiştirilmiş. İyice üç kağıtçı oldu anasını avradını dü düklediklerim.....

Hocam Genel merkez de çalışan bir developer arkadaşım var. Onun dosthane bana söylediğini söyleym size. Ödeme eşiğini ilk geçecek olan kanallarda bir manuel incemele olayı yapılıyormuş. Diyelim ki siz 200 dolar kastınız bir kanalda ve ben içerideki personel olarak net telif içerikli kanal olduğunuzu gözlemledim. Sizi yakaladığım için kanala ödenecek tutarın %35i bana pirim olarak yansıtılıyor kalanı ise %65i dm ye kalıyor. Eğer ben yılda 100k dolarlık bir yakalama yaparsam bu rakam %50 ye kadar çıkabiliyor. Geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden. Size tavsiyem daha önce ödeme almış kanallarda çalışmanızdır. Selamlar

benimde bisürü kanalım silindi,dedigin gibi bunla ilgili ne bi mail aldım nede içindeki videolar silindi/telif yedin filan diye bi uyarı aldım.kanal sapasaglam duruyor,dedigin gibi 100$ı geçti yada geçmek üzereyse ödeme gününden önce bi bakıyorum kapatmışlar.bagzı hesaplarda nedense şifreler sıfırlanmış yada degiştirilmişti artık noldu bilmiyorum ama şifre dogru oldugu halde girmiyordu kanallara.şifreleri sıfırlayarak girdim tektek 7-8 kanala.her defasında dmnin gariplikleri dedim geçtim ama eylül 2018den kalma ödeme bekledigim kanal var hala.kanallar açık,videolar içinde duruyor,ödeme yöntemi girili,dışarıdan baktıgında en ufak bi sorun yok.payoner tarafına bakıyorum,onlarda sorun yok diyor.ama hesapdaki paraların 1 kuruşunu alamıyorum :) 7-8 kanaldan rahat bi 1700-2000 dolar alacagım var 1 yıldır ödeme bekliyorum.bu kanalların tamamının ilk ödemesi olacak,parayı gönderseler.daha önce ödeme aldıgım kanallarda sorun yaşamadım hiç.

benimde ödeme yöntemi paypal girdiğim hesaplarda bu mail kara listeye alınmıştır diyo mail adresini değiştirmeye çalışıyorm izin vermiyo
ödeme yöntemini değiştireyim diyorm onada izin vermiyo
ödeme yöntemini sileyim diyorum onada izin vermiyo
ne yapacağımı şaşırdım bakalım

Hocam Genel merkez de çalışan bir developer arkadaşım var. Onun dosthane bana söylediğini söyleym size. Ödeme eşiğini ilk geçecek olan kanallarda bir manuel incemele olayı yapılıyormuş. Diyelim ki siz 200 dolar kastınız bir kanalda ve ben içerideki personel olarak net telif içerikli kanal olduğunuzu gözlemledim. Sizi yakaladığım için kanala ödenecek tutarın %35i bana pirim olarak yansıtılıyor kalanı ise %65i dm ye kalıyor. Eğer ben yılda 100k dolarlık bir yakalama yaparsam bu rakam %50 ye kadar çıkabiliyor. Geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden. Size tavsiyem daha önce ödeme almış kanallarda çalışmanızdır. Selamlar

Teşekkürler hocam bilgi için aynen bende öyle yapmıştım eskiden kalma ilk defa 100$e geçicek kanal vardı onda yaşadım bu olayı aklımızda bulunsun dediğin.

son 4 gunun geliri yansimamis, sizdede oylemi?

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

Diger kanallara baktim orada gelirler yansimis, bu kanala yansimamis videolardada bunda reklam gozukmuyo yani sanirim kanal cöp oldu. Para kazanmasini tekrardan acabilen varmiydi forumda?
adamlar ne akilli haaa kanalda suan 99,73$ vardi :))

Son düzenleme:
Kanala videoları yüklerken partner programdan atıldı şimdi video yükleme sktr git derler gibi şaka gibiiii

ULan ırıspı çocuklarııı ana avrat sövesim var şuan bunlaraaaaaaaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri